"К" като Кипър или "К" като "карък", с лятото да дойде края на всеки дяволък{34}

• 31 555
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Добър ден, момичета!
Започна се учебната година и за нас. Нов учител (мъж), нова класна стая, нови деца. Добре, че са заедно с бестфренд-ката и. Чакам с нетърпение края на деня, за да разбера впечатленията и. Иначе, както на повечето от вас им прави впечатление не-парадността на първия учебен ден в Кипър, тук е още по-непараден. На входа имаше две големи табла със списъците на класовете и всеки си търсеше името. Децата влизаха по стаите и родителите си тръгваха....
http://www.cisdoha.org/AboutOurSchool/HeadofSchool
Това е сайта на нашето училище.

Пепитке, как ме накара да се замисля с този твой израз "тук все още пъхаме "  Laughing . Та се роди въпроса " къде и какво" си пъхате  Laughing Много ми е мъчно за малечка, че така се е разбила. Дано вече е по-добре! А мъжа ти направо по чудо  се е разминал.  Praynig

Блонди, как е Ози? Маркира  ли си вече територията? А Лорка как приема липсата на дядо? А мъката на баба? Инес се държи твърда като скала. Само ме наблюдава мен и при думи/ситуации/места/хора  казва "знам, знам, сега ще плачеш".

Дани, разсмях те викаш в ФБ. Ами то така се поддържат някои мускулчета, бре  Laughing. В интерес на истината не съм ти виждала "плочките", но изглеждаш страхотно! Слаба, стегната, с хубава коса и прекрасна усмивка! Пепита и тя все говори за едни 5кг дето имала да смъква...От къде ще ги смъква не ми е ясно, най-много да се подстриже или да свали златАта, иначе няма грам излишък по тялото си. Мирка каквото и да е качила, така ги е разпределила, че нищо освен две  bombs очи и две сини очи не се виждат  Simple Smile Анчето е толкова щастлива мама и съпруга, че сияе. Дано не отслабва  Heart Eyes!  Аз за себе си вече се примирих - започнах да си купувам по-широчки дрехи  Laughing. Много удобно!

На втория ден откакто сме тук настинах и все още не мога да смъкна температурата. Потя се като пор, кихам на поразия, а носа ми стана като домат Ill . Отивам да се поизлегна сега.
Лек ден на всички  Hug

# 541
винагииииииии...развесели ме...''Пепитке, как ме накара да се замисля с този твой израз "тук все още пъхаме "   . Та се роди въпроса " къде и какво" си пъхате '' Joy  
''Пепита и тя все говори за едни 5кг дето имала да смъква...От къде ще ги смъква не ми е ясно, най-много да се подстриже или да свали златАта, иначе няма грам излишък по тялото си. Мирка каквото и да е качила, така ги е разпределила, че нищо освен две   очи и две сини очи не се виждат '' Joy

Последна редакция: нд, 19 сеп 2010, 11:38 от Анче(Галче)

# 542
  Винаги, приемам думите ти като як комплимент, за което Тенкс   bouquet! "Плочки" си нямам въпреки, че бих искала, но се гордея с ръцете, раменете и гърба си  Mr. Green...Само там май съм що годе добре, всичко останало си ми е като на нормална раждала веднъж жена(българка). Имам си и коремче, и паласки отстрани на кръста, и целулит, и провиснал бюст...Но велики са хората измислили сутиена и дънките!!!... А за ръце работя, ща не ща, всеки божи ден! Работата ми е свързана с вдигане на алуминий от време на време и като сметнеш, че вече 1.5 год. го правя това, резултата е на лице! На ден най-малко 12-13 тона ни минават през ръцете на новия пост(моите и на колегата) и така казано изглежда сигурно много, но съм свикнала. Преди ми беше по-тежка работата(не само физически тежка, а и психически)и може би там съм си развила и леко мъжкия гръб. А бе тя моята е дълга и широка...много хора не вярват на ушите си като чуят с какво се занимавам, а аз почвам да се чувствам като мацката от Флашданс, която работеше като заварчик  Embarassed Embarassed Embarassed.......
  Пепитке, аз пък 4 кг имам да свалям, но не мога и не мога, и не мога..... Crossing Arms Почвам да ям само сухари с вода! Ако не умра може и да ги сваля!
Надявам се малката и мъжа ти да се оправят бързо след паданията Praynig!
  Галка, така ме зариби с това бг училище...обаче моичкия убосник не ще и да чуе! Ти пускай инфо от време на време да кажеш какво ги учат там.

