"К" като Кипър или "К" като "карък", с лятото да дойде края на всеки дяволък{34}

• 31 490
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • Larnaca, Cyprus
Деситта успех с местенето ....стискаме палци Peace
Веси завчера пак прекалих Embarassed...измих си колата плюс прозорците  Embarassed ОТНОВО и гледай кво стана  Rolling Eyes Twisted Evil
Анче НОСТАЛГИЯ Mr. Green...по скоро СПОМЕНИ от нещо което никога няма да се върне ......а знаеш че това което не можеш да имаш е най-мечтаното ....най-търсеното и най-жадуваното........ bowuu..аз например всеки ден като трябва да ям и ме хваща носталгията за българските тавернички тези тип народните дето правеха чишчета и шопска салата мммммммммммммммммм  Heart Eyes Heart Eyes.....ето ме на и в момента размечтах се пък в крайна сметка дъвча ЯПОНСКО ядене..... Crossing Arms......не че се оплаквам Joy..ама кат си помислиш къде е сега едно шишче да си го гризне човек Joy......
а да не говорим че аз дори съм по зле и от ВЕСИТО като трябваше да тръгваме преди 2 години за Гърция за кръщенето знаете историята .......та носталгията за КИпЪР Ме хвана още на летището не бях доли излетяла оттук #Crazy #Crazy иди кажи сега това на какво прилича Thinking Crossing Arms
и като стана дума за НОСТАЛГИЯ .....най-много ревах като си прекарах БГ телевизията.......боже викам гледай кво става и в нашта къща да се чуе българска реч Joy Joy...

# 91
 Hug Hug..весе ,кате,десита....такава съм си аз Rolling Eyes..мечтателка и сантиментална Rolling Eyes...минава ми,но когато ме хване ставам тъжна,а аз не искам да съм тъжна Rolling Eyes

вес мерси за камерите Peace,Казанлък го няма Confused

отивам да чистя и после пак ще мина Peace

# 92
и като стана дума за НОСТАЛГИЯ .....най-много ревах като си прекарах БГ телевизията.......боже викам гледай кво става и в нашта къща да се чуе българска реч Joy Joy...
Joy Joy Не е истина Shocked и аз ревах по повод бг-телевизията, обаче преди да си я прекараме Thinking Не я исках Sick 'щото си мислих, че като слушам българска реч ще рева още повече Joy Пълен кукумицин съм smile3555

# 93
  • Larnaca, Cyprus
Веси незнам дали си кукумицин ТИ Joy ама ей сега се сетих ....значи е било може би 1999 или 2000 изпраща ми мамето колет от БГ с разни малки подаръчета за детето ....тогава беше роден само първия та .....вътре в колето едно мааааааааалко българско знаменце от тези дето се слагат в офиса на пластмасова дръжка и така си седят за престиж ...обаче тогава прословутото знаменце незнам защо се продавало без пръчка ......и аз токова да му се зарадвам и да искам да си го сложа в офиса че се опитвам да го надяна на една сламка .......и се мъча и ревъ и аз незнам що .....първо се ядосах що е без дръжка .. Mr. Green..второ викам еййййй тези наште хора едно нещо по мярка не могат да направят ...т.е. да му се невиди дори на сламката не мож да се надене...... Mr. Green..и трето си викам ееееее това е нашто знаме бе .......и се сетих за химна и като му нададох един рев  ooooh! ooooh!.... Joy hahaha

# 94
така и така сте тръгнали да си казвате тук емоции покрай нашенското....да кажа и аз Joy..година 2001..аз бременна,омъжена....майка идва на гости за първи път Crazy bowuu...багаж:буркани Crazy Joy с трушии,семки,лютеница,сланина,хляб,сърми hahaha Joy rotfImbo #Silly...ей -й-й-й голяма радост беше..Гого се хвана за главата Crazy #Crazy newsm78...а времето на чоплене на семки  ooooh! Crazy #Cussing out..бяхме го побъркали Joy Joy

