"К" като Кипър или "К" като "карък", с лятото да дойде края на всеки дяволък{34}

• 31 513
  • 737
  •   1
Отговори
# 120

ДОБРО ВИ УТРО В СЪБОТА

Ехо момичета ...времето се затопли и вие се изпокрихте...по точно тръгнахте да броите паветата Laughing

веси...много ми хареса това което сподели с нас от Мадлен Heart Eyes..ти как си?наслаждаваш се на морският бриз Heart Eyes..аз все още не съм направила сефтето...нещо ме мързи Mr. Green..но няма да е лошо да мръдна и потопя дупара в морските дълбини Laughing Whistling

винаги ..ами и аз с тези ''Господари на ефира''понякога много се смея,но когато се замисля над това на което се смея ми иде да ревна Rolling Eyes...да вмъкна и малко наблюдения и за ''Големият брат'' Mr. Green..който финалира преди 2 дена...ами не знам...какво да кажа..можеше и по добре Thinking..в началото не ми се занимаваше с този вид истории и предавания Crazy,но нещо ми хвана окото после и ми беше интересно да видя какъв ще е резултата за типичното БГ семейство..и в този ред на мисли...ние(б-те) понякога сме трагичната комедия,но сме единствени по рода си Heart Eyes...понякога се смеем над глупостта си,над грешките си...но сме си уникални Whistling..сега десита като заговори за Мондиал 2010...нас ни няма Cry..какво да му гледам,не че ми харесва футбола като спорт Whistling,но ако ние присъствахме ,може би щях да проявя интерес Peace..сега просто от обща култура ще хвърлям по едно оЧо..
кафенце и на теб желая спокойна бременност..наслаждавай се на последните си свободни дни Mr. Green..отдадени изцяло на твоето ''АЗ'' Peace
блонди..мила и ти как си?пожелавам ти успех Heart Eyes в борбата срещу врагът и досадникът Mr. Green,който ти нарушава спокойствието #2gunfire
цвете..ти си знайш...бебчо е много сладък,каката и тя..но ти просто си божествена на снимките в ФБ..както е прехвърлила десита:''ние след раждането на малките принцове,въпреки трудните моменти,запазваме красотата си Wink''..и не само ние...по принцип всички мамита  Hug
кате..сезона идва и с него работата,но ти намирай време за нас Whistling...взимай пример от пепита Mr. Green..гледай тя колко често ни посещава,въпреки натовареният и ден с тези две деца Joy Joy
мирка,дани..ше хубаво да се намерите там из Лимасола и да си помагате една на друга Heart Eyes..минавайте и разказвайте Peace

на всички останали гушки Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 121
  • София
Здравейте слънчица,

Кафенце, бързам да те поздравя и да ти пожелая лека бременност и
здраво и сладко бебче на финала! Mr. Green Кажи, какво стана при лекаря?! newsm78

Блондичке, ма ти са като един рицар на свободата. Hug Дано успееш и този път с
начинанието!  bouquet Ако може да помагаме казвай. Петиция или нещо подобно за подкрепа на идея и разписване или пък нещо друго ако се сетиш.

Времето и тук стана нетърпимо! В личната ми кола нямам климатик и се направо .... Crazy
Скумрийка в собствен сос.... Joy Добре че я има съвременната козметика.....и климатиците!

Девойки ако някой от вас знае английски, но много добре, ниво за превод на икономически анализи и други подобни от български и има желание и време за немалък допълнителен доход, нека ми пише на лични.

Аз отивам да гладя с новата си ютия сега. Преди няколко дни както си гладих и изведнъж щрак и дотам. Та се наложи да напазарувам нова и сега ми е много кеф да си гладя.... Mr. Green Joy

Цунки и гушки на всички! Hug Hug Hug

# 122
  • Larnaca, Cyprus

Eто седя си в къщи и си мързелувам  Rolling Eyes като никога в събота след обед ......децата са на рожден ден при съседчето до към осем тази вечер та аз го давам малко СССССССвободна Twisted Evil..........мъжо спи на дивана  и аз разбира се тук Peace
Кафенцееееееей що мълчиш  Thinkingказвай де кво стана на докторчето  Thinking да не би да е открил близначетата  #Crazy.........малеееееей квото е това ....важното е да мине цялата бременност добре и ти да си щастлива и здрава и разбира се и бебока или бебоците  Heart Eyes Heart Eyes
Пепи нещо много накратко на подмина що тъйй Mr. Green
Блондич давай мила натискай газта до край .....да му се невиди кат не става с добро с  рогата напред и това е  #2gunfire
Анче изключително съм разочарована от финала на Биг Брадър ...... Sick.....обаче този път се обърнах към децата а те винаги са много правилни съдници мога да ти кажа ..... Peace.....та макар че в началота бяхме за едно семейство в последтвие малкия забележи малкия .....заяви .....Мамо за твое най голямо ужасение май ще спечели този чичко дето се разхожда гол щото много смешки прави #Crazy #Crazy....и това мога да ви кажа че ми го заяви доста преди финала  Thinking
Муце издавай веднага за ютийката ...........каква newsm78 марка newsm78 парна не парна newsm78 преса ............питам щото мойта преса се прецака и вече месец си търся нещо обаче уви не мога да намеря нещо хубаво на разумна цена .........или са някакви ефтинджийски боклуци или някакви на супер цени ......... #Crazy.......а аз държа да е преса защото имам такава от много време и съм супер доволна  Peace
Приятен уикенд на всички   bouquet

# 123
Здравейте дружина Hug
Гледам напоследък е живнало малко положението в нашият кокошарник blahblah че от пустият му Сурат не се свъртат мацки насам Whistling Laughing
С две думи при мен ситуацията пак е "партизан за бой се стяга, мята пушка на рамо" newsm65 защото хлопват кипенцата тотално на програмата, по която работя до края на годината и сещате се коя кагегория хора остават натирени без елементарен доход, нали Twisted Evil newsm11   Та пак взех да кроя планове за масирана медийна атака, щото не са познали, че ще им се размине тихомълком това безобразие smile3512
Блондич, нЪл' знаЙш че тук има яка бригада ятаци smile3540 и ще помагаме с к'вото можем Peace

Анче, до моренцето все още не мога да се добера Sneaky но съм се заканила тая седмица жива умряла да отида поне за 10 мин. да топна трътка и да открия плажния сезон  grinning039

И да ви кажа каква височайша глупост спретнах днес, та сега не мога да се дзверя дълго време в компа smile3557
Не знам дали ви споменах преди известно време си боядисах косата бургундско червена, но нали съм си блонди и днес реших да освежа цвета, че изглеждам малко странно с прорастнали светли корени Shocked Процедурата за мен не е нова - винаги съм се боядисвала сама, та го мога и без огледало и със затворени очи, но днес просто си ми беше каръшки ден и посред процедурата си цвъкнах боя в лявото оЧо doh Много неприятен инцидент Tired Та сега постоянно си промивам окото с една билкова отвара, капя изкуствена сълза и се нервя, щото нито телевизия мога да гледам по-дълго време,  нито компютър, а за книга изобщо да не става дума Thinking

Приятна вечер на всички желая!
И късметлийски уЙкенд!

# 124
Привет,привет...не мога да не се разпишЪ,..поне с това Hug Hug Hug..за всички

Кафенце...леко бременеене preggo..самоче дай да се разберем Joy,,разцЪка тук клюката ,и изБегЪ,без да кажеш подробности около ДоФтоРЪ newsm78...наЛ знаиШ ,че ние тук се пукаме от любопитствУ tooth

Блондиии Hug Hug Hug
"партизан за бой се стяга, мята пушка на рамо" newsm65
Hug Hug Hug..четата е на лице Peace Peace..само свиркай и щом трЕбвЪ и до БГ земя ще дойдем на помощ Hug Hug....ей няма оправия в тЪз държавица бре newsm78.....стискам палци fingerscrossed fingerscrossed на всички да им натриеш  носЪ както ти си знаеш Hug

Десита newsm78 newsm78бря ти голям запалянко си била Joy...че чак ме учудваш...с доФторчето на тераската и биричката да гледате мач Hug.романтично звучи Heart Eyes......ваканцията започва от този четвъртък ooooh! ooooh!...вторник за прощаване имаме контролна Mr. Green...страхотна далкалка Mr. Green...и домашна ако ни даде хич няма да и се сърдят децата Mr. Green...на плажче ходихме smile3532..как без нас...амЪ нЯщо таз година ме надминават по тен Mr. Green...аз все още се разхождам с уличния тен(черни раце,бели крака) tooth

Анче..паветата преброени hahaha..всички са там,и градинките и парковете hahaha....на вас ви пишем черна точка Heart Eyes...никакви ми НеМъ...изгубихте се като,,червения пепер,, hahaha

Муци...жЕгЪ ,А...амЪ наистина си е гадна работа без климатик в колицата newsm78..нещо не може ли да се направи по въпроса newsm78

Кате...мързелувай Joy..рядко ти се случва...отдай се на момента....пък дано и на нас се отдаде подобен случай ..а Stuck Out Tongue...а доно де

Веси...кофти работа,това саморъчното боядисване ooooh!...доста пъти ми се е случвало,но пак продължавам да се плескам в къщи...нали и аз блондинкЪ newsm62

Аз какво да ви кажа...от една седмица си кося нервите с комшииката от втория етаж Mr. Green...мойта най-добра бивша приятелка,с която сме скарани от 10 год.,,,,та толкова свободни апартаменти в района ,точно в краката ми ли трявбаше да се навре #Cussing out....доста пъти се е опитвала посредством мъжа и(първи братовчед на моя мъж) да се сдобрим,но аз веднъж като сложа теранти някъде и край..но тя явно е решила да ми ходи по нервната система Mr. Green...детето и -момиче има отвратителен речник и характер за момиче Mr. Green..даже и с майка и се държи така ooooh! ,и още на втория ден се скараха с Григори Naughty,но то е от тези деца ,на които не им пука за нищо и нахално се вмъква у нас ако е отворена вратата уж да си играе с Андриани,но сина ми като я види и започва box.войната...а тя тича долу при майка и и лъже ,че съм я изгонила,обидила,и едва ли не набила Rolling Eyes Shocked..и всичко това аз го слушам всеки ден...а моита ПадРУгЪ...с всички клюкари по мои адрес...всяка вечер на стълбите се събират и не им чатка АкЪлЪ,че всичко се чува...даже тази вечер обсъдиха и рода на мъжото Mr. Green...аз и той не бяхме достатъчни намесиха всички hahaha,омръзна ми да се разправям с двулични хора,но май утре е ден за разправии newsm78,но все си мисля,че няма смисъл да си развалям неделното настроение ....много се смях,като коментираха тази вечер,че цял ден обикаляме с децата и едва съм изчакала да се събуди малката  следобед и пак съм тръгвала по парковете и игрите newsm78,че кой не го прави. за децата???какво да седя в квартала и да се разправям с простотии newsm78...и вечер съм слагала децата рано да си лягат да съм си гледала живота Joy hahaha...те не можели така...тяхните деца обикаляха до преди малко из стълбите и били със семейството #Crazy Shocked. ..аз пък не мога като тях Naughty... hahaha hahaha..децата ми да обикалят посред нощ  Crossing Arms
Оххххх,ама как се наоплаках Hug Hug Hug,ама нали си ме знаете като започна изведнъж и няма спиране smile3505...но стига...на всички Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 125
  • София
Добро утро поспаланки,

Наминавам за кафенце...ама нямааа... newsm78
Е, добре,тогава.
Заповядайте!

Пепитка, може да се реши проблема с климатика ето с това...
ЦЪК,цък,цък...  Mr. Green но засега ще почака.
А, за тази твоя съседка не й обръщай внимание. Да си говори квото ще.
Ако причината да се скарате е нищожна от гледна точка на сегашния момент, според мен по -добре игнорирай всичко и се дръж с нея дистанцирано,но културно.
За детето й не позволявай на Григори да се бие с нея. Причакай я да дойде на входа ви и да се опита да влезе. Тогава най- учтиво й обясни, че това е друг дом и всеки външен човек, гост и или т.н каквато е тя би следвало първо да позвъни и да попита дали може  да влезе и ако отговора е "Да" едва тогава може да влезе. Детето, след като има подобни обноски, може и да не знае кое е редно и кое не и затова не е виновно то. Постави правила и граници, без да викаш или да се караш или още по-малко да се разправяш с майката, а да оставиш детето да си прави каквото иска.

Изказах се! Laughing Успех!

Веси, много неприятно това с боята.
Представям си как е щипело....пууу. Дано се оправи и
не се наложи да ходиш на очен. Hug

Кати, недеЙ тъй...шЪ мЪрзелуваш...градина, китки, камъчетa нали имаш...! Mr. Green
за ютията - казва се Braun. Гледах и пресите, но се оказа, че мощността,   и тем  подобните характеристики на ютията са същите като на пресите,само където казанчето за вода е по-малко.

Мирката, ако не е тайна какъв наем договорихте за къща.
Интересно ми е какви са актуалните цени на наемите?

Сега ви оставям за малко.
Весел и спокоен неделен ден на всички!

# 126
         добро утро и от мен..

минавам за бързо да се разпиша...

муци благодарско за кафето Heart Eyes Hug..

пепит...губим се ние...амчи то не е лесно да те хвани мързела Mr. Green...никъде не ми се ходи Crossing Arms..смятах днес да ги водя на плаж..ама ето стана 100 часа и аз още по нощница с кафе в ръка Mr. Green...сега чанти,масла,офффффффф мързи ме Mr. Green Crazy...когато излязат във ваканция тогава Peace..а колкото до твоята ''приятелка'' Mr. Green..знам ,че трудно да се разправяш с такъв вид хора и както е казала муци -да обясниш на детето,то не знам дали изобщо ще те разбере за какво става въпрос Thinking..като се има в предвид как са го възпитавали и сега малко вероятно да се промени...но опитай ако искаш....ако ли не разбира от дума...просто кратко и ясно му забрани да идва у вас Mr. Green..поради простата причина че се държи грубо..когато се научи да се държи по добава,тогава да заповяда Peace..аде успех Peace

сега изчезвам Hug

# 127
ехоооооооооо Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Муци Shocked Shocked Shocked Shockedна хубава марка,цвят,и отвътре и от вън hahaha Joy, климатик си се спряла newsm78 newsm78...бРя де ги даВът и аз искам smile3534...а заедно с шофьора ли вЪрвъТ newsm78 newsm78...олеееее направо ми се прииска да си сменям ....колата hahaha hahaha.....а за ютийката,кажи сега,ако глади сама и нея да сменям smile3533..отдавна си търся такъв модел tooth

Анче...мммчИ то май дълго те удари тоз период на мързелЪ smile3521...много отраничко ви хванЪ вас с Катето Heart Eyes..то чак да ви завиди човек

първо да позвъни и да попита дали може  да влезе и ако отговора е "Да" едва тогава може да влезе
newsm78 newsm78 newsm78,аз се питам то дали изобщо знае какво е звънец hahaha...и обноски Mr. Green...какво да му обеснявам,тя изобщо не слуша никой и не дава да и обясниш какво е правилно и как трябва да постъпва..но наистина
      да обясниш на детето,то не знам дали изобщо ще те разбере за какво става въпрос Thinking..като се има в предвид как са го възпитавали и сега малко вероятно да се промени.
...си е точно така--->губене на време...дистанция и всеки да си гледа къщата Peace..надишала съм се достатъчно с натрапници Peace

На всички небивалици..днес  си изкарахме страхотна неделя....сутришна разходка на спокойствие -->мъжо с весника,аз с приятелки,децата на игрите ..няма ма,няма му Joy Joy...понеже и двамата са малко изтинали плажа се отмени,ама му удариха един 2-3 часов следобеден сън Peace Peace и аз да отдъхна малко...вечерта ги заведохме на ,,камил парк,, там поиграха на игрите и тичаха с животните,но си бях забравила камерката doh..и умрях от мъка,но следващия път ще се стракнем Joy...и на панаира ги водихме ooooh! ooooh!,охххххх доста време се задържаха играчките,то не може човек да излезе спокойно на центъра,без да мине отново през игрите Mr. Green..май сте започнем да заобикаляме  hahaha hahaha...а сега всички,барабар с мъжо в хоризонтално положение Peace Peace..и аз тук на лафче Hug Hug Hug

За сега ви пожелавам приятна вечер

# 128

Бъдете слънчеви и усмихнати през новата седмица!
Добро утро в понеделник от мен
Hug Hug Hug

