Отговори
     Скъпи мами, бихте ли ми дали информация дали някъде в района между Орлов мост - Плиска - Гео Милев има училище, в което за  5 клас да преместя дъщеря си, за да изучава разширено изобразително или дори приложно изкуство? Всичко, за което съм чувала след 5 клас, са математика в СМГ и НПМГ,  в музикалното и с езиците /сега учи в 31 СУЧЕМ/, но езиците не са нейното призвание, а всичко художествено. За след 7 клас ми е ясно къде да кандидатстваме, но сега, какво да правим още 3 години дотогава? Бих се съгласила и да пътуваме по-далеч, но да попадне на мястото си. Благодаря ви предварително!

# 1
  • София
144-то е малко по-далече (до Патиланци), но има 2 художествени паралелки (изучават и изящни, и приложни изкуства), преподавателите по изобразителни изкуства са много добри, иначе е най-обикновено квартално училище.

# 2
    Благодаря за бързия отговор! А  може ли да ми кажете на две смени ли се учи и най-вече - близо ли е до спирката на автобуси №№305 и 413? В сайта им не пише много подробности. Отново предварително благодаря!

# 3
  • софия
в 105 - то също има разширено с рисуване, дъщеря ми е в такава паралелка, но като цяло не съм очарована от обучението. Като, че ли не могат да ги заинтригуват ... може и моето гардже да е виновно ... знам ли ....

# 4
Проверете и в 51 СОУ

# 5
  • София
    Благодаря за бързия отговор! А  може ли да ми кажете на две смени ли се учи и най-вече - близо ли е до спирката на автобуси №№305 и 413? В сайта им не пише много подробности. Отново предварително благодаря!

На около 5 минути от спирката е. Има пешеходна пътека със светофар, пресичането е лесно, вечер пътят към училището е добре осветен. Глутници не съм виждала. Учи се на две смени.

Понеже дъщеря ми сега завършва 4-ти клас в една от рисувателните паралелки, бих могла да споделя на лични и някои впечатления от класа като цяло, има си и добри, и лоши страни. За другата рисувателна паралелка нямам впечатления.

Общи условия

Активация на акаунт