Биг Брадър Фемили - 24.05 - 30.05 - Часът на истината!

• 59 208
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 495

Бианке, не е вярно, че Аксиния е най-реализираната ПЕВИЦА от формата. Стана най-популярното медийно лице, нищо повече.
Дидо стана вокалист на Д2. Приятелката му Вики пее доста, има група, освен това беше и водеща в едно радио. Онази, дребничката, забравих й името, също пее яко по клубове и даже имаше някакво парче с клип.

Така де, популярно /повече от другите/ медийно лице стана.
А Дидо защо така не мога да го възприема като вокалист на Д2, не знам.

Andariel, по-скоро  е за лошо.
Имаше младежи с невероятни гласове, на които бих се радвала да слушам изпълненията.

# 496
# 497
  • София
Вяра!
Имам честта да я познавам лично и смея да твърдя,че е невероятен глас,уникален талант и страхотен човек!
Пее в няколко заведения,всяка седмица ходя да си я слушам,работи здраво,записва песни,прави клипове,дори подгря Тиесто.

Тя ми беше фаворит. И Вики харесвах. Но Вяра изгаряше в тази работа, личеше си, че е най-нахъсана. Готина е.

# 498
  • Варна/Лондон
Може и да е грозно, но е съвсем точно определението за Давид, че е "мицел"....въпреки че от мицела всъщност се раждат гъби, а от Давид - нищо.

Тук ще поспоря с теб.
Лично съм виждала Давид,
че произвежда изключително
количество топчета, които
стреля по различни цели. Mr. Green
Е, то лесно като е твърдо да прави топчета, но момчто си прояви фантазията с рядкото сополи...Ми то къде да го замажеш, да държи, да не те видят, да не седне някой на него...Абе да ви кажа ако разпродават мебелите от ББФ, аз съм пас, па ако ще и за 1лв да е ...

# 499
Вяра!
Имам честта да я познавам лично и смея да твърдя,че е невероятен глас,уникален талант и страхотен човек!
Пее в няколко заведения,всяка седмица ходя да си я слушам,работи здраво,записва песни,прави клипове,дори подгря Тиесто.

Тя ми беше фаворит. И Вики харесвах. Но Вяра изгаряше в тази работа, личеше си, че е най-нахъсана. Готина е.

Това бяха и моите фаворитки. Различни, но и двете се отдаваха изцяло на пеенето.
Помня, че журито тогава оцени гласа на Вяра, като поизхабен ... Къде пее сега? В кои клубове?

# 500
Вяра е супер!
Пя на един наш рожден ден
и направи супер шоу.
Нямаше песен, която да не
изпя перфектно.
Раздаде се на 1000%
Много сладка мацка.

# 501
А! Вики!
Вики беше моят фаворит в Стар Академи.
Вяра също ми пълнеше душата, като запееше.

Я да си лягам аз, че накъде отплеснах темата...Ще трябва да я прекръстваме. Crazy

Това Давидовото, с топчетата, е изкуство. Да го намериш, да го изчоплиш, да му докараш правилната геометрична форма и да го изстреляш с точност. Феномен!

# 502
  • Ænima/Albuquerque
На мен също ми беше фаворит,макар да не я познавах по това време.
Гласът и беше смазващ! (така де,все още е  Mr. Green )

Вяра сега ходи в Playground,L.A. Club,DiModulo и май имаше още едно...
В пиано-бар "Нощни птици" по БНТ също припява,но там повече си приказват с гостите,все пак е ток-шоу.

# 503
  • София
И в "Ретро"...

# 504
  • Ænima/Albuquerque

Е, то лесно като е твърдо да прави топчета, но момчто си прояви фантазията с рядкото сополи...Ми то къде да го замажеш, да държи, да не те видят, да не седне някой на него...Абе да ви кажа ако разпродават мебелите от ББФ, аз съм пас, па ако ще и за 1лв да е ...

Как се смея с теб!  Joy Joy Joy
Слънце си ти!  bouquet  bouquet  bouquet

# 505
Не разбрах за коя се оженил Ивайло? Коя е тази Платино?

Нора много добре говори при И и А, а Давид има чуство за хумор. Кефят ме тази вечер.

# 506
Аз пък харесвах гласът на Ивайло от Стар академи

# 507
Вяра и аз я харесвах,а с визията и правеха чудеса.

# 508
ББФ е темата да не идва модератор с метлата Mr. Green Mr. Green

# 509
Ще кажа само, че следващите изгонени ще са сем. Генчеви.

Общи условия

Активация на акаунт