# 129
Добрутро!  bouquet
Най-после и аз да се добера до компа! ooooh!В петък бях цял ден на работа,в събота ми се обадиха извънредно и айде пак(че колежката -кипърка била в мензис и не може да отиде на работа..)вчера първа и ужас!ПОзнайте,като се прибрах,какво правих! Mr. GreenА тая седмица са ме застопорили едни втори смени,така че само сутрин мога да пиша.
Пепит,мила,не знам,какво да те посъветвам.Трудно е да излезеш на глава с такива хора!Но ти ще съумееш да намериш начин!Успех! Peace
Веси,внимавай бре жена!И аз все сама се боядисвах преди и винаги много ме е било страх при миенето на косата да не ми влезе боя в очите.Ако ти е зачервено окото,вземи си капки или мехлемче някакво.Е,моя мъж оня ден пак нещо му се напрашило окото на работа и кръв червено стана,като си махна лещата!Че вчера търси дежурна аптека,че си взел мехлем някакъв,че сега е по-добре! Peace
Кате,и аз ти препоръчвам ютия,дето сама глади и като намериш такава,свиркай и ние да си вземем! Mr. GreenА иначе сериозно,Philips и  Tefal са добри марки,а и тука винаги има толкова хубави промоции! Heart Eyes
Муцка,ами за 560 евро се договорихме,снощи пак ходихме,стиснахме си ръцете и другата седмица плащаме депозита,а по-другата се местим!Хазяите даже изявиха желание да вземат Лъчезара от училище и ако се налага,да се грижат за нея! bowuu
Това е за сега от мен,хубав и весел ден и спорна седмица!
Веси,аз до като умувам тука ,си сложила много положителна картичка! HugАйде аз ще сложа пък кафенце. Wink

# 130
                          добро ви утро и от мен Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

мирка...560 евро Shocked...я кажи...колко стай и подробности...много бе човек...

# 131
Ами...ние сега плащаме 500....и е без всякакво обзавеждане тук,а там нищо няма да внасям.Ами стандартното-3 спални,кухня,хол,2 бани,2 веранди и бавачи. Mr. GreenНо тук,в Лимасол наемите са долу-горе такива.. Tired
П.п.Ама ние живеем с моя девер,не сме сами. Peace

# 132
ааааааа ами щом е с девера добре... Laughing Peace..рекох си да не би да сте сами с детето и да плащате този наем Crazy...

# 133
Ааааууууууу, Веси, голямо благодарско за слънчогледа! Това ми е любимото цвете! Да ти се връщат и на теб пожеланията! Как е очото? Пооправи ли се вече?
Пепи, много е трудно да се превъзпитат чуждите деца. Не се и наемай да го правиш. Просто и кажи, че във вашия дом има правила и тя трябва да ги спазва. От цялата ситуация разбирам, че никой не е доволен. Нито ти, нито децата ти. Какво мисли съпруга ти, нали му е роднина съседа? Те общуват ли ?  Всяко чудо съществува, докато му обръщаш внимание. Така, че ако ги игнорираш и те станат невидими за теб, няма да се наказваш заради техните грешки. Аз имам едно съседско момиче(12год), което е в същото училище с Инес. Но много бързо разбрах, че е гаменче и е по-добре моето дете да стои далече от нея. Затова нито на майката съм предложила услугите си да ги водя/прибирам , нито съм я поканила в къщи.  На малката съм казала, че има и такива деца, които ни показват какво НЕ трябва да правим и ние се учим от тях. А родителите са прекрасни хора.
Вчера ходих на козметик за почистване на лицето, после на тай масаж. Направо се преродих. Сега Кати6 ще каже, че никога не е ходила, а аз ще и кажа, че не знае какво изпуска  Laughing На класически тай масаж не се използват мазилА и не се прави на голо. А салона е за жени и работят тайландки. Тук има такива табели ЗАБРАНЕНО ЗА МЪЖЕ или САМО ЗА ЖЕНИ . В БГ съм ходила и мъж ми е правил, не съм се чувствала неудобно. А ако ми падне този масажист, всеки ден ще ходя - http://thai-yoga-massage.org/ . Има видео на началната страница вдясно горе.
О, Мирка, ха честито! Уредихте се и с къща, и с хазяи!
Лек ден и седмица на всички   bouquet

# 134
  bouquet
поздрави на всички!
от скоро сме - аз-атанаска и малкото - ваяна в лимасол!
моля за съвет- коя вода е подходяща за дете на
2,5 год. никак  не съм на ясно с марките на тукашния пазар!
слънчев ден на всички! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт