Биг Брадър Фемили - 24.05 - 30.05 - Часът на истината!

• 58 842
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 1 215
  • Ænima/Albuquerque
Ако можеше да не ми навират турските сериали и когато не ги дават,щеше да е чудесно.
Но така и така ББФ вече е бозаджийница,к'во па толко'! ooooh!

# 1 216
Мисля си, че Ицката е писнал, че са в неравностойно положение и затова вкарват бившия на Корни. Ще ни убедят как всичко си е супер и на лайфа ще излязат заедно с него. Той ще ги защитава,а Калина Генчеви.
Леле, ужас. Покрай тия сериали и аз се вкарах в разни сценарии.

Диана го изигра трагично.Иначе беше готино.

# 1 217
Сафие, Демир и Онур бяха невероятни.
Диана малко посредствена, ама и ако аз трябваше да съм влюбена в Павлин още по-лошо щях да го изиграя  Mr. Green

# 1 218
Еееех, едва в последните няколко дейлита имаше доста смях и хумор  Rolling Eyes
Цял сезон скандали, обиди и сеир, какво им пречеше да е предаването весело и забавно. Много се забавлявах с днешния епизод. Особено терлиците бяха един път  Joy
И сега ще развалят веселото настроение и пак сеир ще правят с бившия на Корнелия  ooooh! Crossing Arms

П.П. Антоний току-що публично призна, че е платил, за да отлети калинката свободна от затвора  #2gunfire

# 1 219
  • Столицата на "Второто българско царство"
Ели Кузмова  е приятелка с Радо Тушев-който е част от екипа на биг брадър!!!!
Във facebook те са приятели,което някак не е случайно.www.facebook.com/people/Eli-Vladkova/1624967550
Не е случайно,че сем. Кузмови  са спасени 2 пъти от "зрителите" и толкова много ги толерират!!!!

А във форума,когато пусна темата я трият-защо ли?Може би не им изнася,че някой случайно е видял този факт във фейсбук?
Значи всичко е манипулация и фалш!!!!!
Взеха ни вече за канарчета!!!!

# 1 220
  • София
  Видяхте ли бее? Написали "медЕцина"? Joy

# 1 221
  • Ænima/Albuquerque
Пълна гавра с тая жена!
Подиграват й се тия сценаристи!

# 1 222
Ох, отвратително е просто  Sick
Цанка ще се подлага на интервенции заради мъжа си, докато той е с любовницата си  #Crazy
Браво на Добрин, каза му го директно на Тончо, че намира за тъпо това, което става  

калинката била трогнала цяла България  #Crazy #Crazy #Crazy

# 1 223
Пълна гавра с тая жена!
Подиграват й се тия сценаристи!

и на нас ни се подиграват Twisted Evil
право в очите.....щом седим и гледаме ....

# 1 224
Калина и Тони правят жалки напъни за Аскер. Такова смешно театро, със заучени реплики. Бляк!

Писна ми също така  Н.К. да ни обяснява през цялото време какво предстои да се случи след 5 или 10 минути.

ВЪЗ-МУ-ТЕ-НА съм!

# 1 225
Излагацията в този сезон на Биг Брадър вече взима своя връх. Мислех си ,че това е най-добрият сезон , но съм се лъгала. Какви са тези неща постоянно да вкарват близки на секвартирантите, нали уж са изолирани. Излизат си от къщата- Боровец , пластични операции. Айде стига бе  Sick Sick #2gunfire #2gunfire Уляха се вече. Първо започнаха със оня кукундел свекървата на Елеонора, не им беше достатъчно вкараха любовника й и накрая баща й  #Crazy Сега започнаха с роднините на Антоний, очаквайте и Ивайла Бакалова да стопли някое легло в къщата. Аман вече  Sick Sick Sick Sick И какъв беше смисъла от класовото разделение, като всички живеят по почти един и същ начин. Все някой храни другите, докато те си харчат парите за глупости. И този сериал, който правят няма такава простотия , мяза ми "Сакъз" хАхХАхА  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Една хубава мисия нямаше.. Все някви тъпотии. Най-елементарните мисии, и понеже секвартирантите са много умни не можаха и една да спечелят. Sick Sick Sick
Изкарването на Радо и Анжелика беше най-голямата простотия. А ако спечелят Трифонови направо ще съжалявам за вниманието , което съм отделяла на тази простотия  Sick Sick Sick Sick

# 1 226
Ели Кузмова  е приятелка с Радо Тушев-който е част от екипа на биг брадър!!!!
Във facebook те са приятели,което някак не е случайно.www.facebook.com/people/Eli-Vladkova/1624967550
Не е случайно,че сем. Кузмови  са спасени 2 пъти от "зрителите" и толкова много ги толерират!!!!

А във форума,когато пусна темата я трият-защо ли?Може би не им изнася,че някой случайно е видял този факт във фейсбук?
Значи всичко е манипулация и фалш!!!!!
Взеха ни вече за канарчета!!!!

Не противоречи ли на правилата?

# 1 227
"В понеделник си отивам, но ако не си отида, ще става интересно."  Laughing  Sick Хем ми е смешно, хем ми е противно да го слушам Антоний.

# 1 228
Еее, Павин беше най-точен: Къв го д***ш тук тогава???

# 1 229
  • somewhere over the rainbow
Тони, изживявайки се като гуру, е научил Калинката да говори така, сякаш казва някаква вселенска истина. И въпреки хилядите святи тайни, с които трогна цяла Бг, така и не разбрах защо тя влезе newsm78

А Цанка е проста. Съжалявам, че го казвам. Не знам какво е намерил Антоний в нея.

Калинката повтаря едни и същи фрази ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт