Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява пълномощно за пътуване на дете в чужбина?
Кой е най-добрият памперс за предотвратяване на нощно напикаване?
Какво е препоръчителното положение за поставяне на памперс при момче?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява пълномощно за пътуване на дете в чужбина?
Пълномощното за пътуване на дете в чужбина е документ, който се издава от родителите и позволява на детето да пътува с един от тях или с друг близък роднина. Това е необходимо, когато единият родител пътува с детето без другия. Документът се изисква за осигуряване на безопасността на детето и предотвратяване на незаконно отвличане.
-
Кой е най-добрият памперс за предотвратяване на нощно напикаване?
Най-добрият памперс за предотвратяване на нощно напикаване, според опита на участниците в дискусията, е марката Nanny Flexi Care. Те споделят, че с други марки са имали проблеми с пропускане през нощта, но с тези памперси не се мокрят особено нощно време. Те също така съветват да се внимава с размера на памперса, за да не е твърде стегнат или хлабав при затваряне.
-
Какво е препоръчителното положение за поставяне на памперс при момче?
Според участниците в дискусията, препоръчителното положение за поставяне на памперс при момче е с пишката нагоре. Те обясняват, че това е важно, защото при този начин на поставяне, памперсът не се намокря първо и седи в сухо състояние, което може да предотврати зачервяване или възпаление по-бързо. Също така споделят, че има бебешки пелени, които са по-плитки и са подходящи за по-малки деца.
-
Какви са препоръките за поставяне на памперси при момиче?
-
Какви са препоръките за предотвратяване на нощно подмокряне?
..., а водката ще я сервирам за поливане на следващата тема
, заминава с бабата която гледа Габи от както се е родила , моита майка. И днес ходихме до посолството и едва го намерихме голямо обикаляне, а там беше пълнооо с хора. Наи накрая извадихме двамата на моита майка пълномощно защото така сметнахме за по-добре (30 евро).
Тъкмо ще имам малко време за мен да се наспя ако ми остане време от работа че съм се писала да работя едва ли не денонощно за да не мисля много много за тях ,че мъката е голяма от сега 
!!! Приключихме я едва сега, края на месец май
! Голямо моткане беше...
или от сорта... 
Обаче това със саксията ми звучи добре
Харесва ми начина, по който тълкуваш думите ми
)! Но имало работа и се наложи да помагам. Надявам се това да е последен ден и другата седмица да не съм там.
Дайте го малко по-освободено.... разпалете страстите....вечерни разходки край плажа,вечеря на свещи....Пък малкия нали мъж ще става
Нека му е малко трудно,да види,че мама няма да е до него винаги.А по въпроса с отлитането на децата.....ми помислете за още едно.Така все някой периодично ще се връща при вас и мъката ще е по-малка.Докато порасне малкото и ще чакате внуци и така......

..ще наминете ли насам
...как е коронката???сте хрупаш ли халвЪ 
....дакъде я докара,че то с мойто редовно включване
...сигурна съм,че сте си изкарали страхотно,но се губиш нещо
..няма да ти се размине да знайш 
...ей да го нацелуваш от една непозната леля
..два дена ме боли накакъв стомах и ми се гади
...днес ми е по-добре и ми се размина ходенето на доФтор
Пробвахме какви ли не марки(за по-евтино), но само с тези не се мокреше особено нощем.

Абе квот`има да става ще става....Айде да не затормозявам обстановката тука....
....или вече друг е въпроса ако си решила да тичаш след артистите от поредния турски сериал по който въздишате .......
обаче не забравяй че ние си ходим на Атлетико и там имаме до края на юни
оооооо да да
Ако мога да ти помогна,свиркай ми,бите