LOST - ФИНАЛЪТ

• 31 143
  • 408
  •   1
Отговори
# 90
Ох, много трогателно беше,наистина въздействаше невероятно при спомените им.Изключително силни моменти,хареса ми този завършек Heart Eyes

# 91
...
За анкета - ако някой ми каже как се прави  Embarassed

При първия ти пост трябва да има "Добави анкета"

# 92
  • София
Мерси, намерих бутончето най-отдолу  Grinning

Можете да гласувате  Peace
Ако някой иска да добави още опции, да казва.

# 93
# 94
Гласувах и аз! Мерси за анкетката!   bouquet

# 95
МГМ и Фея наистина супер сте го обяснили и съм абсолютно съгласна с вас. Добавка от това, което четох из форумите... думите на героите в последните серии са насочени не толкова към сюжета и вътре в самия сериал, ами са по-скоро са послание за феновете... т.е. думите на фалшивата майка на Джейкъб към истинската да не задава повече въпроси, защото няма да получи отговори, както и думите на Крисчън накрая "Remember and let go" си бяха точно насочени към зрителите...пък и в Туитър Деймън е казал, че това ще е последното, което ще напише по темата ЛОСТ...

# 96
Гласувах с да,харесвам сериала и мога да го гледам до безкрай.За шест години само Хаус успя да ми привлече вниманието.

# 97
  • UK
и аз гласувах с да. Сериала определено е единствен по рода си, абсолютно гениален с това, имаше си слабите моменти и епизоди и тн, но като цяло със сигурност ще остане в историята сред великите сериали правени някога.

# 98
  • София
Във всеки случай мен специално финалът успя да ме изненада.
За 6 години прочетох какви ли не теории, но никой не позна какво ще се случи.
Тотална изненада, дори и само заради това, че не дадоха никакви отговори  Wink

# 99
Това е защото всички залагаха на мистериите и загадките,не отричам че и до днес си задавам въпроси за тях,но и много отделиха на характерите на героите.Дотолкова съм вманиачена,че си поръчах тениска на ЛОСТ!

# 100
Във всеки случай мен специално финалът успя да ме изненада.
За 6 години прочетох какви ли не теории, но никой не позна какво ще се случи.
Тотална изненада, дори и само заради това, че не дадоха никакви отговори  Wink

А, познаха, познаха; за справка - теориите за Чистилището, още тогава се говореше, че всички са мъртви и действието на острова е живот след смъртта Mr. Green

При толкова много мистерии  и загадки отговори определено трябваше да има. Аз лично се чувствам много тъпо. Как трепетно коментирахме всеки знак.....спомняте ли си вратата на бункера на Дезмънд с онази схема, дето се виждаше само на определена светлина, orientation филмите, формулите и опитите на Фарадей в университета, за статуята да не говорим колко се изписа......чувствам се идиотски  Crazy Единствената ми утеха е, че Сойер и Джулиет се събраха, много са ми сладки като двойка. Heart Eyes

# 101
  • София
А, познаха, познаха; за справка - теориите за Чистилището, още тогава се говореше, че всички са мъртви и действието на острова е живот след смъртта Mr. Green

Напротив, няма нищо такова  Naughty
Островът не е чистилище, дори и за алт.реалност не казаха, че е.
Просто място отвъд, създадено от всички тях, за да се срещнат и продължат.

# 102
  • София
В други форуми попаднах на информацията, че на острова се виждат останките на самолет/ в края на филма/- някой дали е виждал тези кадри, защото епизода не бил целия в Замунда?

# 103
В други форуми попаднах на информацията, че на острова се виждат останките на самолет/ в края на филма/- някой дали е виждал тези кадри, защото епизода не бил целия в Замунда?

http://www.youtube.com/watch?v=XtrnCKG1jM0

# 104
  • София
 Grinning Благодаря
Да попитам още нещо, което не разбрах: Защо Джулиет каза - Получи се- когато гръмнаха бомбата

Общи условия

Активация на акаунт