Наситени, ненаситени, Ω-3, Ω-6 и най-вече рибено масло - III тема

• 99 989
  • 750
  •   1
Отговори
# 450
didka_80 - всички фирми предлагат комбинации "Омега-3-6-9".  Защо го правят, ясно - за пари.

Въпросът е ние защо да го купупваме?

Целта на настоящата тема е да не ви правят на глупаци. Радвам се, че има резултат...

Количеството е малко, няма да се отрази. Само дето ти продават олио по 100 лв литъра...

А по принцип децата имат нужда и от омега-6. Но те се ги набавят от храната при всяко положение.

afwitch Код за 5 $ отстъпка XIX862

# 451
Също така продукта го видях в американския сайт и там не се споменава въобще за съдържание на омега-6. Защо се получава такова разминаване. http://www.iherb.com/Enzymatic-Therapy-Eskimo-Kids-Natural-Fatty … 105-ml/17822?at=0

# 452
А защо Ескимото да е за деца до 4г.?Май не го прочетох в описанието??Такмо реших,че ще взема него вместо да се занимавам с поръчки...

Децата до 4г. имат нужда от повече Омега-6 отколкото големите. Затова за тях е най-подходящо Ескимо-кидс. Колко е голямо детето? Щом не ти се занимава с поръчки може да измислим друг вариант за него. В магазините ДМ в София имаше течно рибено масло, подобно на тези, които препоръчваме. Не във всеки магазин обаче го намирахме и не редовно и затова от сайта ни е добре. Иначе мисля че беше единственото течно рибено масло, което се предлага там, така че няма как да го сбъркаш. Друг вариант е течно Ескимо за големи или такова на капсули (ако може да ги пие).
Сори, сега видях че си от Пловдив, но там сигурно също има ДМ магазини.

didka_80, просто не са описали всичко подробно в американския сайт. Най-отдолу са ги нагъчкали:
Canola Oil Containing Oleic Acid, Linoleic Acid, Alpha-Linolenic Acid    2 g

Последна редакция: пт, 24 сеп 2010, 21:57 от Голямо дете

# 453
течното рибено масло в DM нещо не го видях последните пъти  Thinking а и в него също преди време тук в темата установихме на база съставките, посочени на етикета, че има омега 6 под формата вече не помня на какво масло...

на мен също ми е много сложно с поръчки, така че ще действам само с това, което има на нашия пазар... в момента и двамата пият Ескимо кидс, обаче след уточняващите отговори за омега 6 за големия ще взема Ескимо 3, течно или на капсули...

и, Пинки, познай... искам да попитам, тъй като Ескимо 3 е за възрастни (така пише), колко трябва да давам на 5-годишен 20-кг младеж... въобще има ли значение като е за възрастни или да си му давам 3 г., както си му е за възрастта...

# 454
Днес купих рибено масло на фитофарма. Перличките са много малки 37,5мг и малката ги гълта лесно с вода. На съдържанието пише рибено масло и желатин. Нищо не се споменава за друг вид олиo. Това рибено масло дали съдържа омега-3.  newsm78 Дневната доза за деца е по 3 перли 3 пъти на ден. Някой ако има по-подробна листовка или знае нещо за това рибено масло да разясни.  Hug

Последна редакция: нд, 26 сеп 2010, 11:33 от didka_80

# 455
  • София

Стана ми интересно в тази статия, за ползите на рибеното масло относно високото кръвно налягане...оказва, се че по-точно DHA- то действало за понижаването му........
това означава ли, че ако аз търся такъв ефект трябва да гледам  DHA- то  да повече newsm78

Сега мъжът ми пие това: http://www.iherb.com/Natural-Factors-RxOmega-3-Factors-Pharmaceu … oftgels/2717?at=0 ...гледам DHA- то не е много

# 456
Bobka, аз си купувам кофата, вече една година. Пиех комбиниран препарат - бетаблокер и диуретик в едно. Преди около 3-4 месеца диуретика ми го спряха. Останах само на бетаблокера. Едва ли ще се отърва и от него, но може да ми намалят дозата. Това е от моя личен опит с рибеното масло и кръвното  Hug

