Биг Брадър Фемили - 24.05 - 30.05 - Часът на истината!

• 58 894
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 1 035
Е, ако ми изневерят с толкова куха лейка...ще ме прощава! Харесвам Антоний, ма не й жените в живота му  Laughing

# 1 036
На тая и давам минимум 35 години. Грозна и нагла-най-гадният тип жена Sick

тя искала слава милата  Sick
нямала да се кекси с Бакалов
еми ЖЕНООООООООО чий че го крепиш там ма?????????

# 1 037
  • София
Генчеви ще си отидат в понеделник, сега експлоатират историята с любовницата и освен, ако не се появи дълбоко пазената тайна, че майката на Цанка, всъщност е неин баща, но не биологичен, пиши ги бегали  Mr. Green
Няма да е нужно, човекът влезе, за да направи на жена си безплатни операцийки. За какво да стои повече, като е ясно, че няма да спечели финала? Само пропуснах, какво измислиха, за да му ги подарят?

# 1 038
  • София
Тези хора няма ли кой да им каже ,че паразитизмите ,като ЗНАЧИ , СМИСЪЛ ТАКЪВ и тнт. говорят за много лоша говорна култура.
Боже ,това ако дойде при мен и започне изречението с тези "изрази" - направо навън.  А Ники как си говори с Калинчето ...Ако иска да я покани в тях на салатка и ракийка. Peace

Уф подсети ме за кукувицата и "гнездовия паразитизъм".
И тая се надява че като я видят ще ахнат и айде хай лайф и чичко паричко.

# 1 039
Генчеви ще си отидат в понеделник, сега експлоатират историята с любовницата и освен, ако не се появи дълбоко пазената тайна, че майката на Цанка, всъщност е неин баща, но не биологичен, пиши ги бегали  Mr. Green
Няма да е нужно, човекът влезе, за да направи на жена си безплатни операцийки. За какво да стои повече, като е ясно, че няма да спечели финала? Само пропуснах, какво измислиха, за да му ги подарят?

Ми Пеньо им беше напукал камерите и огледалата и направиха опит да спрат тази, излизаща им скъпо, тенденция  Mr. Green Сега не знам...

# 1 040
  • Plovdiv
Само не мога да разбера, дали калинка имитира кака си Ивайла или Антончо си е намерил лИбоФница, която е полукопие на сестричката  newsm78

# 1 041
  • София
Има нещо перверзно в цялата тая постановка - Цанка на разкрасителни процедури, Калинка - при мъжа й. Публично изглежда ужасно грозно.
В крайна сметка показват двете страни на медала.
От друга - адски е тъпо, че Антонио излиза някакъв егати супер пича...жана, любовница, че и мераци към Елеонорка си призна...
И Цанка, и КАлинка са за ожалване с тоя смотльо...

# 1 042
Е, ако ми изневерят с толкова куха лейка...ще ме прощава! Харесвам Антоний, ма не й жените в живота му  Laughing
newsm10

# 1 043
  • в Tara
нищо му няма на момичето, младичко, симпатяга...
ама много фамилиарничи : 'ники'... 'ники'..

цурейка-корейка май лазерна елилация ще си прави, нещо споменаха че ще се завърне епилирана

# 1 044
  • София
Хич и не е за жалене Калинка. Каквото сам си направиш .... нали знаете?

# 1 045
Антоний много и се зарадва

# 1 046
  • София
Павката обаче в случая е много точен Качанови 2!

# 1 047
ББ сводник ли го играе?  Crazy

# 1 048
Нептун вика айдееееееее Качаан шоу 2
Ама ме измориха тия от ББ е..ти циганите-сводници

# 1 049
Зарязвайте ги тези, минавайте на БНТ 1 - след малко започва Евровизия, да стискаме палци на Миро! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт