Биг Брадър Фемили - 24.05 - 30.05 - Часът на истината!

• 58 783
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 1 350
Още вчера исках да попитам - Калина с хавлията на Цана ли се развява?

Нещо от "репортерите" във форума на ББ:
Цитат
Стефанов
   обяснавя на съквартирантите, че всичко което искарат го харчат, без да успеят да спестят нещо. На месец разхполагали с 10 бона и парите заминавил. Павката се учуди, как може да пръскат толкова пари. Чипев дори предложи на Добирин да поживеят един месец заедно, за да му покаже как да спести някой лев (каква ирония само, хехехе). Добрин обясни, че поне 5 бона са му разходите за подръжската на дума. След това даде пример, че всяка събота имали резервация във ВИП ложата на Капитан кук (тузарски рибен ресторант). Там хапвали с други 5 приятелски семейства, като сметка излиза по 500 лв. на семейство. Кузумува потвърди, че рестарнта е много скъп и имала желание да хапнат там, но като видяла цените се отказала. Дабата вметна, че порция див лаврак излиза 170 лв. Корни каза, че не е чувала за такава риба и сигурно е хубава. Ицо предложи на Стефенов да води жена си по капаните за да им излезне по-евтино.

5000 за поддръжката на дома newsm78
Пък Корнито - поморийска снаха, да не знае що е лаврак newsm78

# 1 351
Здравейте!
Птица, вчера и аз го прочетох този коментар и специално частта за 5-те бона #Crazy Явно ние живеем в друг свят!

Аз пък мисля, че ще спечелят или Ицо и Корнелия, или Кузмови. Те са от самото начало в къщата, а освен тях не останаха стари, с изключение на Павлин и Сашка, които изобщо не ги виждам като победители.

Не е задължително старо семейство да спечели.  Новите доста поседяха, хората свикнаха с тях и няма да се учудя, ако Колеви спечелят. Стефанови също биха могли, но след историята с бавачката май нямат шанс вече. ББ пусна нещо негативно за тях и до там. И хората си остават само с това впечатление. Колеви са с най- голям шанс според мен. Симпатични са, постараха се нищо да не изровят за тях. Цончо разбира се много дразни с дребните си манипулацийки, но малко хора го забелязват. И се явяват най-малкото зло.
За мен Трифонови си остават обаче най-здравото семейство и ще ги подкрепям докрая.

# 1 352
Преди малко по Нова, Витомир каза, че след влизането на бившия на Корнелия, Христо нещо откачил. Направил куп "зулуми". Щяло да се види в понеделник, но можело да го изкарат преди това. Rolling Eyes

# 1 353
Еее, нее, признавам си, не спирате да ме изумявате! Как успявате да извъртите нещата винаги в ущърб на Ицо?! Щом искал да излезе значи имало нещо! Какво да има? Най-много да е спал с Корнелия докато е била женена, което естественно не е вярно и всички го знаят, но го приемам като най-лошия вариант. Оня си води любовницата тук, изневерявал многократно на съпругата си и с други жени. Другите двама наркомани и простаци. Да не ги продължавам нататъка, обаче Ицо го въртите на шиш, защото иска да излезе. Ами, не иска да прави циркове човека, има си принципи и наградата не му е цел на всяка цена. Ицо е човек, който изключително много държи на семейството си,Корнелия също. ЦИ го доказа.А вие си чоплете и си правете сценарии. Истината ще излезе. Grinning

Напълно споделям мнението ти Hug

# 1 354
Преди малко по Нова, Витомир каза, че след влизането на бившия на Корнелия, Христо нещо откачил. Направил куп "зулуми". Щяло да се види в понеделник, но можело да го изкарат преди това. Rolling Eyes
Не съм гледала какво се е случило,но според мен НТВ както винаги повечко преувеличават и драматизират.

# 1 355
  • София
  Гледам Петър е там, пазарува в магазина!Явно сам трябва да си готви, Корни няма да го  храни.Христо се пече кротко.

# 1 356
Ай де кога ще излезе семейство Наркоманови с възпитаните си деца.

# 1 357

То ще е нещо от сценария  Mr. Green

# 1 358
  • на пясъка при черупките от миди
Може ли малко инфо от снощния лайф?  Blush
Доколкото разбирам бившия на Корнелия е влязъл. Ицо да кажем, че не е реагирал кой знае колко. Ама каква е драмата? Че има възможност детенце да не е от Нептун ли?

# 1 359
преди малки Вито в Станция нова каза, че снощи е имало доста интересни събития свързани с Ицо  Thinking , но не искаше да разкаже подробно, разбира се

# 1 360
Аз мисля,че Ицо се е ядосал, защото днес децата ще идват ,а и Деси сигурно снощи е гледала.Те го приеха добре снощи дори и да им е било неприятно запазиха самообладание.После са се сетили,че за Деси може да е травмиращо.

# 1 361
  • София
  Не вярвам да има драма, нали за да се заведе дело за бащинство, трябва ДНК тест. Опитват се да го изкарат драма, че Корни е родила, скоро след развода с Петър и детето автоматично се записва на негово име.Ама доколкото разбрах,те са били разделени доста преди това.Дори Кънчев снощи,колкото и да се опитваше да накара Пешо да каже,че е усещал изневярата, че е ревнувал, не успя! Joy

# 1 362
Може ли малко инфо от снощния лайф?  Blush
Доколкото разбирам бившия на Корнелия е влязъл. Ицо да кажем, че не е реагирал кой знае колко. Ама каква е драмата? Че има възможност детенце да не е от Нептун ли?

За ужас на ББ няма драма. Видяха се, прегърнаха се и толкова. Те не са се виждали с години. нищо не ги свързва вече.
Човека е точен, с добри отношения със  сем.Трифонови. Явно са му предложили някой лев и той знаеки, че няма какво да се крие се е навил да влезе. Детето си е от Ицо и там всичко е точно.

# 1 363
За мен Трифонови си остават обаче най-здравото семейство и ще ги подкрепям докрая.

Млади, хубави, готини, работливи, поддържат се не само един-друг, но и всеки сам себе си - както са казали древните елини (или римляни бяха), "здрав дух в здраво тяло". Обичат се още, а я каква гояма дъщеря имат. Рядкост е. Корни особено много ме кефи - млада, красива, а и добра домакиня, а и спокоен и добронамерен човек. Но и Ицо не е зле - колко от нас могат да се похвалят с толкова добре поддържани съпрузи. Дано те да спечелят!!!
Кузмови са ми неприятни, особено разплутият Веселин, дето се рамотава по пищов пред децата. Като майка на 2 деца, някакси не го възприемам особено.

# 1 364
  • Куциндрел
Ауу, имало е екцесии в къщата. Ристю, КУрни и бившия. Вихра и Даниела ще влизат след малко в къщата. Имало  е и психолози.

Общи условия

Активация на акаунт