"К" като Кипър или "К" като "карък", с лятото да дойде края на всеки дяволък{34}

• 31 510
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
lamiata spaska   bouquet  здравей..ами да ти кажа за мен не е от голямо значение...минерална да е Peace

# 136
Здравейте,здравейте

Обичам те, защото ти си радостта...
Защото ме караш да се чувствам както никога до сега...
Мога да ти се доверя без да се притеснявам...
Твоята вяра е това което държи пламъка на любовта жив...
Обичам те, защото съм живa от момента, в който се запознахме...
Винаги си до мен когато имам нужда...
Обичам те, защото ме караш да показвам най-доброто от себе си...
Защото си неустоим...

Винаги успяваш да ме накараш да се усмихна...
Обичам те, защото си усмивка, и нежност, и любов...
Когато мисля за теб се изпълвам с прекрасно чувство...

Имаш прекрасно чувство за хумор
Обичам те, защото си различeн...
Любовта е, това което значиш за мен - а ти си всичко...
Обичам те - просто така, обичам те, защото те има...
Всеки път когато те погледна, сърцето ми спира за миг...
Показа ми истинското значение на любовта...
Сънищата ми са прекрасни, защото ти си в тях.......
Ти си тoзи, който държи ключа към моето сърце.....
Помагаш ми в трудни моменти...
Защото вярваш в мен...
Обичам те, защото си ти...
Показа ми истинското значение на любовта...
Сънищата ми са прекрасни, защото ти си в тях...
Обичам те защото си красив...
И разбира се твоята интелигентност, защото беше достатъчно умeн за да се влюбиш в мен

Веси..благодаря за хубавите пожелания Hug Hug Hug тъпкано да ти се връщат Hug Hug

Мирка...
,в събота ми се обадиха извънредно и айде пак(че колежката -кипърка била в мензис и не може да отиде на работа..)
Joy Joy Joy Joy...много ми е позната тази причина newsm78..те тук като са в положение и като легнат и не стават с дни Shocked...голямо оправдание е намерила твоята колежка..дано не и става навик Mr. Green,че лоша работа Mr. Green..
Хазяите даже изявиха желание да вземат Лъчезара от училище и ако се налага,да се грижат за нея! bowuu
Peace Peace Peace..дано наистиха са хора хазяите fingerscrossed fingerscrossed..стискам палци наистина да е така ,а и помощ за детето изобщо не се отказва Peace Peace...аз така и не сполучих 7 год.на хазяи(ки)...на комшиики да,

Винаги..моито мъж винаги е бил до мен Praynig Praynigкакво аз реша,такова става Peace..говоря конкретно за случая...значи те като братовчеди поддържат някаква вразка,но покрай мен почти го избягва,аз не мога да го задължа да не говори с него,все пак са братовчеди,но го светнах по въпроса как клюкари по негов адрес,да си има едно наум Naughty....навсякъде съществуват такива натрапници ooooh!...но дистанцията  Peace Peace Peace и всеки да си гледа къщата Hug Hug Hug.....на тоз масажист и аз не бил отказала smile3533
Анче много набързо Peace
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
На всички newsm51 newsm51

Последна редакция: пн, 14 юни 2010, 16:28 от pepita-1977

# 137
ами набързо я....като ме мързи Mr. Green...олей к'во ме е хванал този мързел не знам Rolling Eyes..срамота Mr. Green...и по точно ме мързи да ходя някъде и да пиша Rolling Eyes...но иначе за сметка на това правя основно чистене у дома..имам един куп дрехи да разпределям на децата...на това отгоре си имам и котки 2 броя -в градината..и за тях трябва да се грижа Whistlingето това е Макс  ,а това Ели

# 138
ехооооооооооо  Hug
тук съм, тук съм, ама ме мързи "като за световно"  Tired и веееечно ми се спи! Още нямам нет в новата къща и затова ме нямаше през уикенда! Ще гледам скоро да поправя този ми пропуск  Crazy Та...
Да кажа за доки (ама ми е много готин Wink) - в петата седмица съм, всичко ми е наред и все така да го давам, каза /демек отличничка  Flutter / още е рано да каже дали ще са бебеТА или само бебЕ  newsm53
Сакън, викам, докторе, да не се плашим още от рано!  #Crazy Иначе, общо взето, новините се добри!
Пък за мазане против стрии - нищо не каза -  newsm78 може да е рано още - или ....
Анче, големи са благуни тия двамата. Момичета, имам едно питане - четох за котките и токсоплазмозата newsm78 и понеже предстои да си взема малко котенце у дома - много се чудя какво да правя! Естествено, смяната на тоалетната му ще възложа на мъжо! smile3508 Но дали е достатъчно - вашето мнение какво е Thinking
Пепитка, твърдо подкрепям мнението на Муцката и според мен това е начинът да се справиш с проблема със съседката (и детето)! Peace
Деситка, към теб ще се обръщаме за статистика от световното! newsm18 Апропо, кой взе наградата на Големия брат  newsm78
Блондич, и на теб благодаря за милите думи, които събирам от тука Hug и желая успех в борбата с Министерството на труда /доколкото разбрах за тях става въпрос Thinking /
толкова от мен момичета - отивам да положа уморена ръка върху машината за сокове в офиса  Mr. Green

