LOST - ФИНАЛЪТ

• 31 161
  • 408
  •   1
Отговори
# 180
Нямам против, но предпочитам да е на плаж все пак:

# 181
Ами живял си е спокойно и доволно на Хаваите с...... Мен Laughing Mr. Green Heart Eyes Шегата настрана, ама женичката му никак не му подхожда, според мен... Даже е леко грозновата Confused

# 182
Хаха, та докато сме на тема Сойер...в клипа на Аеросмит Cryin  се появява той към 3.3 минута http://www.youtube.com/watch?v=qfNmyxV2Ncw&feature=PlayList& … PL&playnext=1    Joy клипа е от далечната 94-95 година

# 183
  • София
Хаха, та докато сме на тема Сойер...в клипа на Аеросмит Cryin  се появява той към 3.3 минута http://www.youtube.com/watch?v=qfNmyxV2Ncw&feature=PlayList& … PL&playnext=1    Joy клипа е от далечната 94-95 година

Хе- хе. А сега лицемерства и казва, че е шокиран, че го смятат за секси. Той не бил такъв, даже приятелите му се подигравали за имиджа. Mr. Green

# 184
Чудя се, дали бих се зарадвала на продължение на LOST ?! Зная, че за сценаристите този сериал е затворена страница, но ABC  като държат правата, могат да решат да възложат на други хора да направят продължение. Ако се изкушат да го направят, дали ще се получи нещо добро? Може би не.

Мммм... стига им само да почетат по форумите за идеи. И то, по-скоро няма да е продължение, а липсващата част с отговорите между 5-ти и 6-ти сезон. Ще се получи изумителен LOST!!!  Grinning

# 185
Още не мога да преодолея мисълта, че вече няма да има ИЗГУБЕНИ, направо и аз съм изгубена  Cry

http://www.dailymotion.com/video/x188ez_lost-demons_music

# 186
И аз съм така  Cry
Гледах до толкова време, тогава нямах нужда нито да чета, нито да коментирам, просто гледах сериала и го чаках стриктно за "дозата", сега, като свърши и някак си  Sad ми е ужасно празно

# 187
Пролетна фея, благодаря ти за линка с началото и края на Изгубени, страхотно е направено, не можах да си сдържа сълзите! Дано нямаш нищо против, че си позволих да си го сложа в подписа.  bouquet

# 188
Е ти пък, все едно аз лично съм го правила, напротив, радам се че ти хареса  Peace

# 189
  • София
Аз го започнах отначало  Grinning
Снощи изгледах три серии. Още във втора /мисля/, когато Лок обяснява играта табла на Уолт, докато държи бял и черен пул му казва:

Таблата е най-старата игра на света.
Двама играчи, две страни.
Едната светла, другата тъмна.

Е сега никой не може да ме убеди, че от самото начало не са имали идея за края  Crossing Arms

# 190
  • София
Аз го започнах отначало  Grinning
Снощи изгледах три серии. Още във втора /мисля/, когато Лок обяснява играта табла на Уолт, докато държи бял и черен пул му казва:

Таблата е най-старата игра на света.
Двама играчи, две страни.
Едната светла, другата тъмна.

Е сега никой не може да ме убеди, че от самото начало не са имали идея за края  Crossing Arms
Вероятно това е най- доброто, което може да се направи- да се гледа всичко от самото начало. Вероятно е в паметта ни да са останали неща, които са ни се стрували важни за посоката на действието такава каквато сме предполагали, че ще бъде, а всъщност важните неща да са били съвсем други. Като това, което казваш сега.

# 191
  • Разпиляна във въображението
Със сигурност са имали основните неща, но може накрая да са го смотали набързо.

# 192
Снощи гледах първите серии на пети сезон,когато Бен събираше оцелелите да се върнат на острова,каза на Джак да си вземе по-важните неща че няма връщане назад.Същото го каза и Елоиз майката на Фарадей,без да имат нищо общо с Джейкъб те и двамата са знаели,че Джак е избранника.

# 193
Аз лично вярвам че историята с Еко е  объркала нещата , например той май е трябвало д аима голяма роля(дори тяло за МИБ?) и със сигурност д апострои църквата, в която да се съберат лоститата накрая...сигурно щеше да е по-яко
Своята роля са изиграли и феновете и това че сценаристите опровергаха теорията за чистилището. Не знам дали интересът щеше да спадне повече, отколкото падна така или иначе  newsm78
А и покрай стачката явно бяха позанемарили сценария

# 194
Това мнение ми хареса и се доближава до моето  Peace
"Първо, любимият ти критик, както и целият екип на Ню Йорк Таймс шест сезона не спря да прави орална любов на екипа на LOST, независимо от това как се представяха. ...................LOST е най-доброто шоу, което съм гледал. Никога не съм бил толкова ангажиран с героите, историята и всичко останало. Финалът беше един от най-добрите епизоди и като изключим последните 5 минути, в които Крисчън Шепърд идва и изпява песничката "Няма тук и сега. Всичко е относително. Всичко е реално и нищо не е." може би беше най-силният.
Въпреки това, този сезон и този епизод имаха доста повече потенциал, от колкото изстискаха от него. "

и на мен ми хареса, въпреки че аз никога не мога да гокажа толкова добре..
а Еко е една от най слабите места на сериала. не може да вкараш герой, да го развиваш и после все едно е дошъл от друг сериал и са се преплели линиите.. тъпо

Общи условия

Активация на акаунт