Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 32

• 35 036
  • 729
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро и от мен.  Hug
Ето ви кафенце и закуска като за старт на деня.
Добро утро! Закуската е чудесна!

# 136
Добро утро!Споделям кафенцето пред монитора Grinning.
Малко преувеличена ми е тази дълбока депресия на Лейля.Загуби съпруг,който никога не я е обичал и тя прекрасно го знаеше,всъщност това даже не е загуба.Да продължава да й тежи измяната на сестра й,разбирам,ама все да повтаряш-отнеха ми мъжа...сякаш е била супер щастлива с него...,не беше така,тя сама искаше да се разделят,беше й се изяснила картинката.Другият мъж в живота й се оказа женен,и там нямаше кой знае какво.Светът не свършва с тези двамата!Тя по-скоро завижда на сестра си,че въпреки всичко сторено от нея,тя е щастлива.Може би не е завист,а самосъжаление.Много меланхолична е.Неджля се уредила,Оуз си стъпвал на краката,Джан се върна при жена си....полагат усилия за това.Да те приемат в университет не е късмет,а полагане на труд.Симпатична ми е,мила ми е,съжалявам я,но тя само това предизвиква у хората.Не може да посягаш на живота си,защото хората около теб успяват ,а ти не.Каква причина е това!?ми стегни се малко,животът е пред теб,на 20 си!

Прочетох,че Гюлшен си била показала зъбите... Sick.Какви зъби бе,хора,каза истината.Така ли му се казва вече-озъбване!?Направо онемях,Ферхунде като й каза-...предупреждавам те... Sick.Това си беше чиста заплаха,и то към човекът,който въпреки че не одобряваше постъпките й,винаги й помагаше,рискувайки собственото си положение.Е,по-голямо безочие и наглост няма!

Чакайте да си помисля.Остана ли някой,не заплашван от Ферхунде newsm78!?Май не Mr. Green.

Последна редакция: чт, 27 май 2010, 09:04 от rozi-maxi

# 137
Браво на Гюлшен, най-после каза това което сигурно е искала да каже от много отдавна. Мисля че Гюлшен никога не е одобрявала постъпките на Ферхунде, но никога не е искала да се кара с нея и винаги се е примирявала. Но този път й призля и си каза истината. Ферхунде наистина заслужава да е сама.  

Точно така! newsm10

# 138
  • В тъмната гора.
На Гюлшен и дойде до гуша от Ферхунде, да търпи нарежданията й, да бере срам заради нея /особено като взимаше дрехите й/. Много правилно, че вече нервите и не издържаха на цялото това отношение. Тя не е израстък на Ферхунде, а си е отделен индивид и ще прави каквото намери за добре.

# 139
Сега прочетох,че Лейля преживявала провал след провал.Какъв провал,освен че така и не можа да влезе да учи,не виждам аз други провали!Много писимистично се гледа на нещата.За мен не е провал,да се разпадне брак,който изобщо не е бил такъв.Мъжът ми,съпругът ми ме изостави...Мъж ми,бих нарекла човек,който ме обича и се грижи за мен,а не този на хартия.Какво правеше Оуз за нея-даваше й пари.И при положение,че тя го разбра,даже трябва да е доволна,че се е разпаднал този брак,че се е отървала.та тя сама го искаше!А в Джан даже не мисля,че беше влюбена,а той просто я съжаляваше,и на нея й харесваше.Самосъжалението е много голям враг!Джан,според мен,по-скоро я използваше,да се чувства силен,закрилник,да утешава и тя да му благодари за това,защото Оя е достатъчно силна,той е по-слабият в тяхното семейство,а това дразни мъжкото его.С Лейля се чувстваше повече мъж.Други чувства едва ли имаше между тях,използваха се взаимно.

Последна редакция: чт, 27 май 2010, 09:28 от rozi-maxi

# 140
  • Неизживени спомени
Добро утро!   food010
и на мен ми се вижда доста пресилена тази депресия.не вярвам,че толкова пък много го е обичала!
Интересно ми е Неждля и Джем до кога ще се целуват само по бузите Crazy

# 141
  • Неизживени спомени
имайки предвид,че тя самата не искаше да се омъжи на него... Crazy по-скоро и харесваше да бъде материално осигурена.

# 142
Малко преувеличена ми е тази дълбока депресия на Лейля.Загуби съпруг,който никога не я е обичал и тя прекрасно го знаеше,всъщност това даже не е загуба.Да продължава да й тежи измяната на сестра й,разбирам,ама все да повтаряш-отнеха ми мъжа...сякаш е била супер щастлива с него...,не беше така,тя сама искаше да се разделят,беше й се изяснила картинката.Другият мъж в живота й се оказа женен,и там нямаше кой знае какво.Светът не свършва с тези двамата!Тя по-скоро завижда на сестра си,че въпреки всичко сторено от нея,тя е щастлива.Може би не е завист,а самосъжаление.Много меланхолична е.Неджля се уредила,Оуз си стъпвал на краката,Джан се върна при жена си....полагат усилия за това.Да те приемат в университет не е късмет,а полагане на труд.Симпатична ми е,мила ми е,съжалявам я,но тя само това предизвиква у хората.Не може да посягаш на живота си,защото хората около теб успяват ,а ти не.Каква причина е това!?ми стегни се малко,животът е пред теб,на 20 си!
Ти си права,ако Лейля беше нормална,поразглезила се малко,или била в ПМС и т.н.Де да беше.
Гледай на нея като на пациент.Да искаш трезви разсъждения от нея и стягане,е все едно да поискаш от Джавки,с инсулта,да хукне и да бяга.

# 143
Проваля се Ферхунде,защото въпреки материалните придобивки и хубавата си работа,злоупотребява постоянно с чувствата на хората,и предполагам ще дойде време,когато наистина ще си остане сам-самичка,както й каза снощи гюлшен.Върви в тази посока с пълна скорост.А Лейля е мила и добра,сърдечна и прощаваща, и тя ще намери своето щастие.

# 144
Проваля се Ферхунде,защото въпреки материалните придобивки и хубавата си работа,злоупотребява постоянно с чувствата на хората,и предполагам ще дойде време,когато наистина ще си остане сам-самичка,както й каза снощи гюлшен.Върви в тази посока с пълна скорост.А Лейля е мила и добра,сърдечна и прощаваща, и тя ще намери своето щастие.
И аз мисля така

# 145
Ти си права,ако Лейля беше нормална,поразглезила се малко,или била в ПМС и т.н.Де да беше.
Гледай на нея като на пациент.Да искаш трезви разсъждения от нея и стягане,е все едно да поискаш от Джавки,с инсулта,да хукне и да бяга.

Е как тогава е способна,да анализира много точно ситуацийте,хората,действията им?Предвидлива,съобразителна,адекватна за всичко около себе си,и в същото време,толкова не "виждаща" себе си.Ферхунде разбирам,преживяла е много,но Лейля,какво толкова е преживяла тя!?Че тя откакто се разболя,само умни и точни разсъждения има.Не ми се вързват нещата нещо Thinking.

Хората мръдват ли когато половинките им ги изостават,и то тези,дето не са ги обичали!?Сещам се за причини,които биха ме изкарали от релси,но случилото се на Лейля,не е повод за това.Че какво й направи Оуз,когато я видя пред кабинета на Яман-нищо,пита я там ли работи.Това достатъчно ли е,тя да започне да крещи,като че ли я биеха,да вика охраната....Нали сама беше казала-не ме е страх от него,аз нищо не съм му направила.Той се притесни,че я вижда,защото е гузен,защото беше несправедлив с нея,но тя трябваще да го гледа с високо вдигната глава,а не да изпада в истерии необясними.Но тя не е виновна,а сценаристите Laughing.

Последна редакция: чт, 27 май 2010, 09:49 от rozi-maxi

# 146
Джан беше много привлечен от Лейля и ако тя му беше дала шанс мисля, че той щеше да покаже любовта си докрая, но само мога да предположа каква любов ще има между тях.
Джан не предприе следващата стъпка защото срещна прегради в лицето на Али Ръза и семейство, съпругата си Оя и отчасти Лейля.Единствената която насърчаваше тази любов беше Ферхунде, /защото знае, че когото има привличане могат и да се пристъпят някой обществени норми/.
На мен Джан ми допадаше много в отношението си с Лейля, беше и опора и приятелско рамо в трудния психически момент за нея.
Ако Джан не беше женен смятам, че връзката с него би я направила щастлива, защото би получила от него безкрайно внимание и обич, каквито не е получавала досега от друг мъж.Да, по-възрастен е, но именно той със своя опит би могъл да и даде повече като разговори и емоционална подкрепа.
Незнам как Лейля би се чувствала с нейн връстник в една страстна връзка, не мога да си я представя, много е ранима и се нуждае повече от много романтика.
Връзката с Оуз: тя беше подлъгана от него, поласкана от вниманието му и повярва с цялата си наивност и му се отдаде безрезервно.

# 147
Да,Лейля е лесно наранима.Как тогава,хвърли в лицето на сестра си носеното палто,щото тя вече не го искала,имала ново!?Не постъпват така лесно наранимите хора!Това беше камъчето,което обърна каруцата.Тази нейна постъпка,предизвика измяната на сестра й по-късно.

# 148
Сестрите никога не са имали възможност да носят хубави дрехи.Лейля според мен даде това палто с желанието и сестра и да има някаква хубава дреха, даде и го с чисто сърце като между сестри, които си разменят дрехите.Двете винаги /преди връзката с Оуз/ са били много близки и са си споделяли всичко, но гордостта и завистта на Неджля в този момент и попречи да възприеме този жест като добро намерение, а по-скоро като унижение.

# 149
Сестрите никога не са имали възможност да носят хубави дрехи.Лейля според мен даде това палто с желанието и сестра и да има някаква хубава дреха, даде и го с чисто сърце като между сестри, които си разменят дрехите.Двете винаги /преди връзката с Оуз/ са били много близки и са си споделяли всичко, но гордостта и завистта на Неджля в този момент и попречи да възприеме този жест като добро намерение, а по-скоро като унижение.
Даде й го с чисто сърце?! Shocked Shocked Shocked Наистина ли го мислиш? Та тя го хвърли в лицето й, все едно е някой от улицата, а не сестра й. Ако това не е унижение, не знам кое е. Демонстрирайки измамното си благополучие, я нарани дълбоко. Е, така не става. Ако беше с чисто сърце - щеше да и го даде по доста по-различен начин. Wink
И как по-точно Оуз подлъга Лейля? Всичко на всичко и купи един телефон и едно нещастно синджирче и после я изнасили. Пък на нея като й мина шока, отиде да го търси. И така започнаха нещата.

Последна редакция: чт, 27 май 2010, 10:28 от Snejkata

Общи условия

Активация на акаунт