"К" като Кипър или "К" като "карък", с лятото да дойде края на всеки дяволък{34}

• 31 513
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Добро утроооооо!
Аз пак съм втора смяна....При нас нищо ново,но при вас гледам купона е на макс!Особенон при Веси! HugМила,смяла съм се с глас,като си ви представя с всички тия животинки! JoyЗнам,че не ти е лесно,но поне е забавно! Heart Eyes
Дезире,ще се наредят нещата,спокойно!Няма да ви обяснявам ние,колко време живеехме с мизерната заплата на мъжо ....И наем плащахме и едни оооогромни сметки за ток! CrazyЧак на третата ми заплата от Зорпас ще си постъпим на краката,ама то пък тогава първокласничка ще имам... Mr. Green
Анче,и аз като Веси се поомотах малко в ситуацията,но и аз мисля,че важното е спорта да ти носи удоволствие! PeaceКато бях малка от всички школи около стадиона в Търново се изредиха да ме викат (заради баща ми),ама аз нямам спортен хъс.Ходих малко на худ.гимнастика,но не обичам състезанието,особено когато е между деца...За това избрах балета! Peace
Блонди,теб съм те признала!Толкова си смела и силна!Ще се справиш и този път! Hug  bouquet
За среща,аз съм тук в Кипър.Няма да ни огрее това лято да си отидем до Бг.Така че ако измислите нещо,ще се постарая тоя път да съм на линия,стига да не съм на работа де,но пък мога да се сменя.
Оставям ви,че ме чака пълна мивка,пълен кош за пране....такива ми ти работи,ще си почина преди работа демек. Mr. Green
Целувки на всички!И особено на Пепита!Пепи,как си?По-добре,надявам се!  bouquet
П.п.Моля кажете ми,кой ,кой е във фб... Blush

Последна редакция: пт, 18 юни 2010, 09:32 от Mirkata

# 166
   добро утро........

веси,мирка..кое не разбрахте бе мили мой #Crazy newsm78..ами с 2 думи...отиваш до магазина и си поръчваш мерцедес Mr. Green..плащаш мерцедес Peace..след време отиваш и ти дават трабант..за тези пари...това е!!! Crazy..и ви викам сега аз:''нищо вземи трабанта и той ще ти свърши работа Mr. Green Peace,нали?да ама не.....както е казала Веси''Най- важното е Антзи да е щастлива със своята худ. гимнастика и да се занимава с желание  Останалото са подробности ''...когато става дума за една солидна сума..не мога да приема факта с лека ръка и да кажа ''чудо голямо'' Crossing Arms...аде уж с 2 думи щях да пиша ,ама пак станаха локуми Whistling

отивам на море..оставям ви.. Hug Hug Hug Hug Hug

# 167
Мдааа.Анче!Съгласна съм с теб! PeaceМисълта ми беше,че важното е детето да изпитва удоволствие от това ,което прави!Лошото е че пак нещата опират до пари...За съжаление,но факт!Аз също не бих се примирила с трабант,макар че първата ми кола беше точно такава! CrazyСега вървете спокойно на плаж,а после ще измислиш ти вариант,сигурна съм! Peace

# 168
ехооо, момичета как сте?
аз съм в шаш и паника от думите на Катюшка, че не мога да пътувам със самолет! Букнахме билетите и заминаваме на 9 юли за Бахрейн и Пакистан ooooh! Опитвам се да се свържа с доки, ама така и не му взех мобилния, а в клиниката го няма! Документите ми са готови и днес трябва да ги подам за виза - не знам какво да правя  Rolling Eyes
Аз самата се чувствам добре, даже доста добре! Пък и не ми се пропуска това пътуване! Айде отивам пак да звъня на доки

# 169
  • София
Здравейте сладурки,

Включвам се само и за дакажа за летенето...
Кафенце и аз помня, че до третия месец не е
пропоръчително  да се лети.  newsm78 Посъветвай се с доктора!
Дано успееш да се свържеш. Виж нещо интересно по темата.
http://www.biberonbg.com/info/safe2.htm

Безопасно ли е летенето?

Да, през първия и втория триместър, въпреки че при усложнения като кървене, диабет, високо кръвно налягане или предишно преждевременно раждане, трябва да се консултирате с лекаря си преди да летите. Вероятно ще откриете, че вторият триместър (14 – 27г.с.), когато прилошаването ви е отминало, енергията ви се е възвърнала и рискът от аборт е най-нисък, е идеалното време за пътуване.
Някои авиокомпании отказват да превозват жени след 28 г.с. поради евентуален риск от преждевременно раждане. Консултирайте се, когато резервирате билета си, и имайте предвид на колко седмици ще сте по време на обратния полет.
Бременните не бива да летят на малки самолети при които налягането в пътническата кабина не е контролирано. Летенето по време на бременност може също леко да увеличи риска от разширени вени и тромбоза. Превантивна мярка е носенето на поддържащи еластични чорапи, които е най-добре да се поставят сутрин, преди да сте станали от леглото, и да не се свалят целия ден.
Може би сте чували, че излагането на естествена слънчева радиация при летене може да увеличи риска от аборт или вродени дефекти. Всъщност лекарите са единодушни, че е възможно този риск да е леко повишен при стюардесите или редовните пътници, които прелитат стотици километри годишно, но е пренебрежимо малък при жени, които летят само няколко пъти в годината.

# 170
  • Larnaca, Cyprus
Здравейтееееееееееееееееее Hug
Анче аз ако бях на тебе щях да си искам МЕРЦЕДЕСА и това е Crossing Arms Crossing Arms...аз между другото имах подобен проблем със тренировките на големия ми по футбол ...просто го слагаха много малко да играе във важни футболни срещи а при положение че играе много по хубаво от някои които са вътре през целия мач  #2gunfire защото бащите им били я футболисти я някакви с връзки .... #2gunfire..и да видиш как се оправи работата като пратих мойто мъж на два такива мача и като вдигна един скандал на трениора както той си знае да видиш как се оправи работата..... Peace.....Въпроса е принципен ....защо да се подготвя детето ...да се поти по тренировки ....да се притеснява дали ще успее да се справи.....да го учат на групово участие ......а кво става в крайна сметка.....един вид НЕ ОЦЕНЯВАТ труда на самото дете.....и оттам следва че САМОТО ДЕТЕ губи интереса си и за тренировки и за танци и за балети и за там каквото тренира  #Crazy....улях се ама наистина се ядосах #Cussing out Mr. Green
Веси ама как така коте и куче на едно място Shocked Shocked малееееееееееей ужас Twisted Evil
Кафенце няма какво да се шашкаш просто ти казвам голата истина.....извинявам се ако съм те притеснила но защото си наш човек не искам да пострадаш Hug пък и аз не бих си простила ако не го кажа при положение че го знам  Naughty......Самолетната компания не ги интересува че си бременна при положение че си решила да пътуваш просто си носиш отговорноста  Naughty........аз лично НЕ БИХ летяла в никакъв случай .......може да пътувате с кораб нанякъде там няма такова екстремно излитана и кацане което би ти причинило дискомфорт или недай си боже нещо по сериозно .............а във  клиниката просто попитай за мобифона на доки ако не ти го дават остави си твоя мобифон и ги помоли да му предата да се свърже с теб по спешност и той обезателно ще те потърси ....... Peace

# 171
катеееее машала аджеба ей тва исках да кажа Peace..смятам да я местя някъде другаде,защото така или иначе не ми се занимава с треньорката Crossing Arms..тя много добре знае аз какво очаквам..пък и да не знае ...тя какво предполагала е че ще си замълча над това което ще видя ли....там последна дупка на кавала Mr. Green...амчи срам няма ли newsm78...да си каже тази майка тук се ръси като арменски поп всеки месец и там дъщеря и да направи едно съчетание,колкото да мине номера???????? newsm78''да ама не Naughty....ще търся друг треньор Crossing Arms....ти ако можеш поразпитай за това онова Praynig..чувала съм за ''василиса''ли каква беше там newsm78...между другото да кажа.....че през всичките 4 години,аз бях много доволна от треньорката,само тази година нещо се изложи Crossing Arms...и то май това се дължи на мен Mr. Green,защото аз не съм настоятелна и нападателна и нахална..винаги да имам изисквания...и тя ми се качи на главата Crossing Arms

# 172

.Въпроса е принципен ....защо да се подготвя детето ...да се поти по тренировки ....да се притеснява дали ще успее да се справи.....да го учат на групово участие ......а кво става в крайна сметка.....един вид НЕ ОЦЕНЯВАТ труда на самото дете.....и оттам следва че САМОТО ДЕТЕ губи интереса си и за тренировки и за танци и за балети и за там каквото тренира 

С това съм по-съгласна! PeaceМисълта ми беше,като цяло,че се опорочават и детските игри(занимания,тренировки) с пари...За съжаление!Анче,това не е насочено срещу теб,а срещу системата,където и да е тя!Защото навсякъде е така-ако нямаш пари,имаш връзки...Аз тук нямам нито едното,нито другото и май се боря с вятърни мелници,но борбата си е моя! Peace
П.п.До като пишех,Анче,ти се включи!  bouquet

# 173
миркаааа ей тва най-го мразя д ти кажа..всичко да се мери с материалното ooooh!,но за съжаление както ти каза май-истината е такава Tired..понякога очите ни са замъглени от парчетата хартия и не можем да видиме реалната истина bowuu...и не си само ти която се бори с вятърни мелници..и аз с теб Peace bowuu Laughing
ходихме на плаж за 2 часа..изпекахме замбички Mr. Green....и сега е време за релакс Hug

# 174
Eхоооо...не съм много на ред тия дни...месечно нераzположение и направо ми се гади..
Многооо целувки от мен....Пак съм на линия до дни Hug Flutter

И zа всички,които са открили летния сеzон.... моля ви иzкъпете се и zаради мен PartyТук е  12 градуса Close

# 175
Здравейте Hug Hug Hug,здравейте Hug Hug Hug

Веси...,,при вас е весело"...хей,наистина трябва да ни пуснеш някоя снимчица ,като се поуспокои положението Peace..това не е за изпускане...а Съби???не ревнува ли от новите членове на семейството newsm78..или намери приятели newsm78

Кате ..и ти си напатила яката с треньорите Whistling..изглежда почти навсякъде е ,,наши и ваши"..за съжаление Crossing Arms...и при нашите треньори май е така Mr. Green,за това от 560 деца..последния месец тренираха само 160( и големи и малки) #Crazy

Анче...дишай спокойно,те ще загубят още едно дете Peace,....преместия,да разберат ,че не плащаш за тоя дето духа Peace Peace...добри отзиви съм слушала за Василиса,или там както я казват,до Карфур се намира...иди разпитай..има време до новата уч.година Peace

Мирка Hug..за първокласничка се стягаш newsm78...хей не е много лесно,но споко Hug Hug..всичко ще се нареди...купувай по малко неща да не ти се струпа всичко на главата септемри Peace...а да ти кажа ли,че 15 дни след започване на уч.година всичко(дрехи,помагала) е с намаление Peace..имай го напредвид Hug

Блонди..стискам палци fingerscrossed fingerscrossed..всичко да се нареди..най-вече с пустите пари,и ти да ни се похвалиш с нещичко Hug Hug,а татенцето newsm78 има ли напредък Hug Hug Hug

Кафенце..дори да не се свържеш с дофтоРъ,в клиниката може да се консултираш,или поне да вземеш мб на гинеколога ти Hug Hug

Муци...пак си се включила с полезно инфо Hug Hug..как сте??измислихте ли план на действие за ваканцията??

