ОСМОКЛАСНИЦИ- последна випускна ІІ

• 27 007
  • 751
  •   1
Отговори
# 225
  • София
При нас също ще има нова класна. Аз тази много я харесвам, но дано имаме късмет и след това. Мисля, че външното оценяване по езика е само писмено, но и аз съм зарязала Гинкото и не може да се разчита на мен.
За лятото нещата са пълна каша. Вероятно езиковата ваканция ще отпадне за тази година, но пък от училище има лагер и сигурно ще ходи с приятелките си - голямо желание има да е без нас. А и аз ако сменя работата (дай боже) едва ли ще имам право да избирам дата за отпуск. Но каквото-такова. Толкова вихрено ми минава времето, че не мога да планирам нищо.
Да се похваля - довечера сме на театър - най-после ще гледам Вишнева градина.

# 226
За сега девойката не проявява нежелание да ходи с нас на море, но няма да е за дълго. Wink
Днес имат класно по математика.

Деси, впечатлена съм от новият ти аватар.  bouquet
Много ми харесва! Peace

# 227
  • София
Мдааам,..! И аз забелязах, че и Деси, и Прекрасна са си сменили аватарите!  Peace Peace

Фран, успех на класното! hahaha fingerscrossed

# 228
  • София
Много сте наблюдателни. Трябва да сменяме премяната от време на време - аз съм за кратко с този аватар.
В нашият случай няма отказ да идва и с нас  - тя просто си осигурява няколко пъти на море. Но вече виждам, че й е скучничко със "старите" Пък и последно бяхме в компания с едно дете в трети клас, не я пуснахме на дискотека (не че в София е ходила...) Друго е с връстници и родителите на 500 км..
Вчера съзрях Деси в метрото, но със закъснение.....С дъщеря ти сте като съученички бих казала.

# 229
На нас още на първата родителска казаха, че класните са само за тази година-те водят само и единствено подготве, затова е така, а от 9 клас ще имат други класни. Явно така е във всички езикови. Аз също мисля, че външното оценяване е само писмено.

# 230
  • София
А на външното ще има ли диктовка по езика?
Немската, какво разбрахте за тези паралелки?
Аз знам , че накрая всички изпити били на немски - нещо такова,..

Аз пък,.. си смених подписа! Времнно,..! На една приятелка, водеща темата за домашните любимци, съпругът й  е изхвърлил котетата! И като го чета какви ги пише във групата във фейса,.. Само котките била снимала, била маниачка и т.н..! А двете деца не спират да реват за котачетата, той пък не казва даже къде ги е изхвърлил, наблизо или извън София,..

Последна редакция: пт, 04 юни 2010, 14:15 от Lady-B

# 231
  • There I was on a July morning
Дъщеря ми все още има желание да ходи с нас на почивка, така че тази година ще сме заедно.
На лагер е ходила само веднъж и повече не пожела. Аз не държа да я пращам.
Къде ще ходим и какво ще правим лятото въобще не съм планирала, тъй като използвам последните издихания от платените ми и неплатени отпуски за отглеждане на дете.
Все пак, днес успях да изкопча още известно време отпуск  Grinning и започвам да мисля по въпроса.

# 232
  • There I was on a July morning
Lady-B, сега прегледах записките си от родителската среща. От които ми стана ясно, че не се знае предварително точния формат на изпита.
Може да има слушане на непознат текст и после - граматични упражнения върху него. И/или съчинение, трансформация от пряка в непряка реч, или в различни времена.
Специално за диктовка, не съм записала нищо, но не знам дали е изключено като вариант.
Това, разбира се, е за френската гимназия, не знам за другите езикови - как е.

# 233
  • Sofia
Благодаря за милите думи, аватара ме остави бе дъх .вчера когато я видях тази картина за 1 път ,изобщо целия сайт ми достави такава душевна радост,споделям го с вас,мисля че ще ви храеса:
http://www.visionsfineart.com/ocampo/mouth_of_flower.html

# 234
  • Sofia
Лейди това е от миналат година ВО по английски и няма диктовка Grinning
http://www.minedu.government.bg/opencms/export/sites/mon/top_men … l_profilirani.pdf

Тук има всички ВО за 2009 по език,който го интересува да заповяда:
http://www.minedu.government.bg/top_menu/general/assessment/8kl_ … guages/index.html

# 235
  • София и там където не се пуши
При нас на родителската среща, казаха, че ще има диктовка, като едното - дали е теста или диктовката се праща, външни учители да ги преглеждат, а другото самите учители и изпращат резултатите.

# 236
Dessislavas, много благодаря за теста по АЕ!Макар и при нас да правят постоянно ,все пак това ще е формата на изпита.  bouquet

Последна редакция: пт, 04 юни 2010, 16:11 от kikati

# 237
  • софия
Лейди за изпитите на кой край питаш - осми или 12 клас?
За немската паралелка писмения изпит е евентуално на 18, а който го мине отива на устен - не се знае кога.

# 238
  • Sofia
Kikati,  ти се появи   bouquet

# 239
Да тук съм,но рядко пиша!

Общи условия

Активация на акаунт