Биг Брадър Фемили - 24.05 - 30.05 - Часът на истината!

• 58 647
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 1 515
Калинката легна ли си ..или още рони сълзи.

# 1 516
Не се вижда. Забравили са камерата на прегърнатите Генчеви.
Ей да му се невиди. Една вечер да съм свободна да гледам и то да няма нищо интересно.

Джеронимо, от моя страна всичко е точно! Hug

# 1 517
  • Варна/Лондон
Колкото и да не вярваш, ще ми е скучно без постовете ти. Уважам хората които не се страхуват да си казват мнението, колкото и хора да са на противното! Hug
Утре в ЦИ кое фемили ще насмитаме? Mr. Green

# 1 518
Колкото и да не вярваш, ще ми е скучно без постовете ти. Уважам хората които не се страхуват да си казват мнението, колкото и хора да са на противното! Hug
Утре в ЦИ кое фемили ще насмитаме? Mr. Green
Възрастните май

# 1 519
Аз само ви чета вече, понеже вкъщи не хващам Нова добре, но съм адски разочарована от всичко случващо се.
То не бяха сценарии,не беше чудо.
Мисля че Кузмови са ми фаворитите, без да съм гледала- в момента им погледнах на всички снимките в сайта и към тях клоня.
Авчето къде е?

# 1 520
  • в моя гьол
Фръцна обидено задниче преди няколко теми, щото не и се понрави, че не и признават титлата - "аз казах, хау" Wink

# 1 521
На мен ми липсва.
АВ4Е -  Hug
Върни се.
Сори за спама.

# 1 522
Току що Павлин обясни,че по принцип са смятали Трифонови да бъдат спасени и да вкарат бившия мъж на Ели, но той не се съгласил и затова в последния момент са се обадили на Петър и са спасили Кузмови. Тоест не е важно кой за кого ще гласува ,всичко е предварително решено и най-вероятно в понеделник ще излязат Генчеви. Хора, не гласувайте  Mr. Green

Това обяснява големият обрат в процентите тогава.
По едно време водеха Трифонови за спасяване, а Кузмови бяха 32 %- най-малко. След 15 минути, в края на гласуването - за Кузмови бяха гласували 45 %.
Едва ли е възможен такъв голям обрат за 15 минути.
С отказа си, бившият на Ели съзнателно или несъзнателно ги е спасил от тези елиминации.
Тюх, язък ми за смс-те. Бях пуснала 2 за Трифонови тогава, а са били пренасочени за Кузмови  #2gunfire
Браво на Павлин, че всичко е разучил и ни го казва.

# 1 523
А на Павлин кой му ги праща тези факсове?
И ако е вярно това, значи, че предварително се знае кой ще влиза, така че Трифонови няма защо да се правят на изненадани.
Евала на човека, че е отказал да се забърка в такова нещо. Това говори много и за Кузмови като семейство.

# 1 524
И аз го гледах това снощи.Павлин само предполагаше,по негова си логика,най-вече заради факта,че са викнали мъжа на Корнелия в последния момент и от там го каза това.
Няма как да знае.

# 1 525
  • густо майна Филибето
При мен на лайфа нямаше звук и изобщо не схванах каква е целта с вкарването на бившия Rolling Eyes Всъщност те издъниха ли се със звука или просто нямаше какво да ни кажат?

# 1 526
Да не би Петър да е излезнал доброволно  newsm78

# 1 527
  • София
Да не би Петър да е излезнал доброволно  newsm78
Там си е. Преди малко по Диема го видях излегнат да едно диванче с Кузмов.

# 1 528
Петър го видях да итрае шах с Ицо и адвоката, но не виждам Калинката нещо! Излезнала ли е? Цурето каза, че й е лошо и ще си полегне!

# 1 529
  • София
Калина я видях сутринта - стоеше на леглото на Ели.

Общи условия

Активация на акаунт