Биг Брадър Фемили - 24.05 - 30.05 - Часът на истината!

• 59 162
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 375
Е искахме сеир ,дават ни го,че съвсем бяха в застой нещата.

# 376
Нарочно го написах Dream team за да излезнат ДиЕ бе  Mr. Green  нещо като заклинание  Peace
и миналия път пробвах и стана мисля че ми връзва  Mr. Green

# 377
  • Добрич
Не  мога да разбера защо толкова се нхвърляте върху Качанови. От всичкото нагоре те изнесоха на гърба си цялото предаване. А и с какво са заслужили Генчеви да останат. Аз мисля, че трябва да спечели някое бедно семейство. И ако семейство като Генчеви са пример за подръжание на българското общество, то аз съм ужасена-мъжът да е изневерявал на жена си 50 пъти и да има любовна връзка с друга жена, а жената да е подтисната и да не смее да каже нищо. Това ли е истинското семейство?

# 378
  • Ænima/Albuquerque
Малеее, и каква станала тя тази вечер! Качанови са вън? Е, те, това ако не е прецакване - тъкмо им дадоха голям бюджет, и после ги изгониха! Ами, каръци са, това е!

Видяха пари през крив макарон,като и в живота!

# 379
  • София

На мен калина по гласа ми прилича на Ивайла.
А по физиономия - на Цанка Mr. Green

А по изказ на Божидара. hahaha
Ми то не напразно Антонио си я е харесал още преди пълнолетието й. Нали така си ги избирал - търсел нещо интересно и вълнуващо у тях... Joy
3в1 - неочаквано добра комбинация...

# 380
Йееееее!
На никого не искам да дават парите тая година. Искам един по един да ги изгоним всички  Mr. Green

# 381
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!  bouquet

Хора, видяхте ли!? Използваха ги Елеонора и Давид и сега "довиждане". Правиха им предаването 2 месеца и сега "go home". То трябва да си луд без огромен хонорар да влезнеш в брадъра. Иначе работиш за продуцентите да си "напълнят гушата". Ще има да вземат, ако съм аз. А от мен SMS ще видят през "крив макарон".  Ама то Жорж Ганчев го каза много точно: "Малък, но много прост народ", тъй че съм сигурен, че пращат SMS-и.

# 382
Не  мога да разбера защо толкова се нхвърляте върху Качанови. От всичкото нагоре те изнесоха на гърба си цялото предаване. А и с какво са заслужили Генчеви да останат. Аз мисля, че трябва да спечели някое бедно семейство. И ако семейство като Генчеви са пример за подръжание на българското общество, то аз съм ужасена-мъжът да е изневерявал на жена си 50 пъти и да има любовна връзка с друга жена, а жената да е подтисната и да не смее да каже нищо. Това ли е истинското семейство?
и аз това се чудя.Генчеви са най- противни

# 383
Много грозна тая Калина, а кожата и е брутална. Много нагласено, но върха беше Цанка и нейното олимпийско спокойствие.Калитоо дали ще влезе или пак ни излъгаха Rolling Eyes

# 384
  • София
Видяха пари през крив макарон,като и в живота!
Дам бе...Елеонора ще ги види съвсем реални. Аре, моля, да не припомням Зара, Иванина и други, тръгнали от формата.
Само Давидчо е прецакан. Ма той си има мама...и вярата, че всяка негова жена ще е манекенка Joy

# 385
Не  мога да разбера защо толкова се нхвърляте върху Качанови. От всичкото нагоре те изнесоха на гърба си цялото предаване. А и с какво са заслужили Генчеви да останат. Аз мисля, че трябва да спечели някое бедно семейство. И ако семейство като Генчеви са пример за подръжание на българското общество, то аз съм ужасена-мъжът да е изневерявал на жена си 50 пъти и да има любовна връзка с друга жена, а жената да е подтисната и да не смее да каже нищо. Това ли е истинското семейство?
Ставаше въпрос,че и двете семейства са за изхвърляне...проблема е че не може наведнъж  Wink

# 386
  • София
Ставаше въпрос,че и двете семейства са за изхвърляне...проблема е че не може наведнъж  Wink
Да...
Всичко с времето си.

Аре, да спечели тренера и т'ва е.

# 387
Време беше  #2gunfire

# 388
  • Варна/Лондон
Тая Стела да вземе да онемее един път завинаги!!!  #Cussing out
Главата ми кънти от нея!

Аз на МУТЕ я гледам
Миличката ми тя, само на красотата ли й се възхищаваш...    action032  Тя като млъкне само на визия разчита...

# 389

Така е  Peace Нямаше как да излязат и двете семейства едновременно. Поетапно  Mr. Green По реда на влизане  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт