Биг Брадър Фемили - 24.05 - 30.05 - Часът на истината!

• 59 179
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна/Лондон
ама Давид ли му се смее.......че датчанина при кой влезе.....
ама много е нагъл
Еееее, тук се мери с двоен аршин. Датчанинът все пак беше спонсор  Wink

Ааа, вярно се мери с двоен аршин  Wink
Датчанинът не беше любовник на Норка и не са имали интимни отношения.
Докато давидко се присмя за любовницата според мен точно на място
Давидко завидя на любовницата съвсем на място. Ако имаше възможност/ споменавал го е много пъти/, и той би си въртял любовница. Просто е беден мицел, няма как, ще се търка в крачето на Ели, докато някой му подари пари. Той няма намерение да ги спечели.

# 406
  • Варна
Не  мога да разбера защо толкова се нхвърляте върху Качанови. От всичкото нагоре те изнесоха на гърба си цялото предаване. А и с какво са заслужили Генчеви да останат. Аз мисля, че трябва да спечели някое бедно семейство. И ако семейство като Генчеви са пример за подръжание на българското общество, то аз съм ужасена-мъжът да е изневерявал на жена си 50 пъти и да има любовна връзка с друга жена, а жената да е подтисната и да не смее да каже нищо. Това ли е истинското семейство?
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!  bouquet

Хора, видяхте ли!? Използваха ги Елеонора и Давид и сега "довиждане". Правиха им предаването 2 месеца и сега "go home". То трябва да си луд без огромен хонорар да влезнеш в брадъра. Иначе работиш за продуцентите да си "напълнят гушата". Ще има да вземат, ако съм аз. А от мен SMS ще видят през "крив макарон".  Ама то Жорж Ганчев го каза много точно: "Малък, но много прост народ", тъй че съм сигурен, че пращат SMS-и.

Видяхме! Горките! И задължително бедно семейство трябва да спечели! Мда! Те другите милионери вътре Joy

# 407
Сега ми е много интересно дали Д и Е ще са заедно и как ще се държат един с друг.Трифонови вече са победители Hug

# 408
Не  мога да разбера защо толкова се нхвърляте върху Качанови. От всичкото нагоре те изнесоха на гърба си цялото предаване.

Не се нахвърлям, но наистина щеше да ми е трудно да приема, ако хората гласуват именно те да спечелят голямата награда.
Може и да е грозно, но е съвсем точно определението за Давид, че е "мицел"....въпреки че от мицела всъщност се раждат гъби, а от Давид - нищо.

# 409
  • София
Всъщност 11 годишна присъда не дават за кражба или за нещо кокошкарско...
Това ми е сега въпросът на мен...

Абе, 20-годишна танцьорка в Румъния...
Какво има да се чудиш.

# 410
  • София
Що пък Трифонови да са победители???
Тренера ми изглежда скрит фаворит.

# 411
  • Абсурдистан
Аз пак да попитам - някой разбра ли кога и дали ще влиза Калина?

# 412
  • София
Аз пак да попитам - някой разбра ли кога и дали ще влиза Калина?
Ще влезе, то е ясно.
НЯма да пропуснат тоя сеир.
Сигурно ще спретнат специален лайф по повод събитието.

# 413
  • София
Много пъти съм се изразявала доста грубо за Качанови и много се надявах да ги изгонят, но не сега с това семейно недоразумение Генчеви. Наистина не мога да си обясня ДиЕ не били семейство, а пък тези двамата що за семейство са! То това ако ми е мъж...  

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 12 нови отговора.
Пооживихме се малко! Simple Smile

# 414
Ти сега гледай нея колко "татковци" и "батковци" ще я открият...
Батковци нъцки. Предимно чичковци ще са.

# 415
  • Пловдив
Йееееее!
На никого не искам да дават парите тая година. Искам един по един да ги изгоним всички  Mr. Green

Аз не мисля че някой всъщност ще вземе наградата която са обявили. На всички е ясно че със смс-те нищо не се решава. Според мен продуцентите се договарят предварително с някой от участниците за услугата срещу скромна сума пари да се правят извесно време на победители.
Не допускам че това шоу може да заработи смс-и и реклами за да се покрие целия "масраф" че и голямата награда.
Меслейки в тая насока много подходящ да спечели ми се струва Антоний и цялото му "семейство".

# 416
Може и да е грозно, но е съвсем точно определението за Давид, че е "мицел"....въпреки че от мицела всъщност се раждат гъби, а от Давид - нищо.

Тук ще поспоря с теб.
Лично съм виждала Давид,
че произвежда изключително
количество топчета, които
стреля по различни цели. Mr. Green

# 417
  • София
Ти сега гледай нея колко "татковци" и "батковци" ще я открият...
Батковци нъцки. Предимно чичковци ще са.

Не, бе...щото откри татко си и братята си, та затова...татковци и батковци им казах на чичковците Mr. Green

# 418

Тук ще поспоря с теб.
Лично съм виждала Давид,
че произвежда изключително
количество топчета, които
стреля по различни цели. Mr. Green

Laughing
имах предвид, че за мицела е обида сравнението с Давид
все пак производното на мицела е вкусен хранителен продукт

# 419
Що пък Трифонови да са победители???
Тренера ми изглежда скрит фаворит.
Може, но силно ме съмнява Колеви да са победители.

Общи условия

Активация на акаунт