# 543
дани..ами те момчетата са такива..дай им таекондо,карате,футбол Peace Mr. Green Mr. Green,нищо де ..на една моя позната синът и който е на 9 години беше заедно с Анжи в 1-ви клас,гледаше странно и не на място Shocked Crazy newsm78,и днес не го видях,сигурно се отказало newsm78..нормално е,все пак е нещо ново за тях,пък и 1-ви клас-срам ,нали? Mr. Green Crazy Laughing,но все пак трябва да се почне от някъде Peace..момчетата гледат по сериозно ...как той вече момък,ще се занимава сега с 1-вокласници ooooh! Crazy Blush..за което аз напълно ги разбирам да ти кажа,честно Peace bowuu,затова ако той няма желание,нищо... Peace нека си сваля по нета програми с ''бг-online'' Wink или филмчета за обща култура Peace,аз така правя с Анжи относно английският език..ако иска да стои на компа,съм и намерила едни програми тук във формата на песни и игри на английски за деца Peace
А относно у-щето .....ами какво да ти кажа newsm78..ето днес учиха 2 часа по 40 мин единият-''аз съм българче''-това е за тези деца като моята Mr. Green,който не познават всички букви от бг азбука,не могат да четат гладко и нормално,защото все пак буквите като Ю,Я,Ъ,Щ,Ш,З,Ч..не ги познават ..Но това е само временно-подкотовка за 2-рия клас след Нова година,после след часът по ''Аз съм българче'' имаха музика и танци(май днес са учили право хоро) Thinking,до колкото разбрах newsm78 тя отиде в 9 и я взех в 12 Peace..В събота имат Бълг.ез и Литература...Не знам за какво става въпрос...а в неделя имаш право да избираш как точно да се проведе учебният ден на твоето дете Peace..има групи по история,география,музика и танци.а за такива като моята която сега за 2-3 месеца трябва да вземе година защото е назад Mr. Green..има допълнителни часове за това временно от 13 до 14.30 събота Peace..после когато влезе в крачка нещата се нормализират и свободно ще си ходи в събота и неделя на у-ще..в събота до 13ч..в неделя до 12 ч..има много деца Shocked...имаше и циганчета Mr. Green..но не се забелязваха в калабалъка Crazy Flutter Whistling...ще те държа в течение Peace

Последна редакция: нд, 19 сеп 2010, 13:15 от Анче(Галче)

# 544
Здравейте и от мен,в този хубав неделен ден  Hug

Гледам за килца говорите...Аз имам още около 10-тина.Искам пак да съм си клечка.Така се чувствам добре и по-млада и свежа.Не ща да съм закръглена,ама хич.На някой може да му отива или да се чувства добре,но аз съм си във форма,когато съм много слаба,особено в Кипър.Но лека полека ще смъкна.Само от прелестите не ми остава много обем,никакъв дори,но аз и без друго не обичам големи и не ми е добре с такива.Сега си имам и хич не ме радват...

Анче поздравления за Бг училището...много ме радваш  Peace
Дани Винаги си е права за теб.Изглеждаш с поне 10 години по-млада и като визия,стил и форма  Hug браво на теб! Каква е тайната?

Аз лека полека стягам багажор,ама искам да си взема повече неща,защото не мисля да си идвам скоро.Имам много книги,а си ги искам почти всичките.Нямам време за тях,но са ми богатството и е хубаво поне понякога като ги разлиствам.
Андрей е намерил много изгодна квартира и нямам търпение да си я устроим....Само лефта да има,другото всичко ни е ок  Wink Ако някой знае къде има на далаверка малко лефта да свирка  Joy Joy Joy

Айде весел ден красавици!

# 545
ааааа Naughty тоз' който знае за лефтата имам предвид да свирка и насам Wink Joy bowuu Mr. Green

# 546
  Ох ах ех... Embarassed Embarassed Embarassed...мой ред е да се червя явно днес  Embarassed! Цвети, тайната е: да имаш до себе си един мъж, който да те обича  Heart Eyes, носи на ръце Hug и по малко да те ядосва  Crossing Arms и никакви цигари и алкохол ! Друго май няма  Thinking! А и аз съм от жените дето не ходят даже до кварталното магазинче без лек грим(я пудричка, я коректор под очите, я гланц на устните....), не обичам хората да ме виждат така както изглеждам в къщи, имам си граници просто - така ме виждат само най-близките ми. Обичам да се контя  Crazy с 2 думи!
Не знам за вас, но аз като смъквам килца най-напред си губя "прелестите"  Whistling Whistling Whistling Моят мъж все ми се кара: "Не мога да разбера, защо...заради твоята фикс идея да отслабнеш, трябва да страдам АЗ!!!"  Joy Joy Joy

# 547
Мерси за рецептата...само туй с носенето на ръце някак ми се губи в напрегнатото  и  пълно със задачи семейно ежедневие,ама пък ще се договорим да ми отстъпваш за малко твоя да ме поноси  Joy Joy Joy Joy  туй като сваля 10-те килца,че да не го повредим човека  Joy Joy Joy Joy Сделка или не?  Mr. Green

# 548
като казахте килца,че репликата на всички които ме видяха година и отгоре след брака ми(в Б-я )беше:''аууууууу ама ти си се вместила идеално в размерите на Кипърските жени,прилчаш на АМФОРА Shocked...''какво искаха да кажат с това не знам Mr. Green..е бях качила 10 килца,ама какво от това Crossing Arms...чудо голямо..който не ме харесва да ме вземе в къщи да не ме гледат другите Crossing Arms Naughty Joy..така и направи ''агапито''взе си ''стара планина'' -сиреч АЗ Mr. Green...и това е Naughty..не се налага на момите и момците от моят край  да ме гледат Mr. Green Crazy Joy

# 549
Пускам ви и сайта на бг училището в Никозия. Предполагам, че ще е интересно и полезно за някой. Може и на първа страница да го сложи Блонди при оформянето на следващата тема.
http://bgculturalcenter.org/

Денят в училище е минал добре. Очарована е от учителя, който е около 30годишен по моя преценка. Намерих му и профила във ФБ http://www.facebook.com/lee.cunliffe1?v=wall&ref=ts Много забавен бил! Надявам се да заобича и математиката покрай него  Laughing
В 4.30 сме и на балет. Започна се... newsm01

Последна редакция: нд, 19 сеп 2010, 15:24 от vinagi

# 550
аааууууу,Пепитка   Hug ,много ми стана гадно за мъничката бе  Sad
Че после и мъжо ти....непременно да направиш нещо за здраве,а и в църквата...четейки поста ти разбирам ,че знаеш какво се прави  Hug

Муцаранке  Hug  нищо ново...и ти като мен  Joy  Joy  Joy

Момичета,много ме разсмяхте с тия килца.Като сме си в Бг долу горе се попритеснявам виждайки някоя засукана слабичка неа копеля   Mr. Green ,ама в Кипър хич и не си правя труда да се замислям дори,че то от слон нагоре бе,че и все са с едно самочувствие  ooooh! (е,има и изключения де).А това лято....при тия температури,които достигнаха->47радуса  Shocked ,хич и не ми пукаше кой ме гледа и кой не,щях да пукясам направо  Crazy
Айде изчезвам,че пак се разприказвах  Embarassed

# 551
# 552
Мерси за рецептата...само туй с носенето на ръце някак ми се губи в напрегнатото  и  пълно със задачи семейно ежедневие,ама пък ще се договорим да ми отстъпваш за малко твоя да ме поноси  Joy Joy Joy Joy  туй като сваля 10-те килца,че да не го повредим човека  Joy Joy Joy Joy Сделка или не?  Mr. Green
  Договорилис!  hahaha