Олеееее,Десита cold..какви са тези студове бре човек newsm78..още малко ще се включиш някой ден да кажеш,че вали сняг Shocked...лоша работа...пращам ти малко слънце от тук  Nature Sunny,че го имаме в изобилие

Вигаги..а при вас как е,топличко ли е??  newsm78..опъваш се на някое басейнче tooth..усещам  Peace

Аз какво да ви кажа...цяла седмица,е забранено на Андрияни да си мокри главата,(добрече днес е последен ден Peace)...а на Григори вчера му махнахме превръзката на кръка и добрече го направи,че ако бях чакала както ми казаха 1 седмица,работата не вървеше на добре Mr. Green,раната започнала да се зачервява и инфектира Mr. Green Mr. Green...започнах да я лекувам по ,,бабешки",и за два дена се затвори Whistling...в неделя ще ги водя на плаж(ако не вали,че прогнозата за времето хич не ми харесва Mr. Green)....на мъжото 4 зъба отпрех за нищо не стават Naughty,,,днес и аз и той ще ходим да видим какво мисли по въпроса Дофторъ newsm78...,че и аз покрай него да ударЪ едно прегледче Peace.....общо взето ситуацията е такава при нас tooth..да се смееш или да плачеш

На всички..приятен ден....

Е това е лятото...., босичко в тревата и с наслада за душата, да … о разбраха.. love
....ха-ха-ха Heart Eyes Heart Eyes..разхладете се и вие Hug Hug

# 176
  • София
Снощи за пръв път това лято ядохме диняяя....Ммммм
Така обичам като ми замирише на диня и на пъпеш...И си спомням как по боси крачета (особено аз) търчахме из стария ни двор и ръфахме от парчетата точно като този юнак на Пепиткината снимка. Joy Mr. Green

# 177
муцииии диня с мастика яла ли си? Crazy Peace Laughing

http://www.youtube.com/watch?v=oa1wakwTwRo&feature=player_embedded  едно поздравче  Hug Hug Hug Hug

# 178
Маценца,привет Hug.

vesy75,ахххх как искам и аз да съм на мястото на тази кака  grinning039

Благодаря за успокоенията,знам,че е така,ама...чашата прелива понякога Confused.Да сме здрави,пък другото идва и си отива,все ще изгрее слънцето и на нашата улица.
Анче(Галче),на теб не знам какво да ти кажа...много е неприятно случващото се Confused.Те момичетата вече са писали,няма какво по-различно да чуеш от мен,но аз понеже не съм се сблъсквала с такива проблеми,и някак не съм и допускала,че е възможно така-да не са оправдани очакванията ти,при положение че си плащаш за това...и че ''връзките'' могат да играят и в тези поприща.Понякога се чувствам като Алиса в страната на чудесата,ама не в добрия смисъл Outta Joint.Особено пък като става въпрос за дечицата,направо ме втриса от ''изпълнения'' ooooh!.

pepita-1977,много яка снимка hahaha,трябва и аз да снимам мойта беболина така Laughing.

desitta,брррр,къФ е тоя студ при вас,аз всъщност си мечтая точно за това в момента Mr. Green

Анче(Галче),много сладурска песничка Heart Eyes,и малката мадамка как е облечена с дрехи в любимите ми детски калинчести мотиви Crazy.За 10-и път я слушам Crazy,и на Анито и хареса,клати дупе тук до мен hahaha

# 179
              Мацоранки, почерпете се за здравето на мамахен, която днес ми е рожденничка!           

Деситка, като питаш в коя област съм асистент, имам чувството, че нещо не си разбрала аджаба каква е хавата генерално... smile3560..., щото не става въпрос за такъв тип асистент, дето после е с тенденция да стане доцент  Stuck Out Tongue Winking Eye Joy Joy т.е. като научна степен...,а се касае за една програма на М-во на труда и социалната политика, насочена към нуждите на хора с увреждания, а именно "личен асистент". Та по нея работя аз....поне до края на месеца #Silly

Весич, ха честито ти зоологическа градина вкъщи #Silly smile3560 rotfImbo  Дано приятелите ви се завърнат преди да си пощръкляла тотално Mr. Green

Пепиткин, Анче, аууу потекоха ми лигите с тия приказки за дини и мастичка... Drunk hahaha.....и най-вече за диня де - добре изстудена и мноооого сладка newsm22

Аропо, Муце, как са цените при вас? щото при нас на пазара все още е 4лв.килото диничка Shocked

Милички, целувам ви Kissing Heart и ви оставям сега, че Змейка ми дава зор за вечеря да приготвям...
Хубава  smile3558-вечер ви пожелавам!

Общи условия

Активация на акаунт