Биг Брадър Фемили - 24.05 - 30.05 - Часът на истината!

• 59 041
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 705
Kisina ,аз разбрах,че за всеки има карта и са разделили парите.Елеонора и Давид имаха по 1250 всеки.

# 706
  • София
Общо имаха  1250 лв. - Качанови. Това е сумата,която остава , след приспадане на глобите.
Цончо и София трябваше да имат 800 лв. , а получиха 533 лв. поради същата причина.
На всички са им намалили сумите с глоби.

# 707
На стюардеската и рентиера за какво им е бавачка като са свободни в къщата. Вместо да се порадват на детето, те гледат да се отърват от него. Странни птици в тоя ББ, еййй Thinking

# 708
Цанка дали може едно смислено изречение да сътвори? Гледа малоумно, говори по същия начин, като зомбирана е

Тя вярно ли е била балерина? Походката и е доста тромава. Наистина ми се струва доста простовата, като я чуя как говори.

# 709
Ако Ани Владимирова с визията си иска да направи реклама на клиники Торакс, то ако реша да си правя пластика, то със сигурност няма да е там Laughing

Ето и първообраза:

# 710
Що реват тия всички хора в кьщата ?Свещи и цветя са взели.Да не е на този ден починало детето на Цанка?

# 711
  • София
  Добро утро ,момичета! Две седмици преди финал, тук вместо да ври и кипи от страсти, всичко е заспало!

# 712
Що реват тия всички хора в кьщата ?Свещи и цветя са взели.Да не е на този ден починало детето на Цанка?
да.. Cry
преди 6 години

# 713
  • София
    Какво е станало в къщата? Някои  плачат, всички са тъжни!Бяха се наредили около масата с чаши и всички едновременно ги надигнаха и отпиха! Духче, благодаря ти!

# 714
няма за какво Тайна...ти толкова репортажи направи  Hug
не виждам АиЦ...може да са на гробищата....
уффффффф много е гадно..жалко да детето

# 715
  • София
   Бог да го прости! Застана ми една буца в гърлото и не се маха.

# 716
  • София
Ето, нали казах за подкожната тлъстина на лицето на Ани Владимирова, че е изсмукана! Виж, Тайна, как изглежда на снимката и после погледни каква е сега! Никаква тъкан не е останала! Затова прилича на Мики рурк. Тази жена, май самата тя е за терапия, само си е съсипала лицето. Може да не е била първа красавица, но поне е имала нормален, човешки вид, симпатична е, а сега на нищо не прилича. Двете с Корналия сякаш при един и същ хирург са били, дето няма усещане на художник за хармония, приличат на травестити!

# 717
Ха-ха
снощи моя мъж точно това каза-тя /Ани Вледимирова/ не може да е психолог щом самата тя се е подлагала натолкова корекции.Явно не е преборила комплексите си Peace

# 718
  • София
      hahaha Защо ми обясняваш на мен , не разбрах? А иначе всички с корекции, на мен ми приличат на правени по един калъп.И не разбирам как, хем ги съсипват, хем се харесват. При тях това е явно като анорексията, всички виждат,че са кльощави, само те се виждат дебели. И тези с операциите, всички виждат,че са погрознели, те си се виждат красиви.

Последна редакция: ср, 26 май 2010, 10:46 от Тайна

# 719
      hahaha Защо ми обясняваш на мен , не разбрах? А иначе всички с корекции, на мен ми приличат на правени по един калъп.

Да, чипо носле, скули, подути джуки, опъване на уши, бръчки и т.н. Wink Laughing

Общи условия

Активация на акаунт