"К" като Кипър или "К" като "карък", с лятото да дойде края на всеки дяволък{34}

• 31 509
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
моя милост Mr. Green в Казанлък..,но ще се радвам да се видим в периода 14-16 юли Praynig Peace Пловдив-супер..казвам за тези дати,защото ще ми е по удобно заради децата Peace...но ако ли не ...ще видим bowuu

# 151
Има раздвижване днес Hug Hug Hug

ЕЕЕЕЕЕЕ ама  то днес да не сме на диета брЯ,,,, newsm78

Анче ,изпраща целувки,амЪ то мандйорнотУ уБегалУ hahaha

ХАЙДЕ ТУК НА КАЙВЕТУ...МОЛИМ

Блонди...наистина в последно времи,ти е тЪпкана програмата ooooh!.....много гушки за вас Hug Hug Hug
Бойдева...честита колица,със здраве да си я караш Peace...и  bdbaloni...за синчето ти..да ти е жив и здрав
Кафенце..хайде да разкарате и бебо до Ливанско...и то свят да види hahaha
Веси...котенце-бебенце hahaha...добре звучи Peace
Винаги..и аз за среща в Кипърско Peace Peace..само да се организираме Hug Hug

Аз днес ми е най-ужасния ден от скоро време ooooh!сутринта сина ми паднал в у-щето и си срязал крака Mr. Green...тичахме като луди по доктори да го шият,но той се уплаши и не даде да го зашият Mr. Green..изгубих си времето,но поне го превързаха,аз от уплаха и от нерви,..препаднах в болницата Mr. Green..та после той чака аз да се оправя ,за да си тръгнем...привидя ми се татко,(бог да го прости),който ми каза ,че не ме обича и не ме иска Shocked...в къщи беба вдига втори ден температура и се оказа ,че е от ушите,които бяха целите в ушна кал,ката тръгнах да и оправям косата ги видях #Crazy  и тичахме по педиятри--->инфекция на двете уши Mr. Green..пак антибиотици Whistling..дано мине бързо ...миличката не спира да плаче Praynig Praynig...мъжото си ударил зъбите и отиде да ги снима #Cussing out..направо купона е пълен Crossing Arms Crossing Arms

На всички приятен ден Kissing Heart lovekiss Kissing Heart

# 152
пепиииииииииии...да кажа Mr. Green..първо надявам се че си добре Praynig Hug,после това с твоето прилошаване...има  вероятност да е от нерви..(ние с 2 деца знаем к'ви ги ядем Mr. Green),жега..ако си била дълго време на слънце,стрес,или  EFP Mr. Green...пази се пепи..че вече не сме 20 год Crossing Arms Mr. Green..гушки на децата Hug Hug...и на мъжът ти Hug Hug Hug Laughing

# 153
Минавам набързо да подкрепя Пепитка за суперкофти денят Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Ще ме извините, но не мога да пиша повече - от няколко часа ме мъчи страхотно глаавоболие (сигурно е от жегата newsm78) и ще си полегна за лечебна дрямка Whistling

# 154
Ехоооо точно ви иzчетох и така zарадвах,че многоооо историии има zа четене Hug Hug Hug
...тук при нас многооо zахладня...днес пък бе 16 градуса..олееее,а миналата седмица бях на плаж Confused

Пепи,как си? как сте всички там?Малко светена водичка имате ли си?Понапръскайте се,ей PeaceПаzете се  Praynig Hug
Веси и ти как си миличка Hugдано и при теб да минат болежките,че zле е работата така Peace

Мацоранки,отивам да хапваме,моите хора са гладни и ме чакат zа вечеря....ако не успея таzи вечер,утре съм на линия пак zа дълга раzдумка Party

П.С.Честит Рожден ден на детенцето на Бойдева bouquet  bouquetмн слънчеви игри...

# 155
О, Пепи, наистина денят ти е бил ужасен! Надявам се вече всички сте по-добре! А утре да забравите за случилото се.  Hug
Веси, почини си, миличка.  Hug

# 156
ехо здравейте...пожелавам ви лека нощ... Hug Hug

# 157
Хайде да се преброим :
Блонди - Бургас                 
Цвете - Ловеч
Муцка - София
Линка - София
Мастер - София
Жу - Пловдив
Дезире - Русе
Винаги - най-вероятно в София
Кого пропускам?
Винаги,благодаря ти,че си се сетила и за мен Hug.ОбачИ финансовото ни положение е тотален банкрут Confused,и едва ли ще мога да присъствам на срещата Sad.Мойто мъж аз така и не съм ви се оплакала,че и в Пловдив не му провървя.Пак ги излъгаха Close,не вярвахме че и в Бг. може да се случи същото което в Кипър....и пак сме с едни пари назад,назааааад ooooh!.Иначе работи там 2 седмици,...ама парите още ги чака,а уж имаше дълосрочна работа,с добро заплащане...Вече имам чувството,че сме урочасани нещо.... Tired.В края на юни пък ще ходим на национална среща на априлските дечица(и техните майки и татковци,от отчетната тема на щерката),в Априлци.Та ще се оръсим хубаво,за този разход доста други лишения ще са нужни,но....ще видим,то беше организирано по-отдавна,и ситуацията беше по-друга Rolling Eyes.

arabsko kafe,честита бременност,нека ти е лека и безпроблемна  bouquet

pepita-1977,гуш Hug,тежък ден наистина..  action032.

# 158
  • София
Пепитка, кво` е туй нЯщо бе моме...направо ми  завъртя главата!
Важното  е че вече всичко е минало!Бързо да се оправя малката принцеса и баткото и татето...абе всички! Аз съм чувала, че ако сънуваш починал близък ще срещнеш стар приятел...То твоето не е било сън, ама пак дано да е за добро! Peace Ето сега да те нагушкам! Hug Hug Hug

Винаги, страхотна идея! Аз засега съм на линия в София. Излизам в отпуск август месец.
Та през август сигурно ще мога да дойда до където кажете. Пловдив ме устройва идеално! Mr. Green  Може и в Бургас, че на моренцето да скокнем, а и на кака Блондюшка ще й е по-лесно за змейка Лорка  май?! newsm78

Кафенце, моят съвет е да оставиш идеята за котенцето!  Naughty Живот и здраве като се роди бебочко и като поотрасне, ако все още искате ще си вземете. Не рискувай здравето и на двама ви! Сигурно си прочела, че ако се спазва хигиена страшно няма, но има риск и то не малък. А защо да рискуваш на този етап!? Peace Както  и Винаги те е посъветвала, пази се от всичко и бъди егоист в това отношение - цигарен дим, животни, малки деца с варицела, грип и болести, домашни животни и птици, жега и пек, обезводняване, прекомерно пикантни и солени храни, газирано. Ако в компанията на даден човек не ти е приятно просто стани и си тръгни! Пази се от негативни хора и емоции! Докато си бременна ти е порсетно всичко! Mr. Green

Веси, дано е  минала главицата!

Анче, лека нощ и на теб!

Бойдева, честит рожден ден на синковеца! Жив и здрав и много
послушен да е! честито возило също. Със здраве и спокойствие да си го караш!

Милички отивам да редя изгладените дрехи.... #Crazy Heart Eyes
На вас спокойна нощ и сладки сънища!  bouquet

# 159
Оооо, мацоранкииии, как сте бря?! Mr. Green

Пепит, то теб човек напраУ да гУ`Й страх да те попита smile3560..., но се надявам, че това вчера е било просто една много кофти серия.... УбачИ да го пагледнем откъм добрата му страна -  като са се изнизали накуп неколцина неприятни ситуации, сте си "отработили" каръщината за поне няколко месеца напред и сега вече всичко ще е цветя и рози Wink... Ха дано! Hug

Весич, а ти как си?... Hug

Бойдева, ха честито ти кола и ЧРД на дечко, да ти е жив, здрав и винаги извор на прекрасни емоции!  bouquet

Анче, пиле шарено, почна ли да стягаш багажа за към татковината? newsm49 Mr. Green

Винаги, и аз като Дезире съм изпаднала Ф Идин финансУв "разцвет" - ум да ти зайде #Silly fiuuuuuu  пък и с ангажиментите-"екстра" около татко хептен няма мърдане..., така че май, за най-голямо мое съжаление, ще липсвам на БГ-срещата Sad.... Освен ако всички (специално в моя чест reverance) вкупом не се замъкнете към БургаЗЪ или някое друго близко крайморско селище  angel008

Еййй, Муцейй, с тия среднощни гладения ще те запоВнА, шЪ знаЙш hahaha...., пък Катича с миенето на колата и веднага след това хубавичкото наваляване на дъжд  umbrella hahaha

Кафенце, като гледам всички сме на едно мнение по въпроса за вземането на коте точно сега Rolling Eyes... Но виж за разхождането на бебо до Ливан лошо няма Wink... стига да ти понесе пътуването Peace

