Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 32

• 34 812
  • 729
  •   1
Отговори
# 480
Естел Пуснах го за превод  Sick Ами то сигурно по-разбираемо на турски хайде да видите,как добре владее турсия google
Лейла и Necla'n? N против? Lasmas? Али Oguz и води на повърхността на сто. Трудни моменти и за двете страни, очевидно преодолее лесно? Исус също каза, че двамата братя, в миналото грешки? N AG? Rl? G? N? ustlerinden никога няма да хвърли? N? За пореден път, те разбират. Oguz'un наоколо? Ndaki постепенно стесняване на кръга започна? S, опасността от отказ от Али R? Za бей постигнато? Св.? R. Али R? Za бей, в тази ситуация? S? В решението обрат sessizligini? ...
ПРЕКРАСЕН ПРЕВОД  Thinking hahaha hahaha

# 481
Естел Пуснах го за превод  Sick Ами то сигурно по-разбираемо на турски хайде да видите,как добре владее турсия google
Лейла и Necla'n? N против? Lasmas? Али Oguz и води на повърхността на сто. Трудни моменти и за двете страни, очевидно преодолее лесно? Исус също каза, че двамата братя, в миналото грешки? N AG? Rl? G? N? ustlerinden никога няма да хвърли? N? За пореден път, те разбират. Oguz'un наоколо? Ndaki постепенно стесняване на кръга започна? S, опасността  от отказ от Али R? Za бей постигнато? Св.? R. Али R? Za бей, в тази ситуация? S? В решението обрат sessizligini? ...
 doh smile3515  егати и Гугъла всезнаещ  ooooh! Tired

# 482
  • Пловдив
Лейла и Necla'n? N против? Lasmas? Али Oguz и води на повърхността на сто. Трудни моменти и за двете страни, очевидно преодолее лесно? Исус също каза, че двамата братя, в миналото грешки? N AG? Rl? G? N? ustlerinden никога няма да хвърли? N? За пореден път, те разбират. Oguz'un наоколо? Ndaki постепенно стесняване на кръга започна? S, опасността от отказ от Али R? Za бей постигнато? Св.? R. Али R? Za бей, в тази ситуация? S? В решението обрат sessizligini? ...

Абе, хора, какъв превод с гугъл. Ако компютрите можеха да говорят отдавана да имаше говорещи такива. Какво остава за превод ....

# 483
  • някъде там и аз незнам
тази песен върху кои кадр от филма са я давали?
Върху никои - случайно попаднах на песента с клипче към нея от кадри от филма, много ми хареса звученето и помолих за превод Crossing Arms... Още въпроси??!

тази песен върху кои кадр от филма са я давали?
"Hiçbir Şey Eskisi Gibi Olamaz"
http://www.youtube.com/watch?v=bwJV0oE8w9I
А каква е логиката на този пост? newsm78 И заглавието, и клипа ги има пуснати в питането ми... Или просто да си пишем...

Старайте се да не пълните темата с излишен спам Peace
Отворих страницата и видях въпроса, исках да отговоря но явно някой се дразни от това ,без да искам го копнах не както трябва и после не можах да го изтрия .Повече няма  и да пиша(аз и рядко изказвам мнение де), но и от твоя пост виждам че се дразнииш че се задават въпроси.

# 484
Къде мога да намеря епизода от петък?

# 485
Къде мога да намеря епизода от петък?
Виж в vbox7 трябва да са качени   bouquet Успех!
Аз го намерих 
http://www.vbox7.com/play:3dba782f - 1 част
http://vbox7.com/play:80e72c1f - 2 част
http://www.vbox7.com/play:0df7be40 - 3 част
http://www.vbox7.com/play:c44f6fec - 4 част

Последна редакция: сб, 29 май 2010, 18:37 от Ивона1

# 486
  • Пловдив

Отворих страницата и видях въпроса, исках да отговоря но явно някой се дразни от това ,без да искам го копнах не както трябва и после не можах да го изтрия .Повече няма  и да пиша(аз и рядко изказвам мнение де), но и от твоя пост виждам че се дразнииш че се задават въпроси.
Ако беше прочела правилно въпроса нямаше да ти се налага да отговаряш - питаше се върху кои кадри от филма са я пускали песента, но всъщност изпълнението никога не е звучало във филма. Просто като клип към него са сложени кадри от "Листопад", а името на песента и линк към нея и клипа вече ги имаше в по-горен пост, така че беше напълно ненужно отново да се цитират заглавия и линкове... Затова казах, че не виждам логика в поста ти и го определям като спам...

Ако не може да търпите градивна критика - това вече е друг въпрос, но ми омръзна из темите да се пишат щуротии и някои хора да реагират винаги първосигнално (да се цупят и обиждат на несъществуващи обиди, да 'заплашват' че повече нямали да влизат и пишат еди къде си и прочие...). Всеки е свободен да чете, пише, коментира и обсъжда всичко, но спазвайки елементарни правила и норми на поведение!

Извинявам се за отклонението, но нека веднъж завинаги да се изяснят тези неща!  Peace Темата е за удоволствие и приятно прекарване в свободното време и е крайно време да се приключи с всичкия негативизъм, който в последните няколко теми се излива тук!  bouquet

# 487
Привет. Изгледах сериите и съм тук да коментирам.
Не мога да разбера прага на поносимост на Фикрет? Много е висок. Развика се веднъж на една година и пак продължава да търпи волностите на Джевриета. Аз не вярвам, че в реалния живот има хора като Фикрет. Не е възможно да си толкова търпелив. Досега, който и да е, щеше да си е събрал багажа и да си тръгне или щеше поне да постави някакви условия на мъжа си. И за какво отидоха в Истанбул, тя пак да виси до леглото й. Ама че тъпотия.
Джем ме дразни с неговата несигурност. Да не беше се женил за Неджля, като всеки път ще и натяква за Оуз. Голяма работа - ръкували се. Защо се върна при нея, да беше си намерил някоя безгрешна. Голям мухльо. Шефкет пък е по-голям мухльо и от него, щом повярва отново на Ферхундела, а тя как го върти на пръста си. Много е глупав, много.
Някои от постъпките на Ф., дори не ми се коментират, защото ми се повдига. Как само се нахвърли върху Гюлшен, че говори и се смее с Аслъ. Какво лошо има? Тя не я мрази и това, че са приятелки с Ф. не означава, че Гюлшен не трябва да говори с Аслъ. Много правилни думи и каза, когато онази я обвини, че се сприятелявала с шефката. Неслучайно хукна да я връща. Осъзна, че казва истината. Г. много добре направи, че отиде при Али Ръза, защото приятелството не означава одобрително да се смееш на всички постъпки на приятеля си. Сега тя дори е повече приятел на Ф., отколкото преди, когато я подкрепяш дори и да не беше права.
Али Ръза обаче сбърка, че отиде да говори с Ф., трябваше да поговори с малоумния си син.
Хайрие също ме подразни – уморила се била да работи. Мързелива дебела свиня, уши две рокли и се умори. Елементарна, ама до мозъка на костите си.
Левент показа човечност, браво. Кефи ме и как разиграва Ферхундела. С нейните камъни, по нейната глава.
Оуз уж дава някакви наченки, че е по-различен отпреди, но не съвсем. По-скоро се опитва да успокои съвестта си. Иначе като го гледам как действа в работата си, няма голяма промяна.
Лейля дано се оправи вече наистина, че ми писна от нейните депресии. Най ме е яд, че накрая се връща при Оуз и забравя всичко. Защо тогава толкова време наказва сестра си и подлуди семейството си, а основния виновник я получава отново на тепсия?!. Това е тъпо. Знам, че се повтарям, ама много ме възмущава точно това. Подиграват се с героинята на Гьокче Бахадър.
Милото Айше – „Това, че сме по-малко, означава ли, че не сме семейство?” Мила душичка. Как им сгря сърцата в трудния момент.
Дълго се получи, но няколко серии не бях гледала. Съжалявам.

Последна редакция: сб, 29 май 2010, 19:46 от Snejkata

# 488
А добър ден !!!
Аз се чудя защо ме сърби нУсЪ, то било защото съм липсвала във форума  hahaha hahaha hahaha
 Кой се кара и до къде стигна спора. Който се откаже пръв получава награда - колаж от мен (понеже ама никак не се справям добре с тях). Това ще е "наградата". А да ви видя сега.
 Баба Джеврие само да кихне ще видите вие ... че й привършиха памперсите а в болницата не дават нови,
 Що не вземат да я запознаят с Оуз ... и без това от кога слуша за него жената ... толкова й е интересен как две сестри се карат за него, че направо си е срамота и грях да не го познава .. точно тя ...

# 489
Това ли е най-важно в темата?  newsm78

# 490
Хареса ми серията!
За Шефкет нямам думи - то бива,бива,ама "кон с капаци".
Не одобрявам непрекъснатото тичане на сем.Текин да оправя порасналото си момче,както и постъпката на
Гюлшен доказва старата истина "един път предал и втори път ще предаде".Жалко!Харесвах я.
Но и тя се оказа подвластна на Ферхунде - знаеше на какво е способна и отиде да работи при нея.
Как искам да имам роднини като семейството на Джем и да ме поканят на измислена длъжност!

# 491
Хареса ми серията!
За Шефкет нямам думи - то бива,бива,ама "кон с капаци".
Не одобрявам непрекъснатото тичане на сем.Текин да оправя порасналото си момче,както и постъпката на
Гюлшен доказва старата истина "един път предал и втори път ще предаде".Жалко!Харесвах я.
Но и тя се оказа подвластна на Ферхунде - знаеше на какво е способна и отиде да работи при нея.
Как искам да имам роднини като семейството на Джем и да ме поканят на измислена длъжност!

Точно това ме подразни в Гюлшен. Не че е отишла при Текинови, знаейки какво ще и спретне Ферх, ами това, че хем ги води хем не искала баш до апартамента да отиде. А за самото отиване на дъртите пък да не отварям и дума...  ooooh!

# 492
Аз пък мисля ,че много добре направи Гюлшен.Чак пък такива големи приятелки не виждам да са били.То Ферхундето до последно е използва,я като доносник,я като хазяин.Гюлшен понеже е добричка и наивна и се връзваше на номерата и,но явно вече чашата преля.Спомнете си как отиде в къщата на Текинови да и събира багажа,толкова неудобно  и беше и ми се струва,че умря от срам от това,че въобще се озова там.А за работата където я оправи,не мисля ,че Ферхи го е направила от приятелски чуства.Понеже нещо не се сработи с колежките си,просто искаше да има неин човек там.Достатъчно видя как страдат семейството на Шефкет и Гюлшен понеже е чуствителна и състрадателна,реши че най накрая вече и писна от номерата и.
Вие ако детето ви попадне в такова полажение,какво ще направите?Естествено ще търсите всякакви варианти да не допуска същите грешки.Те тръгнаха с добри намерения,не да се карат, а културно да си поприказват.Но естествено Ферхи ,държеше да си играе ролята до край.

# 493
А те пък наистина докога ще му оправят мизерията?!?

И не мисля, че трябваше да ходят дори да се опитваха да помогнат. Не знаят ли каква е тя? Али Ръзато нали говори с нея... нищо!
Каква беше ползата? Хайрие на колене ли да пада? ooooh! Тази сцена дори смешна ми стана  Whistling

# 494
Белла99,категорично не съм съгласна с теб!
Има норми и граници!
Всичко,което описваш за Гюлшен говори за добър и наивен човек,а за някой и глупав!
Не бих отишла да събирам нечии багаж по този начин,нито ще напусна работа,заради нечии планове.
Колкото до постъпката на Текин,така го разбират,така постъпват!
Аз не съм от Текин и отстоявам правото на личен избор дори и да е грешен според някой!
Всеки гледа от своята камбанария!
И защо Гюлшен като обича толкова сем.Текин се забави с това посещение?Трябваше да го направи още когато разбра за банковите машинации на Шефкет.Не харесвам ролята на "добрата" приятелка,с която всеки поне веднъж се сблъсква в живота си.

Общи условия

Активация на акаунт