# 95
Аууу, Анче, как ме подсети че имам едно скрито пакетче от тези

Айде, народееее, на семките, молим tooth

# 96
eeeeeeйй здравейте компания,

Stop
да, дааааа знам, виновна съм, че не се вяснах да дам снимки от сватбата, обаче пък сега имам голяма новина - кой беше казал, че не трябва да остават по-малко от две бременилки в темата? Аз съм едната bowuu , а има ли друга Party
Втората чертичка видях преди два дни, а в петък имам час при гинеколога - па ха да видим какво ще ми каже. Междувременно вчера и днес имам по още един положителен тест  EFP fertilization
абе ще се бременее, няма две мнения. Още се опитвам да свикна с тази мисъл - не че бях против, ама ми се щеше още малко да бъда "волна пИпИруда"  Mr. Green
Като метнах бегъл поглед на последната страница, видях, че сте все такива готини "кукувици"!  Hug
Между другото Елебела ще прекара лятото с бебока Виктор в България ... и вече малко ми липсват!  Tired

това е засега, отивам да подреждам, че от три дни сме в нов апартамент и познайте колко кашона с веши мен чакат  #Cussing out
цункиииииииии
и
Д О    С К О Р О О О О

# 97
 Heart Eyes  bouquet Peace кафенце.....

# 98
О, Кафенце! Поздравления за чертичките! Ама с тези кашони внимавай, не се напъвай, полека полека ще се наредите в новата къща.  Поздрави на Елебела и Виктор!
А, признахте ли си сега, че рИветИ повече от мен - Анче, Веси, Кате?! Да се явят на отчет и останалите мадами и да си признават без бой. Аз ви разказвах как ме удари на патриотични чувства преди почти 2 години(кога минаха), когато чух някаква чалга песен(микс диск) в магазин Върджин . А миналата година като бяхме със сестра ми в Кипър, слушахме в колата диск с едни от най-вечните БГ песни с текст, който винаги ме кара да настръхвам (и да рИвъ  smile3518)-
1. http://www.youtube.com/watch?v=BP7WGKWPZKg&feature=related  АКО СИ ДАЛ
2. http://www.youtube.com/watch?v=Wsut-rR76uc&feature=related  МОЯ СТРАНА, МОЯ БЪЛГАРИЯ

Хайде и един поздрав от мен - http://www.youtube.com/watch?v=4bHrvBRhix8&feature=related Донт ю край тунайт бейби  Wink

# 99
Ехойййй ...ето ме и мен Hug Hug Hug

Кафенце...браво...все такива новини да се чуват тук Hug Hug PartyТо е така в началото,докато осъzнае човек кво се е случило Crazyи аz не можех да си представя,че има някой вътре в мен на който дажам Живот...направо си е Магия...zа мен един мн мил спомен Hug

Всичко,което преживявяте ми е толкова поzнато и съм убедена , че са напълно нормални чувства и емоции FlutterСамо дето zа съжаление са свърzани теzи ни спомени с една детска представа,която zа жалост не съвпада с БГ действителността...И ние когато zа първи път чухме zвука на новините по първа по интернет, тогава в Германия преди повече от 6 години,ми се насълzиха очите...ей...спомениииии....а пък да не ви говоря как ми се прирева на 24 май,когато тук в БГ посолството в Берн един човек zапя Народе въzродени...ей в центъра на Берн и бг реч и песен и мелодия...пуснах по една сълzа,ама и всички бяхме така Hug Hug HugНо да не ви каzвам какво настъпи докато връчваха Орден от Бг Преzидента Първанов на една българка от Женева,мн мила жена и zаслужила наградата си....Ами първо не  чувахме и  една дума от речта и,тъй като нямаха в посолството микрофон,но това не бе голяма беля,тъй като ние тук сме много малко българи...Проблема бе,че сънародниците ни се насочиха към масите с лапачката и пиячката и си бърбориха беzцеремонно.Даже не раzбрах zа какви zаслуги таzи жена е награждажат Crossing ArmsТеzи хора бяха помолени да проявят малко уважение,а отговора бе,"ах какъв еzик" или подобно...та и скандалче се zаформи и ние с Тони,мъжо ми,хайде да ходим да пием кафе някаде....ех,това сме ние.... Crossing Arms
Та и аz като вас дами,спомени спомени...и се благодаря на Господ всеки ден,че съм тук и сега PraynigБг ми е многоооо далечна дестинация,zа жалост.Само някои мои приятели ми липсват,но не съм убедена вече дали и те няма да си ми толкова далечни..... Thinking
Кате,има една страница.каzва се "wetter online".Погледни там как е времето в Ларнака Winkи тогава си мий колата, драга Hug

# 100
Винаги,всички сме така... Flutter

# 101
винагиииии така съм откък съм дошла тук..мине не мине и се впускам в носталгия,чак понякога се ядосвам на себе си....по случай 1 юни тук в Ларнака се проведе една програма с деца и имаше едно изпълнение на децата от БГ у-щето -народни танци...оф как подсмърчах Sad...пък и да ви кажа под секрет...когато се провеждат манифестации по случай тукашните празници...чак им завиждам и тиха злоба се надига в мен...защо сега не съм в БГ и не се наслаждавам на нашите деца там Mr. Green Rolling Eyes...липсват ми не храните,не хората Mr. Green...просто моята си БЪЛГАРИЯ...въздуха,водата,дъждът,снегът Mr. Green..автобусите,трамваите,влаковете..... Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 09 юни 2010, 22:01 от Анче(Галче)

# 102
Ей ма на....следя ви.....   Laughing
Кафенцееее а добре дошла и честито!Лека да ти е бременността!
Анче риве ли ти съ? Ето      http://www.youtube.com/watch?v=YfafhkNnt6o
Веси тъз гимнастика за устата аз много я не тача,ама имам и такива моменти дето ми се прочопля  Laughing
Нещо весело от днес :
 Докато пазарувах малко,Йоана и една съседка с бебо ме чакат отвъъъън.Нещеш ли няква жена се спънала и се гюпнала до тях..Жената станала набързо... но нащо момиче е по-бързо и докато стане жената Йоана охилена до уши се развикала     "Паднааа,паднааа,паднааа"  Joy Joy Joy тъй че кой не е видял горкичката жена да успее да скива сеира. hahaha hahaha Опасно хлапе се оформя таз мойта щерка.
 За Бг мога да кажа и още нещо-нашто море е много по-хубаво от кипърското......то са бирарийки,барчета,пясък,миди,водорасляци  Joy А и само тук има плажна търговия.Туй ме подсети за един такъв плажен търговец.Чувам го аз,че вика "Тооплааааа царевицаааааааа,топлааа царевицааааа" ,а един басов мъжки глас се обажда "Ми че как нема да е топла в таз жегаа"  Joy Joy Joy
Айде тичам да нанкам.....лека ви нощ!

# 103
Ода за женските сълзи
/Мадлен Алгафари/

Тя плачеше, когато я дърпаха за плитките.
Когато момчетата замерят с прашка птичките.
Когато до полуда в едно момче се влюби.
Когато жива се оплака, защото го изгуби.
Тя плачеше, когато раждаше в щастлива болка.
Не мислеше защо, не питаше и още колко.
И продължаваше да плаче над болните деца.
За хората без покрив и тези без сърца.
Тя плачеше, когато децата отлетяха
и къщата и дворът смъртоносно опустяха.
Когато се завръщаха, пак плачеше - щастлива.
и тайно, тихо плачеше, когато си отиват.
А после плака гордо, когато стана баба.
От болка пък - че ставаше по-немощна и слаба.
Тя плачеше, когато оплакваше мъжа си.
Преди да го последва, през съ;зи каза на сина си:
- Е, сине, поплачи си но знай:Аз съм много
щастлива жена, защото съм имала шанса да плача за всичко това!

Добро утро, милички!
Реших да споделя с вас този текст, илюстриращ чудесно, че ние жените си поплакваме почти за всичко Wink

Кафенце, страхотна новина Hug Много се радвам за теб!!! И както Винаги те е предупредила - Давай го по- полека с кашоните! Laughing

# 104
добро утро, дами!   bouquet
Благодаря за милите ви пожелания  Hug
Все по-трудно ми е да се отлепя от възглавницата с всяка изминала сутрин. Лягам си в 11 и едва се измъквам от леглото в 8.  Tired а мъжо вече е направил закуска и смирено чака да си взема душ... чак се плаша  Rolling Eyes - така ли ще я караме 8 месеца не знам  ooooh!
Ще гледам да се щадя с кашоните  Laughing , но общо взето освен сънливостта, засега нямам никакви други "странични дефекти"  #Crazy
И понеже имам много да споделям, обещавам, че след като се справя с подреждането на къщата, ще се науча да публикувам снимки в кукунделата и ще ракажа повече за сватбата.
Апропо, няма ли други бременилки тука, или засега съм само аз ...  Flutter Засега!
Ще ви оставям, че да посвърша и аз малко работа
Целувки

Общи условия

Активация на акаунт