Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява пълномощно за пътуване на дете в чужбина?
Кой е най-добрият памперс за предотвратяване на нощно напикаване?
Какво е препоръчителното положение за поставяне на памперс при момче?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява пълномощно за пътуване на дете в чужбина?
Пълномощното за пътуване на дете в чужбина е документ, който се издава от родителите и позволява на детето да пътува с един от тях или с друг близък роднина. Това е необходимо, когато единият родител пътува с детето без другия. Документът се изисква за осигуряване на безопасността на детето и предотвратяване на незаконно отвличане.
-
Кой е най-добрият памперс за предотвратяване на нощно напикаване?
Най-добрият памперс за предотвратяване на нощно напикаване, според опита на участниците в дискусията, е марката Nanny Flexi Care. Те споделят, че с други марки са имали проблеми с пропускане през нощта, но с тези памперси не се мокрят особено нощно време. Те също така съветват да се внимава с размера на памперса, за да не е твърде стегнат или хлабав при затваряне.
-
Какво е препоръчителното положение за поставяне на памперс при момче?
Според участниците в дискусията, препоръчителното положение за поставяне на памперс при момче е с пишката нагоре. Те обясняват, че това е важно, защото при този начин на поставяне, памперсът не се намокря първо и седи в сухо състояние, което може да предотврати зачервяване или възпаление по-бързо. Също така споделят, че има бебешки пелени, които са по-плитки и са подходящи за по-малки деца.
-
Какви са препоръките за поставяне на памперси при момиче?
-
Какви са препоръките за предотвратяване на нощно подмокряне?
..., а водката ще я сервирам за поливане на следващата тема
..ти как си?наслаждаваш се на морският бриз 
..в началото не ми се занимаваше с този вид истории и предавания
,но нещо ми хвана окото после и ми беше интересно да видя какъв ще е резултата за типичното БГ семейство..и в този ред на мисли...ние(б-те) понякога сме трагичната комедия,но сме единствени по рода си
..какво да му гледам,не че ми харесва футбола като спорт
..сега просто от обща култура ще хвърлям по едно оЧо..
''..и не само ние...по принцип всички мамита 

Ако може да помагаме казвай. Петиция или нещо подобно за подкрепа на идея и разписване или пък нещо друго ако се сетиш.
.........малеееееей квото е това ....важното е да мине цялата бременност добре и ти да си щастлива и здрава и разбира се и бебока или бебоците
.....обаче този път се обърнах към децата а те винаги са много правилни съдници мога да ти кажа .....
че от пустият му Сурат не се свъртат мацки насам
защото хлопват кипенцата тотално на програмата, по която работя до края на годината и сещате се коя кагегория хора остават натирени без елементарен доход, нали
Та пак взех да кроя планове за масирана медийна атака, щото не са познали, че ще им се размине тихомълком това безобразие
и ще помагаме с к'вото можем
но съм се заканила тая седмица жива умряла да отида поне за 10 мин. да топна трътка и да открия плажния сезон 

Много неприятен инцидент
Та сега постоянно си промивам окото с една билкова отвара, капя изкуствена сълза и се нервя, щото нито телевизия мога да гледам по-дълго време, нито компютър, а за книга изобщо да не става дума
..самоче дай да се разберем 
..как без нас...амЪ нЯщо таз година ме надминават по тен
..всички са там,и градинките и парковете
...а доно де
....доста пъти се е опитвала посредством мъжа и(първи братовчед на моя мъж) да се сдобрим,но аз веднъж като сложа теранти някъде и край..но тя явно е решила да ми ходи по нервната система
,но то е от тези деца ,на които не им пука за нищо и нахално се вмъква у нас ако е отворена вратата уж да си играе с Андриани,но сина ми като я види и започва
.войната...а тя тича долу при майка и и лъже ,че съм я изгонила,обидила,и едва ли не набила 
...но стига...на всички
...а заедно с шофьора ли вЪрвъТ
..отдавна си търся такъв модел
...много отраничко ви хванЪ вас с