"К" като Кипър или "К" като "карък", с лятото да дойде края на всеки дяволък{34}

• 31 498
  • 737
  •   1
Отговори
# 105

Добрутро и от мен!Днес съм почивка,така че ще ви досаждам цял ден! Mr. Green
Кафенце,честито и от мен,мила!Лека и безпроблемна бременност и здраво бебече на финала!  bouquetПък а дано повлечеш крак и темата се напълни с бременилки! Wink
Гледам за носталгия си говорите...Ами всички ни наляга понякога и то наистина за дребни на вид неща,които сме смятали за даденост,а сега ни липсват най-много!И да,поплаквам си и аз,особено на 24-и май!Хем най-българския празник,хем рожденния ден на моето бабе! SadНо!Живота е такъв,какъвто сам си го направиш,нали? Peace
Сега за нас... SunglassesРешихме да е в 8-о у-ще Лъчезара,даже си избрахме къща,на 5 минути от там.Другата седмица ще платим депозита,а другия месец се местим!Така че,Дани,ще ставаме комшии! Hug
Оставям ви сега,че на тази дата преди 5 години беше кръщенето на Лъчезара!И ще готвя нещо специално!После пак ще мина.Целувки!  bouquet

# 106
  • Larnaca, Cyprus
Идаааааааааааа Party
Анче а стига бе  Thinking БУРКАНИ в багажа Joy Joy...е ние бяхме скромни само ЛУКАНКИ  Joy Joy
Винаги и Цвете стига бе хора с тези песни еми ревъ си тука и няма спиране Cry Cry..чак времето развалихме пак  Laughing
Десита ама много си лоша Twisted Evil еми то няма ЕКШЪН като погледна в прогнозата  Laughing.......пък то кой ли повярва че тия дни ще вали .....то кога е валяло юни месец в Кипър newsm78 newsm78....тъй че тия прогнози малко  Mr. Green
Мирка браво мила ..радвам се че сте успяли   Hug
Арабско Кафенце.......... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug малееееееееееееееееееееееееей как се зарадвах да знаеш  Hug Hug Hug..лека бременност мила  Hug дано всичко бъде на ред и да се радвате скоро на нов член във семейството .....незнам защо но аз мисля че ще имаш момиче Wink ....кво ще кажеш а Wink Wink
Веси незнаех че тази Мадлен пишела такива  хубави неща  newsm78....а ти сега моля ти се да не те налегне онова странното настроение ...... Cry Cry Rolling Eyes........чакаме и от тебе добри новини ....... Hug
Момичета отивам да си допиша чековете че време не остана  #Crazy....гледам да свърша всичко днес че който не е разбрал  УТРЕ НЯМА УЧИЛИЩНИ ЗАНИМАНИЯ имало някакъв църковен празник ...... ooooh! Mr. Green

# 107
 Браво, Мирка! Сега...да ти напомня, да не чакате септември да записвате малката за училището. Отивайте още в понеделник да питате(ако не сте го направили де)! Ние миналата седмица платихме застраховката за следващата година и се записахме в 6-ти клас. Тук така става. Всяка година се записваме! Луда работа! Аз ти напомням разни работи тук, а съвсем забравих, че имаш приятелка с дете в това училище! Нищо де, да не объркате нещо все пак  Naughty! Много бързо сте намерили и къща, добре се нареждат нещата явно. Пък кой знае може и кафе да пием скоро в квартала  Party!!! Айде да ставам, че тази вечер ни е тържеството за завършване на годината. Нашият клас ще пеел! Да го видим и туй чудо  ooooh! ooooh! ooooh!
   Честито на Арабското кафе, че скоро ще си има малко кафенцееее  Joy!