# 139
кафенце ...сем.Козмови..оня гробаря Mr. Green

# 140
аууууу - ужас!  ooooh! Добре поне, че не са Трифонови! Ама аз бях за Стефанови или за Цонко ченгето
ама аз си мисля, че е малко нагласена работата! Иначе много щеше да му стане на Нико Тупарев пак да даде наградата на Приморско, и то на подобно на Здравко гларуса семейство ...  Thinking  

# 141
Как сте бре, чета?! Mr. Green
Знам си аз, че сте зад мен Hug Hug Hug... дори само моралната ви подкрепа ми е ценна!
Брях, да му се невидиииии....такава умора ме гони Tired...затова пак, СФинявам се Blush, кратичка ще съм.

Весич, как е комбалцето? smile3557 spoko иххх, ама много неприятно...дано е разминало вече fingerscrossed

Мирка, много се радвам, че при вас нещата вече са поели към възход  Hands Thumbsup и все така да сте!

Кафенче, според мен не е момента да си вземаш коте Peace...друго щеше да е, ако вече си го имаше такъв любимец и да стоеше въпросът дали и къде да го денеш тепърва във връзка с бремеността..., ама я не поемай излишен риск Rolling Eyes

Пепич, абе я един ключ на вратата и си решаваш генерално проблема с онова нахълтващото "момиченце-кокиченце"- съседското smile3560 ...., пък нека ходи се оплаква на майка си,че не може да влезе у вас #Silly... пък нека тя коментира с останалите клявки...., то нали знаЙш - на хората устата не мож`я запуши, решат ли да говорят по твой адрес винаги ще ти намерят кусур за одумване, тъй че единствения начин да се справиш с нечие елементарно поведение е да го игнорираш Peace

Анче, ти досега май не си споменавала да имаш котаци....,та и цели 2 броя Whistling

Винаги, направи ме да се размечтая с тия масажи, дето ги разправяш...

Девойки, оставям ви, че съм капнала направо и просто усещам как мисълта ми тече супер бавно Flushed

Целувки и прегръдки на всички и трижди на неспоменатите поименно lovekiss Hug lovekiss Hug lovekiss....
и лека ви нощ! newsm46

# 142
blondi нямаХ си котаци от времето на моята младост...ама аде сега вече си имам 2 Crazy...и децата се радват тук...еле Николски... Laughing..даде ми ги кръстницата му...понеже тя си има в екстра у тях на двора Mr. Green Crazy...за сега всичко е по план Peace...котки в двора -да,но котки в къщи-апсурт Mr. Green Naughty...не че нещо животинчетата Rolling Eyes Heart Eyes...но деца си имам,а котките не са ваксинирани Crossing Arms

# 143
ей ма на и мене-вий кат ни са сещате за мене,да не си мислите,че аз ша въ забравъ  smile3534  Здравейте,момичета най първо да бързам да се похваля на всички и да ви ЧЕРПЯ.След малко отивам да прехвърлим колата на мое име. newsm03 Най после уцелих 6 от тотото newsm44  Харесах един Фолцваген Поло-97г-4 врати-бензин.Дано се науча бързо да карам и да е добра колата.Ако някой има такава мацки,ще споделите впечатления,кусури
НА ВСИЧКИ пожелавам хубав ден и много ви целувам   love001  love001  love001а между другото ще ви черпя и сас закъснение за рожденния ден  на моя звяр newsm59  party023-Стилиан в Неделя стана на 3г.Пожелавам ви и на вас толкова хубави моменти,колкото и на мен ми се случиха последните дни.След всичко,което преживях си заслужих да се порадвам на живота newsm68

Последна редакция: вт, 15 юни 2010, 08:35 от dboideva

# 144
 добро ви утро

dboideva newsm74 newsm01..със здраве да си я караш...и умната по пътищата Heart Eyes..както вика моят мъж;''вярвай в себе си, но на другите вяра да нямаш Naughty''(на пътя)

веси  newsm51

винаги newsm51 и на теб Laughing

кафенце и на теб ..как е коремчето?

# 145
Добро утро, момичета- кокичета Hug
Моето око вече е добре след масираната билкотерапия, която му наложих.
Обаче и мен ме е налегнал един мързеееел, не е истина Tired

Анчей, много са сладки котаците Heart Eyes С два броя винаги е по- весело Wink Утре и аз ще се сдобия с малко коте- бебе, което ще живее у нас един месец, докато стопаните му "прескочат" до Бг.

Кафенце и аз съм на мнението на Блондича да не поемаш излишен риск. По- добре остави приемането на коте в къщи за по- късно Peace

Бойдева, Честита ти кола! И безаварийно да си я джиткаш!

Мирка дано безпроблемно се преместите в новата къща! Гътнах се от цената, обаче #Crazy

Сега трябва да бягам, но на всички които не успях да спомена (и на споменатите Wink)  Hug Hug Hug желая весел ден!!!

# 146
Добро утро, гърли!   bouquet
Минавам само да се разпиша, че днеска ще бъде лудница тука. Имаме градюейшън церемония и познайте кой се е впрегнал здравата по организацията bowuu
Ама котето е много сладко, бе момичета  Sad Толкова малко и безобидно изглежда и така си го харесах. Направо не знам какво да правя сега!
Анчето пак го раздава лятно и свежарско!  Mr. Green Похвално!! Пък на мен ми се спиииии  Tired  Tired  Tired Вчера се поскарахме с мъжо, ей тъй малллкочко! Понеже ми е обещал круиз до Ливан, а сега се опитва да се отметне smile3516 Не сега, вика, Сега, викам аз! Ама аз съм много упорито магаре, ей! Накрая като се сопнах "Насир, бебето иска да ходи в Ливан с кораб", викам! Той каза: ще го заведем като иска, ама със самолет! И като се разхилихме smile3521  Ама склони накрая, да му се не знае! newsm08 Тъй че живот и здраве, ще ходим! newsm44
Хубав ден, мамчета и дано късметът изгрее над вас като юнско слънце /нещо много поетично го раздавам тия дни, дали има връзка с бебето  Thinking/

# 147
Ехоооооо, много птички сме накацали днес на клончето, бе! Много сме ранобудни, бравос!

Аз влизам с един много конкретен въпрос и се надявам на бърз отговор - относно чартърните полети Варна-Ларнака . Някой има ли инфо? В сайта на сънавиейшън нЕма, в сайта на сайпрусеъруейс нЕма. Отговор на е-майл не съм получила....Искам да пратя билет на племенника ми.

Анче, мерси за цунките рано сабахлям! Много са сладки котенцата. Щом имате двор, там им е мястото според мен.
Наш Трой много яде и ака, расте и е готов за цирка вече с номерата си  Laughing, но навън не става, заради горещините. Стои си на климатик на 25*.
Веси, лек ден!
Кафенце, много лека бременност ти желая! Поспиването е голям кеф, а гаденето ще мине скоро. Пази се от всичко, вкл и котки.
Бойдева, честито и със здраве да си караш количката! Да ти е жив и здрав юнака! Много да те радва!

# 148
винаги...bulgarian air правихме чартърни полети през 2007 newsm78..сега не знам..ама виж може да има инфо в нета Peace

# 149
Мерси, Галче. Ама аз нали не мога да чакам и вече си реших въпроса. Купих билет на еър.бг за редовен полет. Тъкмо на връщане ще сме заедно към България.
А за среща нещо си траете тази година, а? Никой не се обажда. Аз бих искала да присъствам и на кипърска, и на българска. Нали съм скромна  Embarassed Повтарям - в Родината ще съм от 13.07-25.08, после Кипър до 13.09. Какво ще кажете да се съберем някъде в центъра на БГ? Пловдив удобен ли е ? Има ли директни и удобни връзки от Бургас да речем(защото без Блонди не може да има среща). Всъщност кой ще е в БГ през това време и кой в кое населено място? Хайде да се преброим :
Блонди - Бургас                 
Цвете - Ловеч
Муцка - София
Линка - София
Мастер - София
Жу - Пловдив
Дезире - Русе
Винаги - най-вероятно в София
Кого пропускам?

Общи условия

Активация на акаунт