Биг Брадър Фемили - 24.05 - 30.05 - Часът на истината!

• 59 199
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 345
Бианка, приготвяй крана. Joy Joy Joy

# 346
Цанка е наистина без никакво самочувствие и говора и е един такъв селски.Но сигурно се държи добре с Антоний,прави каквото той поиска от нея,при това е готин и затова търпи.

е, как... прави кафе,  носи му го, гледа му децата и му пази къщата ...остава и чехлите да му носи със зъбки вечер като се прибере т.е. ротвайлер и домашна прислужиница - 2 в 1 Mr. Green

пп. очаквано беше излизането. поетапно някак ги изразходваха - 1 серия - Циците на Анжи, 2-ра серия - Шоу "Качанови" , а сега идва ред Генчеви да покажат какво могат

# 347
Ей ама много познавам. По нагласен Биг брадър до сега не е имало. Дали не е време да го свалят от ефир вече  newsm78

така е, но поне изгониха амебата  Whistling аз съм доволна

# 348
  • София
Сега Елеонора я чакат в Пентхаус, МАксим и т.п., партита, кинти, чичковци с пари...
А Давидчо го чака родната провинция и мама...

# 349
  • Пловдив
Не мога да ги понасям Качанови, ама чак ми стана кофти как ги използваха - бащи, майки, лели, любовници и накрая 2 седмици преди финала-аут
Съгласна съм. Peace

# 350
  • Madrid
Айде сега да кажат, че няма зависимост
от това коя двойка кога излиза.
А излезнеш първи, а фащаш маршрутката. Laughing

точно!

# 351
Не мога да ги понасям Качанови, ама чак ми стана кофти как ги използваха - бащи, майки, лели, любовници и накрая 2 седмици преди финала-аут
[/quote

Направиха ги за смях и шут

# 352
  • в ябълковата градина
Сега Елеонора я чакат в Пентхаус, МАксим и т.п., партита, кинти, чичковци с пари...
А Давидчо го чака родната провинция и мама...

Mr. Green

# 353
  • София
така е, но поне изгониха амебата  Whistling аз съм доволна
То пък Антонио все едно не е плужек гнусен...

# 354
Време им беше....др.седмица Тонката с двете си жени ако излезе и може да повярвам,че няма нагласации Wink

# 355
el tiburon, ти да не си от
екипа на предаването или
получаваш някакви факсове,
та така категорично се изказваш
постоянно?

уволнили са я май наскоро Mr. Green

# 356
Цанка е наистина без никакво самочувствие и говора и е един такъв селски.Но сигурно се държи добре с Антоний,прави каквото той поиска от нея,при това е готин и затова търпи.

е, как... прави кафе,  носи му го, гледа му децата и му пази къщата ...остава и чехлите да му носи със зъбки вечер като се прибере т.е. ротвайлер и домашна прислужиница - 2 в 1 Mr. Green

пп. очаквано беше излизането. поетапно някак ги изразходваха - 1 серия - Циците на Анжи, 2-ра серия - Шоу "Качанови" , а сега идва ред Генчеви да покажат какво могат
Peace Grinning

# 357
Норчето да стяга куфарите за датскооо..! newsm52

# 358
Ехеееееееее, най-сетне!!!!!
Не мога да скрия колко съм доволна!!! Peace Peace Peace

# 359
 #2gunfire #2gunfire #2gunfireБраво ,най-гнусните си излизат. Явно,тези от ББ си взеха поука и видяха,че прекалиха с лансирането на двамата кретени. особено кретена Давид. Извинявам се за грозния израз,ама това си заслужават.  Какво самочуствие придоби тоз мухльо,така му се пада. Елеонора не ме дразнеше толкова,но и тя си намери мястото.Вън,вън,бравоооо. rotfImbo

Общи условия

Активация на акаунт