# 108
Ох, не, не мога  Joy . Аз пак рИвЪ , ама от смях. Споделям веднага с вас

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=411753

# 109
.... и АЗ с допълнение към Винаги ....

http://www.youtube.com/watch?v=4N9QEZzU9LA&feature=related

Laughing Laughing Laughing Laughing Joy Joy hahaha

# 110
Пия си кафето и се къкря пред компа Laughing

Joy JoyВинаги, Деситка - страхотни попадения Peace Joy

# 111
Добро утро майчета,  Hug
освен скапаното ми настроение и това, че ми се повдига, иначе денят е супер. Все пак е smile3558 ! Пък имам куп задачи за уикенда! Tired А също и гинекологичен преглед следобяд Rolling Eyes стискайте палци новините да са добри - после ще рапортувам Wink
Абе я някоя от вас да дойде на моя фронт, че да не ме изоставяте така дружески smile3508 колко му е още едно бебе да има човек - нищо работа smile3521
Кати6, не знам, мойто пиле, дали ще бъде момиче, ама аз сякаш тайничко съм настроена за момче (въпреки, че знам, че не трябва Rolling Eyes) Ама каквото дойде - все пак нямам търпение да разбера какво ще е Twisted Evil!
Ох така ми се гади ... все едно се возя със стар "Чавдар" по планински път с много завои #Crazy #Crazy - все ме напъва да повърна и все не става ... така ли ще я карам 8 месеца - направо съм в паника Shocked Мъжо каза, че много често си сменям настроенията - ту му крещя, ту се смея Mr. Green - засега не съм забелязала, ама ... кой знае
Боже, колко странно, как човек преоткрива себе си и реакциите си ...  Crazy какво ли още има да открия до февруари ...
И да не забравя - благодаря за милите ви пожелания, момичета! Някак много готино ми стана, като ги прочетох  Hug Hug Hug Hug Hug
Отивам да метна едно кафе (мноого слабичко), че да се събудя -  kaffeetrmker_2
целувки

Последна редакция: пт, 11 юни 2010, 09:53 от arabsko kafe

# 112
  • Larnaca, Cyprus
Винаги .....Деси...... къде ги изнамервате тия неща не мога Joy Joy Joy hahaha
Кафенце Naughty Naughty Naughty Naughty по далеч моля от цигарен дим ......и от малки и големи кафенца Naughty Naughty Naughty....от носене на тежко ........и от много нерви без причина Naughty Naughty..а след обед като идеш на чичо доктор ще ти даде да пиеш витаминки и едни малки хапченца и мисля че с това ще ти се оправи сутрешното гадене......макар че в интерес на истината аз лично имах гадене само с първата ми бременност и то само двата месеца в началото ......и то не точно повръщане ами повдига ти се ...... Sick...затърчаваш се до банята ....навеждаш се ......ииииииииииии НИЩО #Crazy...е га ти тия разходки ги правех по 10 пъти сутрин ....ама кво да се прави  Crazy
А също да не изключваме факта че е твърде вероятно да са близнаци Mr. Green ако имате в семейството такива  Twisted Evil

Абе другите къде се губите ......... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes....я излизайте днес петък сте се разработили и заразхождали  Naughty Crossing Arms.....аммммммм разсърдих се чак Mr. Green Twisted Evil

А да ви кажа днес нали няма училища обаче това не ми пречи да съм на работа заедно със синковците ми  Mr. Green че съм ги впрегнала и те да работят пък аз тука си чатя Embarassed айде да видя докъде са стигнали че съм им обещала да ги водя за обувки ......и ако са послушни и помагат ще стане и това  Heart Eyes

# 113
Katy6, остави се с тия близнаци, че и аз и мъжо имаме по два чифта в родата  ooooh! - една от прабабите ми е близначка, пък майка ми чела в нета, че най-вероятни били през четири поколения  #Crazy пък аз не ща и да си мисля, че тоя шок е възможен  ooooh!  ooooh!  ooooh!

# 114
Здравейте,момичета.Много се радвам за Арабско кафе.Честито мила,дано всичко да е наред при лекаря като отидеш,да минава по-леко бременноста,че големи жеги се задават.
Минавам набързо,че шефовете са ме яхнали като магаре ме товарят цяла седмица с по 2 смени-в двата ресторанта по 1.Не съм се прибирала миналата седмица.Не издържах и им казах,"е напускам.Нито почивния ден сигурен,нито смени като смени.Или са 9ч или 6ч.една надница ми платиха по-малко погрешка,а и детето много ми липсва веч.Виждам го само като спи.Пак ще търся работа после,но не си давам зор.
Между другото още съм без кола.Много избирам и вчера ходих до Бургас за една ама тя пълна скръб newsm11
Много ви целувам ВСИЧКИ. Hug Hug Hug
АХ близнаци-малиии.Какво те чака докато разбереш.Но каквото дал Бог twin_neutral

# 115
Винаги,Десита smile3501 rotfImbo...страхотно се развеселих Joy newsm47
невероятно но факт,че съм можела и да се смея hahaha hahaha

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 116
Как сте, бре, сите девойчине? Mr. Green

Аз тия дни позачезнах, ама ако знаете какво ми се стовари пак на чутурата #Crazy..., ама тя нали е дървена smile3537 hahaha и явно вече съвсем е одървеняла от проблемите, та даже не мога и да се травматизирам като нормалните хора, а изглежда съм развила имунитетно непукизъм #Silly  Нямам много време, а и желания /простете ми/ да пиша, ама то така или иначе такова писане ми се задаваааа smile3523....и пак /както вероятно се досещате/ до инстанции smile3527  ,та гледам да си събера мислите и концентрирам енергията в тая посока. С две думи при мен ситуацията пак е "партизан за бой се стяга, мята пушка на рамо" newsm65 защото хлопват кипенцата тотално на програмата, по която работя до края на годината и сещате се коя кагегория хора остават натирени без елементарен доход, нали Twisted Evil newsm11   Та пак взех да кроя планове за масирана медийна атака, щото не са познали, че ще им се размине тихомълком това безобразие smile3512  Повече засега няма да говоря, че и без друго влязох основно за да поздравя милото ни Кафенцеза очакваната рожбица!  love001 newsm51 /сабахлен нямах време да пиша, макар че засякох за кратко на линия Весича и скришом й правех компания с пиенето на сутришното кафе пред компа Wink  Посмях се и на линковете , дето са пуснали Винаги и Деситка Между другото, съвсем без майтап ще ви кажа, че оная идиотска обява, гласяща: "Информация, справки и записвания за граждански бракове на ул. “Иван Богоров” 20 - срещу отрезвителното! " Mr. Green съм 99% сигурна, че е взета от Бургас Mr. Green  щото адресът, където се правят записвания за сключване на брак, се намира баш на ул."Иван Богоров"/за №-ра само не съм сигурна/ и е ама действително баш срещу отрезвителното rotfImbo rotfImbo  А вече кое на кое е причина и следствие - дали като се опиянчат, та решат да се женят, или обратното кат`се оженят и осъзнаят как са се натресли, стават клиенти на отсрещното "учреждение" #Silly тва вече не знам smile3560 smile3534

Сега ви оставям, мацоранки...
и ви пожелавам прекрасен уикенд! lovekiss

# 117
Мацинки...само набърzо да се посмеете на воля...

http://www.youtube.com/watch?v=r5DyuIGgTJw&feature=related

случаино ги открих теzи линкове преди две вечери... Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

# 118
Ох, Десита, с тези хора не знам дали да се смея или плача......За това правя и двете едновременно  Simple Smile Cry

# 119
...мда,Винаги,и аz съм така...толкова ми е далечно и нереалистично всичко това,а като се zамисля,че ги има теzи хора и са толкова нагли.Ако българин е беz билет,гледай кво става Sick Sick Sickа тия и ток и вода и крадат/гледах един репортаж пак с тях и те каzват,че не крадат тухли от строеж,а само си вzемали" или едната циганка:"ние си берем само тухли,не карадем" и все недоволни...абе...уж zа смях го пуснах,ама си е една тъжна действителност Crossing Arms
Кате,тук сме Hug Hug HugАма мн жега преz деня и гледам да съм на хладинка на еzерото Party
Кафенце,ха...интересно zвучи FlutterНаскоро една поzната роди триzнаци Laughing...и Катето е права ThinkingМного е важно да си покойна...а това нераzположение минава до 3 месеца,поне при мен бе така.Особено първите два месеца..оле по поляните съм лягала,бе пролет,така бе гадно на моменти...но минава...не вдигай тежко,сега покрай преместването ви...от голямо zначение е Hug Hug HugТова са толкова хубави 9 месеца от живота на една Жена HugОсобено при първа бременост Wink
Блонди,успех мила...ние сме с теб,каквито и битки да ти предтоят Hug Hug Hug
Веси и аz много се смях с находката на Винаги и случайно се сетих,че и аz попаднах на теzи откъси "Господари на ефира" Joy Joy Joy
Пепи,къде се иzгуби????Във ваканция ли сте вече?На плажче ходите ли?
Гале,как сте вие?До БГ път има ли?Не zнам Нико кво прави с теб и как ти се отраzява,ама многооо младолика си ми на последните снимки във ФБ Hug пу пу пу...направо си помислих първоначално,че са от архивните ти ленти Laughing
Цвети и на теб многооо цунки и на Муцката и на всички мацинки тук Crazy Party Hug Hug
Хайде,гледате ли световното...поне zа настроение...тук само zа това се говори навсякъде,по колите им zнамена,на много места са монтирали видеo-стени и предават мачове...абе пълна емоция...чакат първата игра на Отбора на 15 с голямо нетърпение Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт