Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява пълномощно за пътуване на дете в чужбина?
Кой е най-добрият памперс за предотвратяване на нощно напикаване?
Какво е препоръчителното положение за поставяне на памперс при момче?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява пълномощно за пътуване на дете в чужбина?
Пълномощното за пътуване на дете в чужбина е документ, който се издава от родителите и позволява на детето да пътува с един от тях или с друг близък роднина. Това е необходимо, когато единият родител пътува с детето без другия. Документът се изисква за осигуряване на безопасността на детето и предотвратяване на незаконно отвличане.
-
Кой е най-добрият памперс за предотвратяване на нощно напикаване?
Най-добрият памперс за предотвратяване на нощно напикаване, според опита на участниците в дискусията, е марката Nanny Flexi Care. Те споделят, че с други марки са имали проблеми с пропускане през нощта, но с тези памперси не се мокрят особено нощно време. Те също така съветват да се внимава с размера на памперса, за да не е твърде стегнат или хлабав при затваряне.
-
Какво е препоръчителното положение за поставяне на памперс при момче?
Според участниците в дискусията, препоръчителното положение за поставяне на памперс при момче е с пишката нагоре. Те обясняват, че това е важно, защото при този начин на поставяне, памперсът не се намокря първо и седи в сухо състояние, което може да предотврати зачервяване или възпаление по-бързо. Също така споделят, че има бебешки пелени, които са по-плитки и са подходящи за по-малки деца.
-
Какви са препоръките за поставяне на памперси при момиче?
-
Какви са препоръките за предотвратяване на нощно подмокряне?
..., а водката ще я сервирам за поливане на следващата тема
здравей..ами да ти кажа за мен не е от голямо значение...минерална да е
..те тук като са в положение и като легнат и не стават с дни 
....навсякъде съществуват такива натрапници
...но дистанцията 
ето това е Макс
и веееечно ми се спи! Още нямам нет в новата къща и затова ме нямаше през уикенда! Ще гледам скоро да поправя този ми пропуск
Та...
) - в петата седмица съм, всичко ми е наред и все така да го давам, каза /демек отличничка
/ още е рано да каже дали ще са бебеТА или само бебЕ
Иначе, общо взето, новините се добри!
Но дали е достатъчно - вашето мнение какво е
Апропо, кой взе наградата на Големия брат
, кратичка ще съм.
иххх, ама много неприятно...дано е разминало вече
...., пък нека ходи се оплаква на майка си,че не може да влезе у вас
... пък нека тя коментира с останалите клявки...., то нали знаЙш - на хората устата не мож`я запуши, решат ли да говорят по твой адрес винаги ще ти намерят кусур за одумване, тъй че единствения начин да се справиш с нечие елементарно поведение е да го игнорираш 

...но деца си имам,а котките не са ваксинирани
Здравейте,момичета най първо да бързам да се похваля на всички и да ви ЧЕРПЯ.След малко отивам да прехвърлим колата на мое име.
Най после уцелих 6 от тотото
Харесах един Фолцваген Поло-97г-4 врати-бензин.Дано се науча бързо да карам и да е добра колата.Ако някой има такава мацки,ще споделите впечатления,кусури
-Стилиан в Неделя стана на 3г.Пожелавам ви и на вас толкова хубави моменти,колкото и на мен ми се случиха последните дни.След всичко,което преживях си заслужих да се порадвам на живота

..със здраве да си я караш...и умната по пътищата
..как е коремчето?
Толкова малко и безобидно изглежда и така си го харесах. Направо не знам какво да правя сега!
Не сега, вика, Сега, викам аз! Ама аз съм много упорито магаре, ей! Накрая като се сопнах "Насир, бебето иска да ходи в Ливан с кораб", викам! Той каза: ще го заведем като иска, ама със самолет! И като се разхилихме
Ама склони накрая, да му се не знае!
Тъй че живот и здраве, ще ходим!