ЕВРОВИЗИЯ 2010 - SHARE THE MOMENT - I- ви полуфинал

• 19 580
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
  • София
И аз се сетих за "В гората"  Mr. Green , не може да не бъде забелязана  Crazy Laughing
А Дания наистина ми звучаха познато, но не можах да се сетя от къде са крали  Crazy

# 601
Аз за Дания се чудя, не ви ли напомня на Army of Lovers Simple Smile

Цяла вечер се чудя на кой ми мязаха...

Не, че нещо, ама Пайнерите правят гоямо шоу - танци, ефекти, туй-онуй. Може да пробваме с някоя фолк-дива за последно, преди да се откажем.

hahaha или Дидо Икебаната...

# 602
Geia, в началото споделих - песента на Миро е крадена и лично съм слушал оригинала... ако успея да намеря линка ще ти го пратя на лични за да се убедиш... и от това не ми стана гот, а напротив - кофти... второ - лоша хореография, на моменти носово пеене, ненужни О-та издаващи недостиг на конкретика в песента (на о-тата си се кефим ние тук в Бг)...
А това, което не искам да го гоментирам няма как да ти го споделя... както и да е...

# 603
Андреа с уж неволно показващи се изцяло гърди, и с песен композирана от румънеца, който пише песните й, и сме ги убили. Mr. Green
Именно  Peace
То се е видяло,че от поп музиката ни никой не се впечатлява.
Крайно време е да се обърнем към Пайнер за садействие  Mr. Green

Според мен гръцката песен е чист попфолк.

# 604
  • somewhere over the rainbow
Датската песен си е живо кавърче. Сега ми се спи, но утре ще ги разконспирирам Crossing Arms

# 605
  • в сърцето на един мъж...
Извинявай, много е лесно да подхвърлиш нещо и да кажеш - ми няма да го споделя. Мен честно казано личния му живот не ме интересува, в крайна сметка всеки може да си прави каквото си иска. И Стунджи и Елица живеят заедно, даже той не е разведен, ама на, направиха песен и имаше кой да гласува за нас. За краденето - не знам, не съм убедена, че това му е проблема - все пак тая вечер бая имаше крадено в останалите изпълнения, така че това явно е стандартна практика. Хореографията и на мен не ми хареса, ама като цяло конкурса не блести с особена хореография. О-тата, не са му проблем, защото имаше например едни шаляля дето са като о-тата. Просто това не е песенен конкурс и все повече се затвърждава това ми мнение.

Сега открих, че живея в дълбока грешка - единия е Дима Билан, а другия Анатолий Рибак ooooh! Явно аз съм запомнила Дима Mr. Green

# 606
Смарти, не знам защо, но тази година има пак промени - не сме заедно с Гърция, а както винаги ни слагат в такива групи, в които да не може да се гласува. Ето, лобито ни в Германия и Испания иска да гласува, много сме, но просто няма как Confused Ето това е тъпото... Не че не искаме да се обединим, просто няма как да гласуваме, дори и обединени Confused
Нали Мъжете Не Плачат, що? Какъф е проблема да отговориш? Миро е гей, не е кадърен, спи с неподходящи хора??? Това ли е причината да отпадне или причината е, че за съжаление не сме от правилната страна на барикадата? Моля ти се, това не е конкурс за песен, а за политика Sick
Защо нашите в Испания и Германия не са могли да гласуват?

# 607
Казват, че е политико-географски конкурс..Други, че е базиран на любовите между туристическите дестинации..

Да де, ама Елица и Стунджи пробиха. Което означава, че можем.
Ключа, според мен, се крие в различността. Да се отличаваме, ама не с гащи на пайети, а с онова нашенско звучене, пред което цял свят се прекланя.
Те там, попа го ядат с колците от мнооого време. Laughing

# 608
  • в сърцето на един мъж...
Понеже Испания и Германия са директно на финал, ние не можем да гласуваме - няма такава опция. Ние гласуваме на финала.

# 609

Новите правила- страните, които не се представят в даден полуфинал, нямат право и да гласуват за песните от него. От тази година е това. Именно за да се избегне регионалния вот.

# 610
Казват, че е политико-географски конкурс..Други, че е базиран на любовите между туристическите дестинации..

Ключа, според мен, се крие в различността. Да се отличаваме, ама не с гащи на пайети, а с онова нашенско звучене, пред което цял свят се прекланя.
newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 611
  • На земята, която е всъщност звезда.

Както писах по- горе, да не забравяме, че тогава имаше само един полуфинал, т.е. за тях гласуваха в Гърция, Португалия, Македония, Сърбия още на полуфинала.

# 612

Ето това е, много точно си го казала! Напълно съм съгласна. Аз и преди писах, ако не беше гласуването по съседски, Елица и Стунджи можеха не пето, първо място да вземат. Но те са живото доказателство, че въпреки гласуването на  геополитически принцип, една оригинална и добре изпълнена песен има шанс, и то голям, на този конкурс. Аз съм оптимист в това отношение.

# 613
Понеже Испания и Германия са директно на финал, ние не можем да гласуваме - няма такава опция. Ние гласуваме на финала.
Българите от другите страни можеха да гласуват за нас.

# 614
Миро се справи чудесно.Изпя песента перфектно, беше и много харизматичен както винаги. Много съм разочарована.Писна ми този тъп нагласен конкурс.Той милия беше супер разочарован много жал ми стана за него.Само от едно ме е страх - от това ,че тук ще го съсипят. Надали скоро ще е пак същия Миро със същия хъс. Българите ще го довършим.Дано не съм права.Хора да се съберем и да направим някакъв жест към него за да му покажем ,че се гордеем с него.

Общи условия

Активация на акаунт