Биг Брадър Фемили - 24.05 - 30.05 - Часът на истината!

• 59 035
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 720
някой знае ли каква е мисията....турска пиеса ли?
чува ми се...Онур  newsm78

# 721
  • София
      hahaha Защо ми обясняваш на мен , не разбрах? А иначе всички с корекции, на мен ми приличат на правени по един калъп.

Да, чипо носле, скули, подути джуки, опъване на уши, бръчки и т.н. Wink Laughing
И учуден поглед и вежди качени в косата!

# 722
  • София
Защото ти написа снощи, че не си махали подкожната тлъстина по лицата, а си слагали допълнително! Затова обръщам внимание на сравнението със снимката.

# 723
  • Ænima/Albuquerque
Сега като я гледах Ани Владимирова, с този потник, с широките рамене и мускулести ръце, изсмуканата подкожна тлъстина на лицето и надутите джуки, все едно видях Мики Рурк. Ама, съвсем на него мяза!
Че коя жена на нейната възраст ще си смуче тлъстините от лицето, бре???
Те се добавят, ти я подозираш, че си ги маха...

Защото ти написа снощи, че не си махали подкожната тлъстина по лицата, а си слагали допълнително! Затова обръщам внимание на сравнението със снимката.

Не беше Тайна,а Клонка.  Peace

# 724
  • София
А? newsm78 Аз? Сигурно съм била в транс от евровизията, но не помня да съм писала такова нещо?Аз помислих,че е намек към мен, да си изсмуча тлъстините по лицето. Joy

# 725
А? newsm78 Аз? Сигурно съм била в транс от евровизията, но не помня да съм писала такова нещо?
Joy Joy Joy
кой казваше нещо за ...счупен телефон?  hahaha

# 726
Да не спапим излишно темата с това недоразумение Ани Владимирова  Peace

Тези пиеси дали заради номинациите ги подготвят?  newsm78

# 727
  • София
   Сашка ще си слага косица, зарази се от общата лудост!Взимат и мерки!Те от паричните ли са?

# 728
Вярвате ли в това, което Весо казва за баща си или е поредната му измишльотина?

Понеже след толкова много фантазии, в които вкара и съквартирантите и екипа на ББ, вече не знам дали да му вярвам.

На този тюфлек за нищо не бих му вярвала на сто процента, че нещо много цветно го разказва, за да е истина всичкото. Rolling Eyes  Спомените за такива  преживявания най-често съзнателно се подтискат и хората трудно се решават толкова свободно да ги обсъждат и споделят, а той сякаш се „похвали” с  това  пред цяла България (ама то и аман от сценарии вече в това предаване). Confused  Целта е ясна – да събуди съжаление и одобрение (да придърпва гласове), ама трябваше ли да е точно  по този начин? Thinking  Много нечистоплътен  похват е,  да  използваш и  разгласяваш така на всеослушание отношенията с родителите си,   като им вменяваш вина за всички свои по-нататъшни  проблеми и неудачи – дори и да имат (голяма) такава, по-нормално е да не се разгласява и да си остава в семейството, а не да се търсят някакви дивиденти, както в този случай. (айде да не хваля Елеонора, но не съм я чула да е обвинявала майка си, а дори и към баща си беше толерантна, което и прави чест)
Като визия и поведение от самото влизане са ми неприятни - груби, досадни, нахални  – и той и жена му,  но явно точно това ги прави да са си лика прилика – съвсем  са като гърне и похлупак, затуй  и толкова се „обичат” изглежда – намерили са се, и не знам защо, но когато ги наблюдавам,  понякога изпитвам  неприятното усещане, че никак няма да ми е спокойно, ако недай Боже,  някога се наложи да замръкна  под един покрив  с  някакви такива  „хорица”  (мярка се чат-пат някакво мимолетно зрънце лудост в свинските очички на г-н Кузмов, ако и  да не е опитвал човешко, все още...  Wink)
бтв.  та нищо общо нямат сем. Кузмови с аристократизма на сем. Адамс , а са по-скоро някаква извратена версия  на Шрек и Фиона.  Mr. Green

# 729
Ей, тая Корнелия е най-простата жена, която съм виждала. "Да, да, точно! Да, Ице, да!"

# 730
  • София
Въй, сори! Объркала съм хората!

# 731
Ако Ани Владимирова с визията си иска да направи реклама на клиники Торакс, то ако реша да си правя пластика, то със сигурност няма да е там Laughing

Ето и първообраза:

Хм, тя и носа си ли е клъцнала Rolling Eyes Жалко, би изглеждала хубава само ако леекинко си беше направила устните и си беше сменила прическата, която е ужасна и не и прилича. Защо е трябвало да си причинява всичко това. Наистина е за консултация с някой свой колега. С Мадлен не са ли приятелки Laughing

# 732
  • София
Абе, кво си е правила, аз не разбирам???
Все си е същата, според мен...

тая снимка просто е фотошопната....

# 733
Явно ще имитират турски сериал.
   Сашка ще си слага косица, зарази се от общата лудост!Взимат и мерки!Те от паричните ли са?
Вече ДА и е мн мн щастлива,миличката!

# 734
На стюардеската и рентиера за какво им е бавачка като са свободни в къщата. Вместо да се порадват на детето, те гледат да се отърват от него. Странни птици в тоя ББ, еййй Thinking

И аз това не мога да го разбера  newsm78
Имат време сега да го опознаят.С какво толкова са заети,че на детегледачка да плащат?
Снощи си говорихме с приятеля ми и според него те просто така са свиканли-той по цял ден в кантората си ,тя пътува и я няма с дни...
Хора с възможности и за тях така е по-лесно....
Има логика....Но за мен не е редно да харчат СЕГА пари за нещо,което е излишно.Но все пак те си решават!

Общи условия

Активация на акаунт