Биг Брадър Фемили - 24.05 - 30.05 - Часът на истината!

• 59 008
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 765
Имах предвид, че финансиите са малко, а тях бавачката ги притеснява ( не точно качеството и вида на храната, която дават. )  Wink

# 766
аз само не разбрах момчето на колко години е било?

да се повторя

# 767
Доколкото Алцхаймерът не ми изневерява 16  newsm78

# 768
  • Sofia
Имах предвид, че финансиите са малко, а тях бавачката ги притеснява ( не точно качеството и вида на храната, която дават. )  Wink

финансите са си по-скоро техен проблем, а нали се коментираше, че ББ ще осигури всичко необходимо на децата, независимо дали родителите имат или нямат пари.

# 769
Ако питаш за момчето но Цанка-16годишен е бил.

# 770
Извинявам се,не съм разбрала.
Но те прецениха,че щом досега те са си давали парите за храна на всички ,то тогава няма да дават за храна този месец и просто ще им се върне жеста.Не са поставили бавачката преди храната.

# 771
Извинявам се,не съм разбрала.
Но те прецениха,че щом досега те са си давали парите за храна на всички ,то тогава няма да дават за храна този месец и просто ще им се върне жеста.Не са поставили бавачката преди храната.

Незнаем какво им е в главите, но факт е ,че първите думи на Дидо бяха именно за гледачката. А Тони пък взе да се прави на много справедлив и започна да дава нареждания Чипеви и Качанови веднага да излизат от 250 лева и да ги дадат за гледачка.

# 772
Ако питаш за момчето но Цанка-16годишен е бил.

да за него, милото то - нека почива в мир  Praynig

# 773
Добре де,интересно ми е - защо на Кузмови не се сърдите,че детето ходи на градина ,а се говори за  Стефанови така?Аз не виждам разлика в това дали е на детска градина или я гледа бавачка.
Просто влезнаха по-късно и детето не е било уредено на ясла/детска градина като това на Кузмови и се наложи да си плащат.Нито са некадърни,нито са лоши родители,а пък за сравнение с Качанови и дума не може да става.

# 774
и на мен не ми пречи детегледачката, в смисъл, че искат да има такава  Peace

# 775
Щото се обезмисля смяната на доходите  Mr. Green Нека ги видим, ако не можеха да си позволят бавачка  Laughing

# 776
  • в ябълковата градина
Сега последно, Давид и Елеонора взеха ли си парите с тях?

# 777
Просто влезнаха по-късно и детето не е било уредено на ясла/детска градина като това на Кузмови и се наложи да си плащат.

Голям аргумент извади Joy
Наистина ли мислиш, че е проблем за ББ да уреди детето в ясла?

# 778
За мен размяната на бюджетите си е експеримент,да се види как богатите ще се справят с малко пари и обратно......Та в тоя ред на мисли Стефанови да си правят сега сметката с 300лв.,а не да мечтаят за екстри.Все пак в шоуто се опитват да наложат някакви правила на играта,но явно,че в тоя сезон всички са богопомазани и за тях правилата не важат,хората го раздават като на почивка и накрая ей така затова ,че са се показвали по тв-то да ги възнаградят подобащо.

# 779
Те пък щото бедните са мизерствали - бяха си на издръжка при богатите.Ядоха,пиха и се веселиха.Цигарите не им паднаха от устите,за прически им даваха,децата им хранеха.Така че нищо толкова не се е променило...

Общи условия

Активация на акаунт