Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 32

• 35 036
  • 729
  •   1
Отговори
# 90
Много ми стана болно за Лейля  Cry ! Всичко, което каза днес не бяха приказки на "Лудата" Лейля(очакваше се отново да полудее). Тя ясно осъзна нещата, които й се случиха. Чест му прави на Оуз, че взе светкавични мерки и предотврати едно събитие, за което не ми се и ще да си помислям.
Този път решението, което взе беше адекватно, радвам се, че сама се усети  smile3528

Не вярвам, че последните думи излязоха от устата на Джеврие  Laughing
"......-Стига Фикрет да е добре..."

# 91
до преди малко плаках за Лейля , а сега се смеея на баба Джеврие

# 92
до преди малко плаках за Лейля , а сега се смеея на баба Джеврие

И аз така, плаках за Лейля, но и много мъчно ми стана, Али Ръза като седна на леглото на Лейля и се разплака, токлова безпомощен се чувстваше!
    А за Джеврие нямам думи-куфарът за спешни случаи е под леглото!

# 93
В анкетата гласувах за Ферхунде и Левент. Flutter

# 94
  • София
 защо тогава като толкова много сили положи и болка изпита, не си взе поука Лейля....
до като търсих открих
ББ че Джафки бяга и от вкъщи даже и се приютява в един дом и не иска да се прибира...

# 95
  • Велико Търново
Не вярвам, че последните думи излязоха от устата на Джеврие  Laughing
"......-Стига Фикрет да е добре..."
Естествено, щом е за ходене в Истанбул...  Laughing  Laughing Laughing

# 96
защо тогава като толкова много сили положи и болка изпита, не си взе поука Лейля....
до като търсих открих
ББ че Джафки бяга и от вкъщи даже и се приютява в един дом и не иска да се прибира...

Joy  Joy Отървали са се за малко, кога се случва това- докато са в Истанбул ли?
Не Естествено, щом е за ходене в Истанбул...  Laughing  Laughing Laughing
  За нея Истанбул е извор на клюки и повод за клевете ooooh!

# 97
  • София
   А защо на Лейля все и викат да си почива?Родителите и викат почини си. Лекарката и вика почивай си. От какво толкова се уморява, та да почива? Все почивай си, аз ще си почина малко...и ...голяма почивка му удря?

# 98
Е сега нали работи, а и помага в домакинството... и все пак досега стъпваха по много тънък лед, притесняваха се да не отворят старата рана; дано като излезе от психиатрията да не е пак така

# 99
  • София
не, няма да е сега, но съсвем скоро Simple Smile
а това което исках да ви покажа не мога да го открия по простата причина, че не се сещам кога се случваше...
пп. и преди като гледах и сега като гледам хем ми е мъчно за Лейля хем и се ядосвам...а за Шефкет да не говорим....наистина, че като обичаме сме наивни ама чак толкова ли  Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 26 май 2010, 21:37 от mery popins

# 100
Ама тоя Яман задмина и Ахмет - разпитва, осведомява наред.  Laughing Laughing Laughing
Браво и на Гюлшен!  smile3501 newsm10 Много добре го каза, в прав текст!

Последна редакция: ср, 26 май 2010, 21:56 от soya-fen

# 101
Стана ми жал за Лейля. Въпреки , че не я харесвам сега в клиниката изпитах съжаление към нея. Все пак това беше много важна и решаваща крачка да се лекува там.
А баба Джеврие как ще се вижда с Нуниш в Истанбул ? Няма ли да й липсва? А и Фикрет с тоя скрит куфар за спешни случаи дето все тича при мама почва да ме дразни . Зряла жена а се държи все още за полите на майка си и се прави на майка Тереза все иска да помага и наистина е "на всяко гърне похлупак".Да вземе да си седне малко мирно на задника вече!

# 102
алабала&Ники  Peace
Сега Тахсин хем е в затруднено финансово положение, хем Фикрет го кара да преместват Джеврие в Истанбул  #Crazy

# 103
Браво и на Гюлшен! Каза накрая истината в очите на Ферхунде, но това чудо едва ли ще се склати.....
Тази вечер съм все на браво  Laughing.....

# 104
Най-накрая и Гюлшен си показа зъбите. Време беше да й каже истината в очите, а не да си мълчи и да таи всичко в себе си. Много силни и точни приказки й каза, но Ферхунде не може да си вземе поука от тях защото не се чувства виновна. Наистина в стремежа си да се покаже като силна жена помита и губи любимите си хора. Отчуждава ги от себе си неволно. Скоро време виждам как ще се огъне и ще си подвие малко опашката ако има съвест и тя започне да работи в нейна полза.

Общи условия

Активация на акаунт