# 457
  • София
Bobka, аз си купувам кофата, вече една година. Пиех комбиниран препарат - бетаблокер и диуретик в едно. Преди около 3-4 месеца диуретика ми го спряха. Останах само на бетаблокера. Едва ли ще се отърва и от него, но може да ми намалят дозата. Това е от моя личен опит с рибеното масло и кръвното  Hug
Голямо дете,, успешно се справяме с едно аювердичн билково лекарство...пиши на лични , ако те интересува  Peace

# 458
  • Пловдив
А защо Ескимото да е за деца до 4г.?Май не го прочетох в описанието??Такмо реших,че ще взема него вместо да се занимавам с поръчки...

Децата до 4г. имат нужда от повече Омега-6 отколкото големите. Затова за тях е най-подходящо Ескимо-кидс. Колко е голямо детето? Щом не ти се занимава с поръчки може да измислим друг вариант за него. В магазините ДМ в София имаше течно рибено масло, подобно на тези, които препоръчваме. Не във всеки магазин обаче го намирахме и не редовно и затова от сайта ни е добре. Иначе мисля че беше единственото течно рибено масло, което се предлага там, така че няма как да го сбъркаш. Друг вариант е течно Ескимо за големи или такова на капсули (ако може да ги пие).

didka_80, просто не са описали всичко подробно в американския сайт. Най-отдолу са ги нагъчкали:
Ами ние сме на 4,4г-...четох коментарите за това от ДМ магазините,но си мисля че ще е по-гадничко на вкус-та ще питам и в аптеката,но мисля като за начало да взема 1 Ескимо кидс,а после и от това за големи!А като четох коментарите за перличките на Фито фарма...зарязах ги и почвам с Ескимото...да видим!
А дали вреди на лечение с хомеопатия,напр.?

# 459
Рибеното масло е хранителна добавка и не би трябвало да пречи. Но нали в хомеопатията се избягват определени храни, така че най добре си питай хомеопата.
Аз мисля, че не пречи.

# 460
  • София

Ами ние сме на 4,4г-...четох коментарите за това от ДМ магазините,но си мисля че ще е по-гадничко на вкус-та ще питам и в аптеката,но мисля като за начало да взема 1 Ескимо кидс,а после и от това за големи!А като четох коментарите за перличките на Фито фарма...зарязах ги и почвам с Ескимото...да видим!
А дали вреди на лечение с хомеопатия,напр.?
Не, не пречи...дори нашият лекар хомеопат ни каза да пием Ескимо  Peace

# 461
Голямо дете -  Canola Oil представлява модифицирано рапично масло с намалено съдържание на омега-6.

Само дето не знаем как е модифицирано...

ray - дете на 5 години трябва да пие поне 850 мг омега-3.  Ще трябва да го сметнеш на колко перли (или мл) рибено масло отговаря.

Bobka - по-добре наблегнете на количеството...

# 462
  • София
Голямо дете -  Canola Oil представлява модифицирано рапично масло с намалено съдържание на омега-6.

Само дето не знаем как е модифицирано...

ray - дете на 5 години трябва да пие поне 850 мг омега-3.  Ще трябва да го сметнеш на колко перли (или мл) рибено масло отговаря.

Bobka - по-добре наблегнете на количеството...

Абе ние наблягаме...пие по 4 капсули на ден.....с високото кръвно се справихме, но по друг начин, но сега пък холестерола е висок  newsm78

# 463
Холестеролът се вдига, когато спаднат хормоните.(лекарите не го знаят).

Изследвайте тестостерон и DHEA-S.

И два дни преди това - никаква сексуална активност! (в къщи)

# 464
  • София
Холестеролът се вдига, когато спаднат хормоните.(лекарите не го знаят).

Изследвайте тестостерон и DHEA-S.

И два дни преди това - никаква сексуална активност! (в къщи)
Аха....смятам да изследвам и хомоцистеина, който е по важен и от холестерола.

Общи условия

Активация на акаунт