Умеем ли да бъдем бедни?

• 16 716
  • 345
  •   1
Отговори
# 210
по 30лв на месец,не на ден. PeaceНикъде не дават по 30лв на ден.Нашата взема 50лв на месец,1 път седмично мете,един път мие 9етажа.Ако беше на ден,отдавна да съм се насочила към това Laughing

# 211
по 30лв на месец,не на ден. PeaceНикъде не дават по 30лв на ден.Нашата взема 50лв на месец,1 път седмично мете,един път мие 9етажа.Ако беше на ден,отдавна да съм се насочила към това Laughing

Да де. По 30лв на месец разбира се. Ти няма да чистиш един и същ, а различни. Сложи си ги в джоба в края на месеца- каква е разликата?

# 212
Не ми се вярва да се спазариш  Mr. Green

# 213

Да де. По 30лв на месец разбира се. Ти няма да чистиш един и същ, а различни. Сложи си ги в джоба в края на месеца- каква е разликата?

Delusion, ти на колко си години и на кой свят живееш? Да ти имам разсъжденията! Като е такава далавера хващай метлата и кофата и тръгвай да миеш входове. може и милионерка да станеш след няколко месеца метене.  

# 214
А ако във въздуха летяха пържени пилета, нямаше да има глад по света...

# 215
Тоест трябва да си намериш 60 входа на месец, за да изкараш 1800лв. Доста постижимо нали... Shocked

# 216
Не ми се вярва да се спазариш  Mr. Green

С такова количество входове? Може и да не успееш да намериш толкова, но колкото и да намериш като за доход след основния ти е много добре дошло. Ама май не ти стиска да ходиш след работа да лъскаш стълби някъде си... Щото е по-лесно да се изтегнеш на дивана пред тв-то.

# 217
По 3 входа на ден за по 30лв, това са около 3 часа дневно х20 дена= 1800лв ЧИСТИ  Shocked Без данъци и глупости- работа на КЕШ.

рядко обаче ще си намерят 60 входа по 30 лв.  Confused

# 218
което значи 30лв на ден по 20дни/ако е без уикендите/ са 600лв Simple SmileИ да се намерят 20 входа за чистене,което едва ли е много просто.

# 219
По 3 входа на ден за по 30лв, това са около 3 часа дневно х20 дена= 1800лв ЧИСТИ  Shocked Без данъци и глупости- работа на КЕШ.

рядко обаче ще си намерят 60 входа по 30 лв.  Confused

Намери си 3 магазина за по 200/мес. и добави това към малката ти заплатка от 600/мес. Ще ти стигат ли за ядене?

Тъкмо и от фитнес ще икономисаш. Joy

# 220

рядко обаче ще си намерят 60 входа по 30 лв.  Confused

Намери си 3 магазина за по 200/мес. и добави това към малката ти заплатка от 600/мес. Ще ти стигат ли за ядене?

права си, права си, съгласна съм с всичко написано до тук от теб по темата.  Peace
само исках да уточня, че специално с входовете е много сложно, рядко хората са разбрани и изобщо искат чистач, особено последните етажи, чистят си сами и не искам да дават пари. и в повечето случай се намира жена от блока /нашата е така, от съседния вход, чужда нямаше да вземем, имахме, но не бяхме доволни/. така всяка жена си намира по 5, 10 входа да кажем, при късмет.

# 221
  • София
Е, аз пък, ако си бях надвила на харча като Делюжън, изобщо нямаше да допусна майка ми да мие чуждите магазини или входове! Щях да й пращам една издръжка и даа си гледа спокойствието!
На мен цялата работа със сметките от входовете ми напомня на приказката за Хитър Петър, където ханджията му искаше не знам колко пари за две опържени яйца каато му заобяснява, че ако от тези яйца се били излюпили пиленца, те след три месеца щели да станат ярки и всеки ден да снасят по не знам колко яйца, а като продадял яйцата на пазара щял да вземе не знам колко пари!
Някак все на чуждия гръб излиза лесно, като циганина, дето казал на селянина, че неговата била лесна - ори, мели, яж! А на циганина било тррудно - проси го, носи го, мели го, печи го.....

# 222
Цитат
Е, аз пък, ако си бях надвила на харча като Делюжън, изобщо нямаше да допусна майка ми да мие чуждите магазини или входове! Щях да й пращам една издръжка и даа си гледа спокойствието!

Първо, Делюжън не си е надвила на харча. Когато намериш мъж, който да плаща издръжка на родителите ти, ела ми се обади. Laughing

И после...майка ми е с огромна пенсия. Най-високите възможни са и двамата с баща ми, освен това са и рентиери, имат доход и от наеми. Изобщо не са закъсали за пари. Но са депресирани от бездействие и си търсят начин да бъдат полезни и сред хора, и това е чудесен начин. И баща ми си има работка с временна заетост и са доволни че не си гледат по цял ден физиономиите в къщи.

# 223
"Благодарение" на небивалиците на Delusion темата доста заби
Ако от метене на входове се забогатяваше едва ли всички блокове щяха да са толкова мърляви
Куцо и сакато щеше да яхне метлите и да почне да забогатява

# 224
Абе прави сте,ама не е толкова лесно.Не бих казала,че съм финансово затруднена,но някой лев отгоре определено ще са ми в помощ.Мислила съм за допълнителна работа.Работя до 17:00ч,след това имам ангажиметни с детето си,защото го гледам сама и няма кой.Освен да го взема от училище,да му приготвя храна,освен чисто битовите нужди това дете има и други.То има нужда да общува с майка си.Та работата ми е много отговорна и стресова,връщам се смазана и нямам сили за почти нищо.За да бъда адекватна на другия ден и да не направя гаф,който предвид естеството ми на работа може да бъде фатален,аз трябва да си почина.И в този ред на мисли понякога чисто физически няма как да започнеш друга работа,пък дори да е метене на вход за 1час.Тук не говоря за хора,които са свободни и имат тази възможност.

Общи условия

Активация на акаунт