"К" като Кипър или "К" като "карък", с лятото да дойде края на всеки дяволък{34}

• 31 523
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
  Да ти е живо и здраво мамчето, Блонди! Дано скоро и татко ти да я зарадва с едно скорошно възстановяване! Весел празник   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet!

# 181
Блондич,честит рожден ден на маминка Hug Hug

..наздраве Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 182
  Спите още, а? Най-мързеливия ден е днес! Да си починем дружно  moresmile
  Ето кафенцето и манджорното за хубав старт на деня ! Аз отивам на пазар, че много трудно се пази тишина в събота сутрин с един малчуган в къщи, а съпружеското тяло беше нощна смяна и трябва да се наспи!
  Hug Hug Hug

# 183
  • Larnaca, Cyprus
Момичета включвам се замалко че в в къщи лудницата е на 6 Twisted Evil Twisted Evil Mr. Green
Блонди Чрд на мамето .......пожелай й от мое име да остарява бавно и да не се притеснява за нищо Peace.....Винаги усмихната и със щастливи деца и внуци да е обградена   bouquet  bouquet
Муце стига бе сериозно чак сега вкусихте от еликсира на лятото Sunglasses.....уууууууу ние тука ги дъвчим от месец ......първо се оплаквахме че не били сладки Mr. Green....пък сега се оплакваме че много били презрели Mr. Green..ей угодия няма Whistling............в интерес на истината наистина стана много топло изведнъж и явно реколтата нещо поузря набързоTwisted Evil...а да не говорим че ги хвърлят из колите докът ги докарат до зеленчуковия както си искат #Crazy та и оттам допълнително се увреждат ама карай да върви....хапнети си ама така одрежи на Алексче едно цяло парче да се освини както трябва пък предварително я облечи само по бански да няма много да переш Joy Joy....знаиш ли как ще се зарадва Heart Eyes
Деситка радвай се че е хладничко при вас....тука представяш ли си ни как я караме на 40 градуса с месечно неразположение на плажа аууууууууMr. Green Mr. Green
Пепи гледам оправяте поразиите бавно бавно  Peace........мисля си че толкова каръкщина наведнъж е направо да ходиш да си запалиш ....ОТНОВО...една огрооооооооооомна свещ в църквичка че нещо не е на добре тая работа  Thinking Thinking
ДаниАУУУУУУУУУУУ закусчица с вестник такава не бяхме яли  Peace......бягай бягай на пазар ....ти поне си с един малчуган в къщи ние кво да кажем #Crazy
Момичета мойто мъж е решил да ни води на басейнче и днес и утре уф от сега ме мързи ..........за разлика от всички вас аз определено НЕ ОБИЧАМ морето ..... Mr. Green предпочитам ПЛАНИНА поточе птички да ми чуруликат ей таквиз неща ...да ми мирише на бор.....за риба на язовира ...... Heart Eyes.........ама кво да се прави на морето живееме ....отивам да оправям чантите .........уф ако щете вярвайте обаче аз ходя с 10 хавлии на плажче  Mr. Green....по два комплекта дрешки та бая багажлък. Mr. Green.....обаче да ме видите с тежките чанти и как вървя ГРАЦИОЗНОООООООО все едно нищо не нося   Joy Joy

# 184
  • София
Добро утро слънчица,

Блонди, да ти е живо и здраво мамчето!Много весел празнк и
още много споделени моменти на щастие заедно ви пожелавам!

За цените на дините..ми не  знам точно... Embarassed Така и не се научих да гледам и запомням цените на стоките особено като купувам няколко неща. Поглеждам в момента на купуването и до там. Ще погледна днес целево, да запомня и ще пиша. Mr. Green

Деситка, ма много студено при вас... #Crazy Дано поне дъждовете ви подминат.

Пепитка, плана за действие още е графа да се изготви. Неперкъснато излиза нещо и не знам....Иначе за сега е ясно, че ще бъде след 15 август. Flutter

Момичета защо решихте, че ютията ми е самогладеща... newsm78 Какво си мислите,че павя аз посред нощите...Да не мислите,че я насочвам с поглед... Joy
А сега да ви се оплача....Вчера купих една най-обикновена нощничка на Алекс, синичка и реших а я изпера разбира се. Сложих я в пералнята с другите й цветни дрешки. До тук добре. Отварям изпраното пране и що да видя.... Shocked Всичко със син отенък...Ужас!  Полички, роклички - розовички на точки на цветенца....всичко в гадно синьо. Направо ми стана зле.
намер един препарат за оцветено пране и реших с него да поправя стореното. Пуснах пак дрешките...и що стана мислите?
Отварям готовото пране ...и розовото беше вече бежово...  #2gunfire Twisted Evil Е, отказах се! Квото такова. Здраве да е! Но поуката тук за мен е - новата дреха за първо пране, само на ръка .

Хайе сега приятен ден и много усмивки! Heart Eyes Laughing Grinning

# 185
Ауууу, Дани, тъкмо навреме се включваш с тази питателна закуска eat
'Щото аз засега дори кафе не смогнах да направя по обясними причини  animal037 newsm28 smile3535 #Onfire Confounded
Дано намерим време следобяд да прескочим до моренцето за малко релакс  grinning039
Та като споменах релакс - Блонди, с най-сърдечни пожелания за рождения ден на мамето пращам тази кошница нека крадне малко време за себе си и се опита да тушира стреса Heart Eyes Hug

А като споменахте диня с мастичка - аз ги употребявам отделно. Първо мастичката (за предпочитане комбинирана с мента Mr. Green) а после динята - така

Ох, добитъците пак взеха да буйстват - отивам да помогна на мъжО да ги укроти #2gunfire
Ако успея до довечера ще се включа отново blahblah

# 186
Здравейте мили мои,
Радвам се,че сте на ваканционна вълна,лятото е в разгара си.....бира,диня,плаж море.........  Hug
Аз вече съм добре.Отминаха болести и тревоги,сега само търпение и позитивно настроение се иска....
с динята и след ядене на череши
Блонди да ти е живо и здраво майчето!
Муци много кофт туй с прането,ама здраве да е.
Анче аз също бих изискала от преподавателката да се обърне повече внимание.Все пак си плащаш за "услугата"
Пепит и на теб май ти се насъбра,но се надявам като за последно да е и да се наслаждаваш на лятото
Кафенце не рискувай с котето,а за пътуването си прецени сама след консултация с лекар
Веси топни дупарата и заради мен
Десита  Hug Hug Hug
Мирка хич не ти е лесно,като си помисля,че и мен това ме чака....  ooooh! ама и с малко дете и ученичка....лелелеле

Оставям ви,че задачи ме чакат...Пак ще се включа

# 187
Здрасти, мацоранкииии...
Аз на прибежки /докато готвя пак вечерята  chef/ само се вясвам да ви благодаря сърдечно на всички за поздравите и пожеланията към мамахен! Hug Kissing Heart Hug lovekiss Hug Kissing Heart

Цветюхче, радвам се, че при вас положението се е овладяло вече и дано за напред всичко да върви без екстрени ситуации, та да може да се насладите на едно приятно лято  girluu 1stroller ---- Между другото голям образ е Йоанка и на двете снимки  angel008
Муце, ама че дразнеща случка това с вапцаното пране smile3516..., което ми напомня да внимавам с една нова оранДжУва рокличко-нощничка /тип тенесистка/,дет`си купих вчера, че да не стане същата беля като я запера преди обличане smile3560

Девойки оставям ви сега, че манджорното ще вземе да загори #Silly..., ако сваря, по-късно пак ще се включа  love001

# 188
                                                  ДобрЮтрУ, мацоранки sun
     отдавна не съм ви сервирала закуска, та тая сутрин рекох да се отчета, моля заповЕЙте...

Сабахлен като си отворих очетата беше толкова мрачно, че направо не повярвах, че е 7ч. и нещо....мислих си че е към 5  Stuck Out Tongue Winking Eye.... А после като погледнах навън какви тежки, тъмни облаци са надвиснали Crazy....Обаче сега взеха да се поразсейват и да наднича слънце, така че май все пак плажът няма да ни се размине  grinning039

Хубава неделя ви пожелавам!

Последна редакция: нд, 20 юни 2010, 08:47 от Miss Blondy~Redhat

# 189
Блонди, жива и здрава да е мама!   bouquet
За битката ти с "работодателите" знам, че ще успееш!
Между другото нашия Трой го няма на първа страница  Rolling Eyes.

Муцка, много неприятно това с прането. На всеки мисля, че се е случвало. Въпреки, че аз винаги пера на ръка съмнителните нови дрешки, ползвам и едни хартийки в пералнята - color catcher се казват.
Кати, за пресата каквото и да вземеш няма да сбъркаш. В Кипър имам Тефал и е супер. Тук си купих Мулинекс, също съм доволна. Като единствената ми забележка е че не гладят сами.
Цвете, радвам се за теб ! Всичко си идва на мястото и хубавите и светли дни ви очакват! Дано не пазиш за дълго спомените за тези 2-3 месеца! Ти си знаеш, че е трябвало да минеш през този "кръг на ада" за нещо наистина хубаво, което ТИ заслужаваш! Йоана е готова супермодел! Много е специална!
Пепитка Каръкова, май 2 пъти в годината те хваща "то како мати". Обаче ти си супер-мама и много бързо ги преодоляваш тези ситуации.
Анче, разбрах те и аз за тренировките. Попитай първо Андзи какво иска. За нейно добро ти ще вземеш правилното решение. Ако това значи друга школа и треньорка, не се колебай! Гледай да е в удобно време за вас и да няма много деца в групата. Колкото са по-малко, толкова по-индивидуален е подхода. Аз имах опит тук с балета. Учителката се оказа много комерсиална. По всяко време на годината има места в нейните групи и всеки желаещ може да се включи. Което само по себе си значи, че това ще повлияе на нивото на останалите деца. Върха беше когато преброих около 35 деца на една репетиция!!!!! Сега сме в друга школа, с много добра и строга учителка, но максимума е 12 деца! В действителност са 5-6 момиченца. Тя ми предложи много отдавна да премести Инес в друга група, която има 2 пъти седмично тренировки, но за съжаление аз не можех в тези дни. А и моето дете няма данни за балерина, има само желание да се занимава с това. Тук цените са около 10 евро на час(60мин) за балет.
Дани, какви са вашите планове за лятото?
Кипърската група, да вземем да ви преброим и да видим дали ще сте там около 04.09-05.09 събота/неделя.
Анче - Ларнака
Кати6 -Ларнак
Пепита -Ларнака
Веси - Васа, Лимасол
Мирка - Лимасол
Дани - Лимасол
Винаги - Никозия
Павлинка - Никозия (въпреки че не е писала много отдавна)
Деситта , ще дойдеш ли на фрапе по това време?
Дайте предложения къде ще е удобно, на море или  планина? Разбира се най-важния въпрос е искате ли да си направим среща?
За бг среща в Бургас има ли желаещи? А в Пловдив? И ако да, кога? 31.07 - 01.08 събота/неделя  как ви се струва? Аз питам, за да знам как да си организирам моето време през ваканцията. Иначе съм сигурна, че с някои ще се видим лично.
Лек ден на всички!  Hug

# 190
Минавам да почерпя...таковата....Имам РД!(да'н си пУмислите нещо друго  Mr. Green ) Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 191
         ЧРД Мастерчеййй..,
жива и здрава да си и нека всеки нов ден ти дава повод чаровната усмивка да не слиза от лицето ти! Весел празник!

Винаги, бреийй... съвсем изключих за Тройчо а сега вече едва ли ще мога да редактирам Rolling Eyes  .....,ама я ми прати на ЛС негова снимка, та да ми е под ръка за следващата темичка вече като оформям  Hands Thumbsup... То и Муцинка беше споменала нещо за пернатото на Катича че вече го нямат newsm78  ама тя като не потвърди дали да го махна и го оставих... Ама казвайте си бе, хора, овреме тия рабУти smile3560

# 192
  • София
Честит Рожден Ден мила Мастерче!
Бъди жива и здрава, много щастлива и разбира се да получиш
всичко за което мечтаеш и се бориш!
Весел празник и наздраве!

Блондичке
, ми няма го тео-то вече даааа...Пратиха го а се чифтосва Wink

Винаги, мен за туй ме е яд..щото и аз като пера слагам такива кърпички дето обират изпуснатите цветовете, но точно този път не сложиш и е, на! Здраве да е... Heart Eyes

Аз съм за среща с две ръце в БГ- няма значение къде в София, Пловдив или в Бургас, но преди 16.08 няма как да стане. Blush

Последна редакция: нд, 20 юни 2010, 14:39 от Муци

# 193
Муцинко, ще я оправя зоологическата хава с Тео и Тройчо, ама другата темичка, щото в тая проверих и, както си и мислех, не мога вече да редактирам Whistling
А относно БГ-срещата пропуснах да се изкажа, ама то си се и подразбира, че гласувам с две ръце да е у БургаЗЪ Mr. Green

# 194
                             Мастерчетоооооооо, ЧРД,  да си живо и здраво! Много щастие, късмет и усмивки ти желая !
    А за лятото, момичета, аз съм си в БГ от 31.08. до 21.08., но програмата ни там е претъпкана. За срещата в Кипър ще се понапъна да се явя, когато и да е! Желание имам, но малко зор ми идва да се организирам(нормално за мен!). Вие решете къде ще е(Ларнака е по средата между Лимасол и Никозия, може би там ще е удобно за повечето моми!).  Целувкииии

Общи условия

Активация на акаунт