Девойки, аз вкратце да ви информирам за развоя на моя казус bowuu...:
`начи изтъпанчи се вчера в сутришния блок на БТВ наш`тУ министър  и говори основно по въпроси свързани с поредните промени в условията за пенсиониране, но за кратко беше засегнат и въпроса с личните асистенти... и тоя ми ти Тотю.../а според мен си е Тутю...да не кажа нещо "П"в началото #Silly/ най-безочливо отричаше Outta Joint да има спиране на програмата до края на годината...., но през цялото време споменаваше за оперативната програма "ЛА"/дето се финансира от европейски фондове/, не и за националната "ЛА",която всъщност клъцнаха smile3516.... Както и да е, макар и да се изниза по перваза по конкретния въпрос, спомена, че още от август месец щели да се отворят нови 4000 бройки за страната и съответно толкова нови лични асистенти да бъдат назначени по оперативната програма. Thinking  Смея да се надявам, че това ще е алтернативата, която ще обхване нас - сританите от националната програма Whistling.., но ден по-рано в нашата мила /бургаска/ дирекция"СП" хал-хабер си нямаха фитките залюхани Animal Chicken smile3544..., но това не им е за сефте де smile3560   Та сега ще изчакаме да ни връчат на 5-ти юли заповедите за прекратяване, след което хоп- на борсата, след което хоп- кандидатстване по новата програма, хеле до тогава наш`те шматки на местна почва са се светнали  Bulb за новите условия  doh.... иначе ние ще трябва да ги "светнем" fight newsm48  Абе дано само да не е кьор-фишек  fingerscrossed....но както казват братушките "паживьом, увидем" Mr. Green

Сега, милики, ви оставям с пожелание за...

# 160
Добра Ви вечер или лека ... smile3524

Толкова много готвих таzи вечер,че вече свят ми се вие CrazyМъжо ми бе на работа,детенце zаспа в колата и аz готвим ли готвим....в 22ч. и палачинки правих..та Блонди,раzдомакинствали сме се яко тук.Муцката по късно доби пранета глади... Crazy Crazy CrazyАбе Муцка,нали уж сама глади или ти по прибирането на дрехите си Rolling EyesЯ ме светнете и мен,че и моята гладачка май е zа сменяне.Аz съм многооо zле по новите технологии се окаzва Flutter
Блонди,ти асистент ли си?къде точно и в коя област?сори,че те питам,ама аz не съм zнаела никога FlutterСтискам палци  Peace
Пепи,как сте днес?Децата,мъжо ти ти самата?Не се натъжавай от тоzи "сън".Може би ти е каzал така татенцето ти,zа да те "съвzеме" бърzо бърzо от припадъка...чувала съм много истории,zа хора,които иzпадат в кома,то не е едентично с твоето състояние,слава Богу...
Кафенце,почивай,отмаряй,раzходки,приятни емоции FlutterПоzдрави на Ливан,там съм била като дето,докато живахме в Сирия/Латакия/.Една моя приятелка си zапаzи котето докато бе бременна.Но многоооо трябва да се внимава.То ваксини,та и тя бе все под наблйудение...
Муцка,Винаги,аz многооо се надявам да долетя до Кипрото преz август.не съм споделила идята пред моите хора,но има време до тогава WinkМного ми се иска да продължим традицията и да се съберем пак Peace PraynigДо БГ няма да си ходим това лято,та няма да мога да споделя там кафенцата с вас,но преz август да ме чакате.Тук лятото zакъснявам,теzи дни е 16 градуса и дъжд и студ...не е обичайно zа сеzона Confusedта така,един уикенд дано искарам на фрапенца с вас Praynig
Иначе ходихме да видим новата си детска градина,на 500м от нас е Winkна Ади му хареса,така бяха го органиzирали,че да могат да се zапоzнаят големите деца с новите.Моя дечко се сви с мен,но после се отпусна Partyта и аz така  Heart Eyes
Многооо ви цункам и лека...бай бай

# 161
  • Larnaca, Cyprus
Ще ме извините малко съм назад с материала..... Embarassed....ама с две деца на тиквата във ваканция ooooh! ooooh!.......и с две нахални съседчета също във ваканция ooooh! ooooh!...УЖАС та нямам време да погледна насам кво става ......сега набързо и телеграфно да обсъдя СЪБИТИЯТА.... Naughty
Дезире Не се отчайвай !!!!! Аз съм се убедила че българите можем да живеем с две и 200 тъй че мисля че ще се справите скоро Peace
Кафенце Коте НЕ Naughty Пътуването до 3-ти месец на бремеността и особено със самолет е АБСОЛЮТНО ЗАБРАНЕНО ...... Naughty..питай гинеколога си ...... Naughty......
Бойдева Честита НОва количка   bouquet със здраве да си я ползвате.....обезателно да пуснеш снимка да й се полюбуваме  Heart Eyes......и ЧРД На детенце да расте щастливо  bouquet
Ламята Спаска за Вода за детенце имаш три  варианта кой ще избереш зависи от тебе
1. В супера при щанда за детските сухи храни и каши се продават специални тубички със вода за малки деца но тя е за съвсем малки деца и бебета .
2. Всяка АБСОЛЮТНО всяка минерална вода е годна за деца .....аз лично ако ще трябва да избирам предпочитам АГРОС незнам защо просто ми харесва .....дацата гледам че си избират също тази  Peace
3. Тези големите машини за вода по улиците където си пълниш сам вода .....е най ефтиния вариант нооооооо  ще ти препоръчам да си я преваряваш  Thinking...нещо им нямам вяра  .... Twisted Evil
АНче Честити котенца ....  bouquet
Ютийка още не съм си взела двоумя се  newsm78ТЕФАЛ Преса  около 150 евро  #Crazy.....нещо много ми се видят ..... другите  преси варират от 150 до 290 евро  #Crazy #Crazy  Mr. Green

# 162
                     ехо............. summer2010 e тук  Laughing

не знам от къде да започна newsm78...ще цитирам вчерашните ми коментари с блонди и после ще поясня Peace Wink

аз'' ами щерката имаше програма по худ.гимнастика по случай края на годината...разочаровах се на това което видях...по точно сумата която плащам за месец не отговаря на подготовката Sad(((....тя е там 4 години...но тази година се изложиха..можеше и повече!!!!''
''тя е първа категория..и плащам за първа категория...но след днешното изпълнение разбрах,че нещо са я оставили май на заден план Sad...просто направих сравнение с другите деца който са в нейният отбор....аз не очаквам детето ми да стане професионалистка,но очаквам да плащам толкова колкото се работи върху нея !не знам дали ме разбирате !''
блонди'' хъмм... т.е. впечатлението ти е, че не става въпрос за цялостно слаба годишна продукция, а конкретно, че с Антзи са занемарили работата?
Неприятно наистина, но пък си в правото си да говориш с ръководителката им какво си констатирала...
А самата Антзи продължава ли да посещава с желание тренировките? Да не би да има отлив в интереса от нейна страна и на това да се дължи?...''
аз''ами ще се постарая да бъда кратка Simple Smile...като за начало Антзи тръгна преди 4 год на худ.гим...ходи 2 пъти в седм-2 часа на сед...на следващата година и направиха предложение за повече часове и повече работа върху нея,защото детето имало данните...-ок...и така в продължение на 3 год...правим по 5 пъти седмично по 2... Вижте повече часа на ден..ходихме и на нац.състезание миналата година Wink...НО тази година Антзи порасна и малко не се вписваше в нормите...което няма проблем от моя страна естествено...реших да намаля часовете на седи...станаха с 6 часа по малко ,но сумата остана същата-90 едро на мис...както миналата година...поради простата причина че е първа категория и нямало значение колко часа прави на седмица....това е 1-вият проблем Sad...както и да е...мина...но очаквах поне  програма да е на ново..тя не беше...немалкото което..ме ядоса ..даже не сложи облеклото официалното..за което платих миналата година 70 едро...,но другите деца бяха с офис.облекло(от нейната група)..и програмата я изпълни с друго дете Sad...ок...разбирам не става,не става...но и цената на подготовката да беше паднала ли????????????????????''
'' аз по исках да си тръгнем преди програмата..бях ядосана,защото видях тренировката преди това...но Антзи реши че иска да я направи програмата...и така останах...видях я..снимах я..и си тръгнах...хм!!!! Simple Smile))''
бл..''абе Галче, аз не съм наясно, ама обличането на това официално трико не си ли зависи от вас?... А иначе какво да ти кажа... нормалният комерсиален подход -гледат да си приберат таксата хората. Но точно заради това, ако се изхожда от чисто комерсиална гледна точка, ти пък имаш всички основания да искаш срещу платеното качеството, за което си платила!''
''точно и ясно казано Радост ...''ти пък имаш всички основания да искаш срещу платеното качеството, за което си платила!''-цитирам Wink..а за облеклото -не е мой изборът Sad..зависи от програмата...и между другото -детето което беше с Антзелина нямаше облекло офиц...защото не е първа категория...като за заключение...нищо не ме ядоса толкова(като например дрехи,програма и прочие),колкото това което съм цитирала по горе от теб Simple Smile
'' и да добавя...просто трябваше да ми замаже очите..което не е трудно Simple Smile..но тя не го направи!хайде стига вече съм мърморила Simple Smile)))

това е общо взето..каквото е станало,станало Rolling Eyes..от другата година живот и здраве ще я запиша някъде другаде,но по малко часове Peace,защото у-щето има предимство Peace..и ни трябва повече време за подготовката Peace и писане на домашни Rolling Eyes

и да ви се похваля Sunglasses..днес открихме летния сезон  Peace dance dazzler1..завлякохме се на плажа..взехме си кафенце и хоп на моренце Laughing...беше хубаво и топло..децата си поиграха..и сега спят smile3542
блонди..стягам чантите я...чакам с нетърпение да се прибера и да си изкарам една хубава лятна ваканция разхождайки се по улиците на моят град...с приятели....за сега 3 ме чакат с децата си Peace...ако стане така и да се организираме ''БГ МАМАТА''да се видиме както е предложила винаги Praynig Hug,ще съм най-щастливата жена Laughing
между другото днес е първият ваканционен ден Rolling Eyes...и денят започна с пълната програма от писъци,сръдни,мрънкания и кавги Rolling Eyes Twisted Evil..Антзелина има навика да пищи тук от радост(както вика тя #Crazy)...и Никола и той естествено си мисли че е нормално Tired и се започва едно пищене придружено от смях..аз се чудя да се смея ли или да плача ooooh! Tired Joy..толкова са смешни и в същото време ми иде да почвам да пия някакви хапчета които да ме правят глуха Thinking Joy...това е..казах си -''хайде вън!! Naughty'' и отидохме на плаж Peace
кате котенцата те хубави,ама ходя да ги търся като пъдар в квартала и писукам #Silly да се появят,че ме страх да не ги блъсне някоя кола ooooh!..и така... Crossing Arms

момичета още 2 часа мога да стоя и да ви пълня главата с глупости,ама трябва да ставам bowuu...хайде после пак Peace

Последна редакция: чт, 17 юни 2010, 22:09 от Анче(Галче)

# 163
 #Crazy
Тука е паднала бомба явно newsm78

Направо не е за вярване че повече от 24 часа никой не е писал тук Rolling Eyes
Надявам се че всички сте добре и сте заети с приятни неща Wink

Не мога да пиша повече, защото съм на ръба на изтощението.... Нали ви споменах, че наши приятели ще си ходят в Бг и за един месец приехме да се грижим в къщи за домашните им любимци (защото живеят далечко и няма как да ги наглеждаме у тях). В началото ставаше въпрос за едно малко котенце, но се оказа, че има проблем с човека, поискал да се грижи за кучето им.... Така че в момента лудницата у нас е истинска и неконтролируема smile3544
Опитваме се да наложим някакви нормални отношения между нашичкият Съби, мъничкото котенце, което е напълно негов двойник и 25 килограмовата кучка "хъски" (която засега се показва най- добричка, мирна и послушна)

Когато навлязат в по- приятелски период ще направя малко снимки , защото засега силите ми стигат само и единствено да ги браня един от друг #2gunfireLaughing

На всички желая лека и спокойна нощ Hug
Аз поне ще спя като заклана тази нощ Tired Joy

П.П. Лелееее, не ми забелязвайте - чак като публикувах видях датата. Embarassed Аз от сутринта явно вървя с един ден напред Sick Определено имам нужда от конска доза сън явно newsm78 Mr. Green

# 164

Еееех, де да можеше да ви пиша така....
.... но и от вкъщи не е зле Wink

Деситка, какви са тия 16 градуса #Crazy Времето тотално се е побъркало newsm78

Винаги, като гледам списъка май повечето мацки ще са в България за плануваната среща Thinking Аз все още нямам никаква идея дали и кога ще си ходим newsm78

Дезире Hug кураж - ще намерите изход и от тази ситуация Peace

Муци давай насам твойта самогладеща ютия, че купът с изпрани, но неприбрани дрехи у нас ужасяващо нараства Laughing

Кати Shocked и аз бях възмутена от цените на пресите и реших да изцедя докрай животеца на моЙта ютийка Twisted Evil

Блонди #Cussing out #Cussing out #Cussing out Нека не развалям сутринта с тиради по адрес на соц. политика, че като слушам думите в главата си Embarassed чак срам ме хваща.
За теб и Лорка Hug Hug Hug Hug Hug Вярвам, че ще се "класираш" за новата програма и дано е за добро (демек по- добро заплащане Wink)

Анче малко се пообърках с обясненията за такси, категории и облекла Embarassed Най- важното е Антзи да е щастлива със своята худ. гимнастика и да се занимава с желание Peace Останалото са подробности Whistling

Айде, засега от мен на всички хубав и весел ден!
Аз отивам да се боря с "менажерията" а после и на работа трябва да ходя ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт