"К" като Кипър или "К" като "карък", с лятото да дойде края на всеки дяволък{34}

• 31 524
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
ooo мацинкииии
Ч.Р.Д Мастерчеее!
Наминавам да ви покажа едни снимки на име на улица в Лимасол и на едни дървета

# 196
залиах лапа .ода..и не изпи--а бук-и...как-о да пра-я........... newsm61 smile3511....

# 197
пепи Crazy Laughing...изсуши го с сешоар Rolling Eyes...или на поправка Mr. Green Whistling

момичета гроги съм..вече 4-ти ден ходя на плаж от 10 до 5 Crazy...силна музика,деца и прочие Crazy
хайде от мен здравейте и чао Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 198
САКЪН НЕ СЪС СЕШОАРА ЩЕ ГО СЪСИПЕШ, КАКТО МЪЖО СЪСИПА НЕГОВИЯ
МОЖЕ Д ГО "ДУХАШ"  Mr. Green - АМА СЪС СТУДЕНО НЕ С ТОПЛО  Naughty
момичета ще пиша после, че сега трябва да бягам

# 199
Ехоооо.... Hug Hug Hug

Ама какви сте ми чавръсти домакинииии...лелелеле..zакуски,кафенца,фрапенца...та и пресата
Hug HugЦункииии zа всички ви,толкова сте ми скъпи Hug Hug HugМастичка и динка...олееее...къде е лятото?

При нас лятото съвсем се иzгуби,14 градуса е днес,а аz чакам да ходя на плаж Mr. GreenИначе ходихме на гости уикенда.Мъжо бе поканен на ергенско парти и добре се повесели,а аz уж на моминско,ама моите приятели,с които иговорих гледането на Ади не бяха раzбрали точно кога,та съвсем ми  се обарка програмата и си останах с Ади в тях/бяхме в Германия,в Саарбрукен,където преди сме живяли).Теzи ми приятели съвсем не са в час и така ме натовариха с отрицателна енергия,не очаквах,та два дена вече си мисля zа тях... Crossing Armsама сега съм си вzела една книжка и хоп в леглото,че ми е уморно...ами то в тва време Tired
Мъжо ми и zа двама ни праzнува,та днес му бе пак zле,няма тренинг Mr. GreenПитах го дали е ималко много мадами в дискотеката и той кво е правил,ама се е поиzхитрил и ми каzа"не бе не...и да съм правил ,не помня" Mr. Green Mr. Green CrazyГледах преди месеци втора част на "Ергенско парти" и многооо се смях...та слава Богу,не сме стигнали до там PartyАма и професора им бе с тях,та е паднало голям купон Joy
...Винаги,Аz съм zа Ларнака...мога да кажа кога точно идвам в средата на 07 месец.Вече имам основание да дойда на 100% след като моя човек бе на купон Mr. GreenТо по принцип не е проблем,моя мъжо ме "пуска",ама сега пък съвсем Hug
Мастърчеbouquet  bouquet  bouquet  bouquet...многооо zдравичка и слънчева..
Кате,абе ти си zа моите географски траекториии бе мацинка LaughingАz си спомням,че не си по плажчетата,ама...ето това е специално zа теб

Кате,еййй наистина неприятна работа,аама zдраве да е Peace
Пепи,лаптопа иzсъхна ли?Гледай сега да не те иzгубим от линия #Crazy
Галенце,топкайте дупенца и zаради мен Wink
Мирка,в началото е винаги трудно,при нас поне опита го докаzва...само време и търпение....
Цвети,мило,цвети....само си представяй хубави картини....Малкото "цвете"
е толкова сладко....многооо гунки zа теб и дечковците Hug Hug Hug
Веси,как си бе мадам Hug
Кафенце и на теб Hug Hug Hug
Ай Блонди,аz раzбрах бе мацо,че си асистент към органиzация Partyама не zнаех с какъв вид дейност се zанимавате.Абе ти право ли бе учила или се бъркам newsm78 веЧе....как е папа?Цунки zа Змейка и поzдрави на моретооооо
бамбини,оставям ви,че имам 2 часа време и отивам да си прибирам детенце...ей дай Боже да се видим скорооо Praynig

Последна редакция: пн, 21 юни 2010, 15:23 от desitta

# 200
Добър ден,
вижте тук бг училището в Ларнака. Вашите деца посещават ли го? Може да е полезна информацията за някои ваши познати http://bnt.bg/bg/news/view/31279/bylgarsko_uchilishte_v_larnaka

# 201

Здравейте пак! Тука много рожденички имало, докато ме нямаше - ама, хапнах от тортите - много хубави бяха - аз нали сега ям за двама - та мога да ги оценя newsm47 Шегите настрана - да сте здрави и щастливи и повече поводи за усмивки имате от мен!  Hug  bouquet
Та да кажа сега за доки, не съм много щастлив, каза, че ще пътуваш и ако можеш да го отмениш - направи го! Проблемът, казва, не е толкова в самия полет, колкото от резките промени за тялото ти - климат, кода, храна и т.н.  newsm78
Пък аз си мисля, то и в Пакистан и Бахрейн е все жега, като в Кипър, и там еър кондишън му е майката, иначе не се оцелява. И още нещо - ще отседнем в Marriott hotel в Ислямабад http://www.marriott.com/hotels/hotel-photos/isbpk-islamabad-marriott-hotel/ да не кажа голяма дума, ама това е най-хубавият хотел в Пакистан! Другият подобен е Serena, където бяхме миналата година. Та с храната и водата няма да има проблеми!
И не на последно място - за нищо на света не искам да пропускам това пътуване! Още повече като се сетя, че в следващите (почти) 2 години няма да мръдна от Кипро ... #Crazy  Та както ви става ясно - ще се пътува  Mr. Green - вие само стискайте палци всичко да е ОК и да няма неприятни изненади!
Сега трябва да бягам, да си довърша презентацията за пакситанските семинари, че да я дам за проверка! Ще пиша после пак
  bouquet     

# 202
  • София
Кафенце, разбира се ще стискаме палци, но ти пак си помисли. Rolling Eyes
Ако има начин да избегнете полета, направете го.

Току що по новините дадоха БГ магазина в Ларнака.
Интервюирха и Светла(собсчтвеничката) и съдружника й.

Кати, гледах да те видя от някъде, ама нъцки.
Ти къде си била по време на интервюто, а? Офиса и рерсторанта са точно там.
Викам си ей ще излезеш от някъде и ще ви видят и вас хората  Mr. Green

# 203
  • Пловдив
здравейте,мацкиИИи
Скоро и аз идвам към Кипър.Как е там Simple Smile я да ви питам /леко тъп въпрос/ Как стоят нещата с интернета ценовоОооО  Rolling Eyes  Hug

# 204
Ооо, мацоранкитееее, как сме?! Mr. Green

Муцинко, и аз го гледах репортажа за бг-магазина в Ларнака и се надявах да зърна познато личице, ама нейсе Whistling

Деситка, да бе душко, право съм завършила, ама покрай проблемите на Змейка тъй и не намерих подкрепящо рамо, на което да се облегна, та да се отдам на солидна професионална реализация....и така последните няколко години дипломата ми служи предимно за защитаване на лични каузи и тук-таме на доброволчески начала съдействам с к`вото мога на мои близки Rolling Eyes - поне някаква файда да има туй ми образование Flushed  Stuck Out Tongue Winking Eye
Пепит, к`во става, душко.... оцеля ли ти лапът? smile3560

Кафенце, що не изчакаш да прехвърлиш 3-я месец и да влезеш в 4-я, та тогава да пътувате newsm78....просто за по-сигурно Peace

Девойки, аз пък сега да ви попитам, дето сте си баш у Кипрото - брат ми е решил да си търси късмета там да работи, че тук явно много му е затегнато около шията вече с тия заеми и прочие Crazy ..... Не му се ще да е чрез фирма посредник точно заради спекулациите дето се случват, макар че се е свързал вече с 2-3 такива проучвателно.  Няма предпочитания към вида работа.., в тая връзка да кажа, че е бачкал като барман, сервитьор, помощник-готвач /макар и да няма специални китапи Rolling Eyes/, в строителството също за кратко..., има мениджърски умения /това му е занятието последните 3-4години/... В момента за друго не се сещам newsm78 ... А да - владее английски на доста прилично ниво Rolling Eyes  Решил е твърдо до края на лятото да приключва тука и да хваща пътя, но разбира се иска да е на сигурно... Та мисълта ми е ако имате конкретна идея за работа /респ.работодател, търсещ хора/ ще съм ви благодарна да споделите yes

А сега ви пожелавам лека нощ и сладки сънища newsm46....и мнооого цунки на всички, особено на неспоменатите lovekiss

# 205
Добро утро newsm51

Първо на патерица да честитя празника на Мастерчето  nbirthday  ura Да си щастлива и здрава!!!

Пепит, дано лап-а е изсъхнал добре и няма поражения Peace

Цвете пу-пу Йоанка е голяма сладурана Flutter

Анче, 'що ходите на плаж в най- големите жеги newsm78 Аз усилено се вардя от слънчеви лъчи между 12 и 16 Whistling

Гери1912 Добре дошла  bouquet Ние плащаме за нет 50 евро месечно (в цената е включена и таксата за телефона)

Блонди, ще се ослушвам за работа  154uu но засега положението все още е запечено Thinking

Ох, изтече ми времето за кафе ooooh!
Оставям ви с пожелания за хубав ден lovekiss lovekiss lovekiss

# 206
  • Пловдив
vesy75 Thank yoUuUU   bouquet

# 207
Добро утро,
Блонди, моя съвет е да си потърси работа сезонна за лятото, тъй като вероятността да намери е по-голяма. Като за начало да се ориентира към туризма. По-късно като опознае страната, хората, езика, може да се насочи към друга област. Освен самата работа, много е важно къде ще живее. Наемите са много високи. Със сигурност трябва да дели с някой и по-добре е това да е някой познат. Ти си свидетел на неволите на някои българи попаднали на острова. Всеки иска "на сигурно", но не мисля че има такова понятие в чужбина. Кипър не е добър работодател. Много малко са местата, където плащат повече от 1000 евро на чужденци.
Давам линк към една консултантска фирма, която наема на работа предимно чужденци, с много добро ниво на английски/руски/български и др. Нека си напише една хубава автобиография и да им я изпрати. Но ако го поканят на интервю, трябва да отиде на место. Аз лично щях да започна работа там, но решихме да дойдем тук и им отказах.
http://www.consulco.com/EN/index.html

На вниманието на всички заинтересовани - чартъри ще има тази година, но от Бургас за Ларнака. Получих и-мейл с подробности за полети и цени.

Charter flight BOJ - LCA, стартира на 28.07 до 04.09.2010 - ВСЯКА СРЯДА

·                   еднопосочен билет за полет FB 6307 със самолет Airbus А320 (180 места) на 28.07.2010г., 19:00 часа по дестинация Бургас - Ларнака (O/WРХ):

- за възрастни и деца над 2 г.  – 129,00 евро на човек (без летищни такси);

- за бебета от 0 - 1.99 г. - - 23,00 евро (без летищни такси);

·                   еднопосочен билет за полет FB 6308 със самолет Airbus A320 (180 места) на 01.09.2010г., 21:45 часа по дестинация Ларнака - Бургас (O/WРХ):

- за възрастни и деца над 2 г. – 129,00 евро на човек (без летищни такси);

- за бебета от 0 - 1.99 г. - - 37,00 евро (без летищни такси);

·                   двупосочен билет с фиксирани дати със самолет Airbus А320 (180 места) по дестинация Бургас-Ларнака-Бургас(YPX43D) с отпътуване от Бургас за Ларнака с полет FB 6307 на 28.07.2010г., 19:00 часа и връщане от Ларнака за Бургас с полет FB 6308 на 01.09.2010г., 21:45 часа:

- за възрастни и деца над 2 г. – 199,00 евро на човек (без летищни такси);

- за бебета от 0 - 1.99 г. – 60,00 евро (без летищни такси);

·                   двупосочен билет (извън изброените по-горе) с дати за отпътуване и връщане в рамките на една седмица:

- за възрастни и деца над 2 г. – 319,00 евро на човек (без летищни такси);

- за бебета от  0 - 1.99 г. – 60,00 евро (без летищни такси).

·                    Летищни такси Бургас - Ларнака (О/W) – 23,00 евро на човек;

·                    Летищни такси Ларнака - Бургас (O/W) – 37,00 евро на човек;

·                    Двупосочна летищна такса Бургас - Ларнака - Бургас (RT) или Ларнака -Бургас - Ларнака (RT) – 60,00 евро на човек;

·                    Такса за издаване на предплатен билет (РТА) – 20.00 евро.

За всички останали междинни дати О/W билета е 159.00 евро, без такси ( таксите се запазват )

# 208
добро ви утро и от мен bouquet

блонди..непременно ще разпитам Peace...имам една позната която 7 години е в този бизнес Wink..кафета,ресторанти и клубове Peace(катето и тя може да ти помогне Peace..предполагам с инфо)...но колко години е брат ти?....

веси,'ко да ти кажа...ами 2-дена бяхме на плаж от 10 до 12-13 часа,но в събота се събрахме компания и се затътрихме...то докато си изпием кафенцето,че после да обядваме на сенчица и музичка Party и после дойде ред на плодовете и сладоледа Peace..че то събота и неделя е лудница на плажа Crazy...бебо заспа Peace..паркирах го на сянка Peace..антзелина я намазах с 1 тон крем...чак не можа да се познае Laughing...шапката на главата и хоп в морето....бебо като заспа в 13 ч.чак до 17ч. #Crazyтам под дървото ...подухващ го морският бриз Peace

винаги..колкото до бг у-ще.....ами аз бях пуснала в ФБ едно клипче с децата от бг у-щето и тяхно представление Peace...Антзелина не ходи...нека първо се научи да чете и пише на правилен гръцки Peace..и ще видим другата година.... Thinking...не е лошо да има и малко знания по история и география на български Peace

мастерче...ЧРД И ОТ МЕН  bouquet Heart Eyes Hug

кафенце...ти си знаеш най -добре Peace....и според мен може пътуването да остане на заден план Peace...но след като се чувстваш добре Peace..ние няма как да ти променим вече взетото решение Peace....а защо в Пакистан?..за първи път чувам някой да има интерес за почивка в тази страна Crazy

gerry_1912...и аз плащам 50 евро Peace

момичета от  СОФИЯ...ако може дайте ми някакво инфо за нормални Mr. Green таксита...с нормални цени Mr. Green...на 17 юли се прибира моето либе от БГ за Кипър..Той е напълно наясно с пътя до София.... Peace...но от там до летището се опасявам да не попадне на на някой който има желание да го таксува двойно Mr. Green,знам ли newsm78....по принцип,ще се постарая да отида с него до София да го изпратя...но не съм сигурна,как ще бъда с бебока newsm78...не ми се пътува 6 часа с него Tired(3 на отиване и 3 на връщане)..па за това викам от сега да видя какви таксита има за летището,в случай ,че не мога да отида с него Peace

ауууу блонди страхотно аватърче Heart Eyes Peace

# 209
  • Пловдив
Разбирам,значи това е цената,а дали има нещо като да си псунеш нет за 3 - 4 месеца,се чудя  newsm78

леле съвсем забравих и още нещо,кажете хубава кола маска там /тука позлвам на жанкар течната,нещо аналогично ако имааа,със снимка на опаковка или фирма и къде ги има/ ...така де някак трябва се епилирам,няма да ходиме като разпънат гарван  Laughing

Последна редакция: вт, 22 юни 2010, 10:18 от gerry_1912

Общи условия

Активация на акаунт