Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 32

• 34 809
  • 729
  •   1
Отговори
# 495
......,нито ще напусна работа,заради нечии планове.
Е там вече,където дават повече пари и аз съм там.Все пак трябва да се живее,а и престижна фирма всеки би се натискал за там.

# 496
Така е,но зависи кой ти предлага ,на каква цена,какво ще иска срещу това.
Била съм в подобно положение и изходът е само един - тръгваш си!/тогава бях многооо млада/

# 497
  • У ДОМА
Естел Пуснах го за превод  Sick Ами то сигурно по-разбираемо на турски хайде да видите,как добре владее турсия google

Ха!ХА!ХА! Затова момичета  и момчета учете чужди езици а не се осланяте на чичо Гугъл-който явно хич не се справя!

Аз също мисля че Гюлшен постъпи правилно като отиде да каже на Али Ръза!!!Самата Гюлшен е справедлива-вижда кой е крив и кой прав!Нищо че и е приятелка  -на нея и писна от лъжите и измамите на Ферхунде!Видяхте ли как нагло Ферхунде лъжеше майка си и то в присъствиего на Гюлшен!

# 498
И аз съм на страната на Гюлшен.  Peace Тя дори няколко пъти се опита да каже на Ферхунде какво прави и на кой како причинява, но кой да я чуе. И накрая вече според мен нямаше друг начин да помогне на Шефкет освен чрез родителите му.
А за посещението на Али Ръза и Хайрие в дома на Ферхунде също смятам, че постъпиха правилно, защото разбраха игричките и, а Шефкет както е затворен можеше да си го мотка още доста. Той и без това си е със слаб ангел....

# 499
Мчи да! И аз тъй казвам! Crossing Arms
Ама бърза да се гътва дядката, не можаха да разпитат уууубавичко по каква работа е той там?! Crossing Arms
 Laughing
Работят извънредно хората! Ама-ха!  Mr. Green Laughing Laughing Laughing

Кога ще се разведат Шевкет и Ферхунде? В следващите няколко серии ли ще се случи? Ако някой може да отговори с бб ще съм благодарен.  
Ще. ще, още следваща седмица. Гледах малко напред, 89 и началото на 90 турски епизоди. ББ Дават Шефкет весел в затвора, явно се самонавива, че Ф-е го обича. Викат го на свиждане и съкилийниците му го закачат, мислейки като него, че е Ф-е. Но не е тя, а адвоката, който му дава документ, мисля че е молба за развод, защото Шефкет се вкисва. А Ф-е след като се скарва с Гюлшен в офиса и си изпразва бюрото, отива за малко да реве на майка си. После се връща и известно време реве сама в къщи. След това се наконтва и отива при Левент. Обаче прислужницата е агентка на Аслъ и телефонира да й каже, че Ф-е е при Левент. А през туй време и Джавки преживява влюбване и разочарование в болницата. Лейля пък излиза от психиатрията.

O-o-o, ББ Али ръза започва работа при Джемови! Офисът му е супер!

П.П. О-хо следващата седмица много положителни емоции! ББ Освобождават Шефкет! Целият род, роднини, комшии и приятели приготвят празнична трапеза! Ф-е реве при спомена за Шефкет, а Гюлшен я утешава. Междувременно Ф-е е произведена в директор на не знам какво си. На един прием се запознава с бащата на Аслъ, който казва нещо, което я разстройва, също и Левент

Благодаря за цялата информация!  Sunglasses

# 500
Добра вечер.
Малко време ми остава за вас напоследък.
Много заинтригуващи неща чакаме идната седмица  Hug

# 501
Тук може да се постави въпросът за приятелството - помага или вреди.

# 502
Добро утро  Hug
Закуската е сервирана. Заповядайте на масата.  Flutter

# 503
Cheburashka Благодаря!
Относно постъпката на Гюлшен - не мога да я разбера!Уж и беше приятелка,мислеше и доброто в един момент отиде при Текинови.Ами,като не искаше да и помага,защо изобщо отвори вратите на дома си.Аз ако имах такава приятелка нямаше да я погледна повече.

# 504
Как искам да имам роднини като семейството на Джем и да ме поканят на измислена длъжност!
Ако имаш добро образование и знаеш няколко езика, ще те поканят.  Wink

Добро утро и благодаря за закуската.

# 505
  • София
Здравейте.Нямам възможност да изчета всичко и искам да попитам другата седмица ще го дават ли филма,нали започва друг сериал в 20.00 часа.Благодаря

# 506
Здравейте.Нямам възможност да изчета всичко и искам да попитам другата седмица ще го дават ли филма,нали започва друг сериал в 20.00 часа.Благодаря
Ще го дават в понеделник (2 епизода), вторник (1 епизод от 21 ч.), четвъртък (2 епизода) и петък (1 епизод).
От новият сериал ще излъчат две серии само в сряда.

# 507
  • София
Благодаря за бързия отговор Simple Smile

# 508
Във всяка тема се явяват десетки постове от различни хора горе-долу все с това съдържание - "здравейте, чудесни сте, но нямам време да чета, само минавам да питам ще има ли филм следващата седмица", или "ще има ли филм тази вечер", или "кои епизоди даваха тая вечер/ще дават тая вечер". И нашите добри редовни съфорумци всеки път добросъвестно и търпеливо търсят в програмите и доставят информацията на мързеливите и недосетливи пришълци, които спокойно можеха да  направят същото в десетките сайтове с телевизионни програми.  Rolling Eyes
А за да узнаем номерата на пропуснатите епизоди от вчера например просто поглеждаме в програмата  кои са номерата на следващата вечер.
Впрочем възползувам се от паузата до утре вечер да попитам има ли съфорумци които четат абсолютно всички постове и теми, защото аз например чета всичко откакто се включих в дискусиите преди няколко месеца.

# 509
Аз също Sunglasses Hug Дразнещо е, но е и неизбежно. Няма какво да се направи..

Общи условия

Активация на акаунт