# 553
Охооо, драго ми е да заЛИБежа такова оживление в темичката lalalala

Анче, радвам се, че първите ти впечатления от бг-училището са добри и още по-важното - че Антзи се е внедрила бързо, намирайки нови приятели Hug  Ще имам на предвид линковете, които сте дали с Винаги при оформяне на следващата тема  Hands Thumbsup  

Винаги, Оззи расте все тъй голям сладур, но и все по-голям пакостник smile3560   Що се отнася до Лорка, не мисля, че разбира точно какво се е случило с дядо й Rolling Eyes  все пак понятието смърт е твърде абстрактно за едно дете, особено със специфичен проблем.., пък и аз, признавам си, никога не съм й говорила по темата, че ние хората не сме вечни и т.н.  Това, което е добре е, че поне не е травмирана.... Пък си и мисля, че по някакъв начин тя знае къде е дядо й и не се тревожи за него...Сигурно ще прозвучи смахнато, но те своеобразно се простиха с него.. Тя сама го инициира (без аз или майка нещо да сме я подтиквали да обърне внимание на дядо си или от сорта) и то броени часове преди той да си отиде, без ние още да сме знаели....Просто вярвам че тя някак го е усетила, че ще ни напусне, защото имаше видима промяна в поведението й спрямо него, която промяна констатирах на момента, но едва по-късно й придадох значение... Досега никога не съм помисляла, че детето ми може да има свръх-развита фина сензорика, но след тоя случай наистина останах със силното усещане, че те с татко са осъществили безсловесно контакт на по-високо ниво и той й е "казал",че ще си тръгне от тоя свят... Дано да не ме вземете съвсем за ku-ku  но такива неща е трудно аргументирано да се обяснят, защото за тях просто няма рационални аргументи Blush.... Та така...

Пепич, и аз да кажа на всяка цена нещо да предприемете - маслосвет ли, що ли... bishop дЕдо Поп най-добре ще ви посъветва кое точно тайнство Peace

Не знам за вас, но аз като смъквам килца най-напред си губя "прелестите"  Whistling Whistling Whistling Моят мъж все ми се кара: "Не мога да разбера, защо...заради твоята фикс идея да отслабнеш, трябва да страдам АЗ!!!"  Joy Joy Joy
Дани, ами прав е мъжО ти - горканчо да се жалва smile3560  ама то не е нещо, дето си го избираш Whistling  Апропо и аз съм тъй Blush  - то не стига, че и без друго не съм надарена, но и заслабването направо съвсем ми стапя женското "достойнство" bombs  Въпреки всичко, обаче и аз като Цвети си се чувствам най-комфотно слабичка, макар че за разлика от нея нямам нищо против ама само лееекинко да ми се налее цомболина Blush  Stuck Out Tongue Winking Eye дет`се вика за престиж  Wink  някое по-отворено деколтенце да мога да сложа, при което из-над него да не се четат ребра, а да се загатва известна прелест reverance....Нооо,к`во да се праЙ, не мож`Сичката Убост в мен да е събрана #Silly hahaha Joy Joy

А иначе мноО сте отракани лимасолките бре Wink - я глеЙ ги какви трампи си правят..:
Мерси за рецептата...само туй с носенето на ръце някак ми се губи в напрегнатото  и  пълно със задачи семейно ежедневие,ама пък ще се договорим да ми отстъпваш за малко твоя да ме поноси  Joy Joy Joy Joy   Сделка или не?  Mr. Green
 Договорилис!  hahaha

Мацоранки, оставям ви сега, че нещо за вечеря трябва да завъртя cook
Целувки на всички, хубава неделна вечер и успешна нова седмица ви пожелавам!

Последна редакция: нд, 19 сеп 2010, 18:40 от Miss Blondy~Redhat

# 554
  Ехоооооо, поспаланки, ставайте! Днес имам повод да почерпя. На този ден преди 13 год. с моя  мил съпруг си спретнахме скромно сватбе, за да узаконим 5 годишната си (според него твърде дълга) връзка! Та по този случай ви поднасям една здравословна закуска!!!
ВЕСЕЛА И СПОРНА СЕДМИЦААААААА

Общи условия

Активация на акаунт