"К" като Кипър или "К" като "карък", с лятото да дойде края на всеки дяволък{34}

• 31 539
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
аууууу Дани  Heart Eyes..честито Peace...ами да ти пожелая нещо newsm78:

''ДА СТЕ ВСЕ ТАКА ВЛЮБЕНИ И ВИНАГИ КОГАТО МУ СЕ ЯДОСАШ..ПЪРВОТО НЕЩО КОЕТО ДА ТИ МИНАВА ПРЕЗ ГЛАВАТА ДА Е:''ТОВА Е НАЙ-ДОБРИЯТ ИЗБОР КОЙТО НАПРАВИХ В ЖИВОТА СИ'' Peace Heart Eyes

Последна редакция: пн, 20 сеп 2010, 08:40 от Анче(Галче)

# 556
dani73  
Желая ви от сърце,много хармонични отношения,любов и прекрасни емоции и спомени....Бъдете все така - сплотени и силни!

Скоро прочетох следната мисъл,която много ми допадна : Не вярвам в първия и единствения,а само в достатъчния,който не те кара да търсиш следващия.  Wink

# 557
Добро утро и от мен!Гледам обсъждали сте моите  bombs..очи...  SunglassesПу!Да не им е уроки! Mr. Green
Дани!Мила,честита ви годишнина!Пожелавам ви много здраве и щастие и още много по 13 да празнувате!
Сега ще си легна малко,че стнах в 6ч,че на едното момиченце от другия клас,майката е на работа от 6,30 и ми я води вкъщи,за да мога аз да ги заведа,а съм втора смяна днес.Не знам,как ще издържа...Ще трябва да се търси нова работа май... ooooh!В сряда съм почивка и ще съм на линия!Целувки и лека и успешна седмица!  bouquet

# 558
Дани,бъдете все така и винаги едно цяло!  

Цвети, и на мен много ми хареса мисълта, която си цитирала. Намирам я за абсолютно точна!
Сега отърчам....Желая ви...

# 559
ДобрЮтро на всички lovekiss

И ЧЕСТИТА некръгла ГОДИШНИНА НА ДАНИ! ДА СЕ ОБИЧАТЕ ОЩЕ МНОГО ГОДИНИ  bouquet

Направо ме хвана яд като видях колко много сте писали, а аз съм изтървала мохабета. Прочетох надве- натри малко назад, но явно ще трябва пак да се връщам, 'Щото в главата ми е един хаос и нищо не влиза в нея smile3537

Някои от вас питаха кога ще пътуваме - на 6 октомври летим за БГ и на 6 ноември обратно, така че ако някоя от вас планира да се мотае по летищата на тези дати да свирка да си правим компания Wink
Силно се надявам докато сме си в България да мога да крадна нет от някъде за да вися повече тук, че както се очертава до деня на заминаването ще работя нонстоп и не намирам време за  blahblah

На всички желая хубав ден Hug

# 560
  • Larnaca, Cyprus
 АУУУУУУУУДани.....заповядай
......Имам едно единствено пожелание ПРОСТО СЕ ОБИЧАЙТЕ, всичко друго ще дойде от само себе си....... Heart Eyes Heart Eyes
а що се отнася до Килограмите дето сте ги подхванали с АНЧЕТО, въобще да не ви пука .........малко повечко тук малко повечко там, много важно........ОГЛЕЖДАЙТЕ се в очите на мъжете ви .......ако там все още я има онази специалната искрица когато ви гледа  Wink значи всичко е наред и не би трябвало да се косите излишно Peace
Винаги оздравявай  бързо Hug
Анче успех с БГ училището дано да успее да се справи и да намери нови приятели пък не само тя и ти също Wink
Пепи Hug...... Hug........ Hug......малката почти се е оправила......за мъжо ти забравих да те питам тази сутрин Blush........съвсем изключих....дано да му е минала уплахата от случилото се и обезателно да минете през някоя църквичка .......а тук между другото незнам дали съм го споменавала  newsm78обаче като има проблем във семейството или изпит или нещо важно което предстои .....вадят онази голямата свещ дето си я носим по велигден от църквата в къщи и си я палят замалко в къщи .......казват старите баби че помагало Peace
Муцееееееееее къде бу душо ти с 200 километра в града тичаш....... Naughty.....по бавно бе човек със 100-120 по бива Joy Joy.......и за къде бързаше нищо не казваш Thinking
Блонди и Муци ....... Thinking Naughty....далеч съм от мисълта да бъда един старши войник в казармата Кипър и да се правя че всичко знам а това разбира се не е така и съм го казвала неведнъж ....... ...нооооо както казах и преди аз оставам ПОЛОЖИТЕЛНО НАСТРОЕНА Peace Peace.....подкрепям и ще подкрепям всички Peace Ще давам съвети доколкото и както мога ........КОйто иска да слуша който иска да не слуша Peace Peace................Приятен ден ви желая ...  bouquet
А между другото една новодошла мама искаше помощ т.е. щеше да пътува със малко дете от Кипър до БГ и се чудеше за времето през декември и т.н. .....моля майките от Бг да хвърлят очо две страници назад и да помогнат  bowuu

# 561
Катюшо, абе видях аз какво е питала тази мама за пътуването от Кипър до БГ, ама то е много трудно да се даде еднозначен отговор на такъв въпрос, който касае адаптация при смяна на климат Rolling Eyes... щото както е известно всеки организъм различно ги понася тия промени  Peace  Още повече когато говорим за дете и то толкова малко. Въпросът е дали някоя от кипърските мами си  е ходила до родината с дете под 1г. /в конкретния случай 10-месечно/ и то през декември ..., т.е. бебе, което досега е живяло в един доста по-мек спрямо нашенския климат през зимата. Да казвам, че аз такива лични преживявания нямам  е излишно  Stuck Out Tongue Winking Eye..., остава ако някоя от раждалите в Кипър са си пътували с бебето до Бг през зимата да споделят впечатления. Но и това не би било 100% меродавно поради разликите в реакциите на всеки организъм, за които споменах. Освен това последните 3-4години времето съвсем ошантавя и се е случвало през декември/януари да има по седмица-две направо майски топлици, а после рязко да стегне до минусови температири #Crazy  Така че си е луда работа човек да се ангажира с категорично мнение/отговор на такъв въпрос. Още повече пък, че в различните части на страната се случват в едно и също време да има сериозни температурни амплитуди Peace.., но това на всеки е ясно. Предвид всички козано до тук, ако трябва да дам някакъв съвет, е Амели да си реши, познавайки здравословното състояние на детето си /т.е. дали  по принцип е болнаво или не/ дали да пътува. Ако е поначало здравичко бебче, да прецени когато си дойдат в БГ, домът,където ще отседнат, ще може ли да им предостави необходимите условия - най-вече дали е с подходящо постоянно отопление. Ако е така не би трябвало да има проблем, т.е. дори да е студеничко навън, в крайна сметка няма да го развяват кой знае колко на открито бебчо Peace  Друго, което ми идва на ум в момента е, че от сега започнаха да говорят по тв-то за някакви задаващи се два грипни щама, та дано не се завихри някоя епидемия Sick... Абе според мен най-разумно е да отложат категоричното решение за идване в БГ и купуването на самолетни билети за колкото е възможно по-към декември за да се види каква ще е обстгановката Peace    Ами га`че ли по-изчерпателна от туй нИ могЪ да бъда smile3560

Весич, абе знам си аз че надали ще е възможно, ама пак да си кажа... - щом цял месец ще сте си в родината, айде ако ви се отвори път към нашенското южно крайбрежие да свирнеш да се видим hug  Направо си тъгувам тука..особено като гледам как се изпосрещаха другите мацоранки, пък аз тук сиротна cry си стоя  Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 20 сеп 2010, 15:42 от Miss Blondy~Redhat

# 562
 БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ПРЕКРАСНИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ! ГУШКАМ ВИ НАРЕД  Hug Hug Hug Hug Hug.....................................

# 563
Дани Hug Hugсамо такива поводи да черпиш

Блонди
    Ами га`че ли по-изчерпателна от туй нИ могЪ да бъда smile3560
.. newsm78 newsm78... Joy Joyпоне ти се отдава...то човек и да иска да се включи с някакво инфо...просто няма какво друго да каже Peace Peace

Винаги
Цитат
как ме накара да се замисля с този твой израз "тук все още пъхаме "  Laughing . Та се роди въпроса " къде и какво" си пъхате
hahaha hahaha hahahaвсе пак съм те развеселила.....--->та отговора...кои коквото има и кадето иска да пъха Hug tooth...важното е да има какво да се пъха Joy.....
Цитат
Пепита и тя все говори за едни 5кг дето имала да смъква...От къде ще ги смъква не ми е ясно, най-много да се подстриже или да свали златАта, иначе няма грам излишък по тялото си.
..злотато бих го хвърлила,ама косата не си я подстригвам за нищо на света Praynig..убивам човек за нея Mr. Green,не че е кои знае калко хубава,но съм за дългите коси Peace..а за килцата newsm78,нали знаеш,че жените сме все недоволни Mr. Green

Дани
Цитат
Почвам да ям само сухари с вода! Ако не умра може и да ги сваля!
Joy Joy...имаи друга диета--->*екс и ябълки Peace..ако не свърши работа,спри ябълките Joy....не съм я пробвала,по простата причина,че без сладко не мога..виж на яденето все намирам кусури,но сладко каквото и да видя очите Shocked ми стават като на манастирски котарак smile3534...пък после обвиняваме децата,че били капризни и няма на кои да се метнат Embarassed

Цвети
Цитат
Ако някой знае къде има на далаверка малко лефта да свирка  35 35 35
...и на ме да свиркат Joy...няма да откажа,щом е за далавера Peace...радвам се,че нещата едно по едно се нареждат,щом покрива е подсигурен Peace..другите неща не са толкова спешни..

Анче
Цитат
чудо голямо..който не ме харесва да ме вземе в къщи да не ме гледат другите
... Joy Joyтъй де ,отдавна данък обществено мнение не плащаме Peace Peace

Miss Caprice
Цитат
ама в Кипър хич и не си правя труда да се замислям дори,че то от слон нагоре бе,че и все са с едно самочувствие
... Joy Joyразсмя ме...а стила им на обличане Shocked..имам чувството,че им прави кеф да им стър4ат сланинките и прелестите bombs,които има в излишък....а ние тук се оплакваме,че нЕЕмЪ Sad

Весиии Hug Hug Hug..всичко ще се нареди fingerscrossed...ти си човек,който лесно се не дава Hug Hug

Благодаря на всички за милите пожелания към беба и мъжо Hug Hug Hug...тя се поуспокои,но раничката на нослето я дръпна днес пак кръв и пак рев Whistling..и мъжо,той е мъж,длъжен е да търпи Mr. Green..вчера направихме страхотна екскурзя Peace...не един 2 манастира посетихме...всичко мина по план..и до ,,банята на Афродити,, стигнахме и на ресторантче седнахме Peace..страхотно,и най-готеното беше,че бяхме още с 2 семейства и взехме под наем едно бусче,че и мъжете да не се измарят,а и децата да не се тъпчат по колите Peace Peace то бяха танци,почерпки в буса Peace...имам снимки,но са в тлф на мъйо и не знам дали ще се справя newsm78 newsm78..но ще опитам,дано имам късмет

на всички Hug Hug Hug

# 564
пепита това за сланинките ме разби направо,ама наистина си е така  Joy
Много се радвам,че бебка е по-добре и че всичко ви се размина  Hug
От тук нататък само хубави неща да ви се случват,започвайки от прекрасният ден който сте изкарали всички заедно Simple Smile

Пожелавам лека и спокойна вечер на всички ви дружки мили   bouquet ,аз изчезвам,да си довърша татосите,че и така ми се спинка вече  smile3507

# 565

Не мога аз да не хвърля едно оЧо тук, докато си пия кафето Wink

# 566
# 567
Не мога аз да не хвърля едно оЧо тук, докато си пия кафето Wink
айде и аз в кюпа при Весича и Галка и гутен сабахлен на всички! Mr. Green

Между другото от вчера, без нищо да съм правила по настройките, шрифтът във форума ми се минимизира - само в БГ-маммата /на всички други места си е като преди/ Върти ми се в главата, че някой /май Пепича/ преди беше споменала за подобен проблем, та да сподели плийззз!!!

# 568
Eхооо,добър ви ден Hug!

Дани,честита годишнина и от мен!С пожелание за много любов,разбирателство и сбъднати общи мечти!

Miss Blondy~Redhat,мойте дЯца редовно ми скрояваха такъв номер с шрифта на бг-мама-та Twisted Evil.Ама разгадах мистерията с мащабирането  Whistling,даже май го бяхме обсъждали с Пепи тогава newsm78.Пробвай с Ctrl++,при мен поне така се оправя Wink.

Не вярвам в първия и единствения,а само в достатъчния,който не те кара да търсиш следващия.  Wink
coolcool

За климата в БГ,ами то...зависи за къде точно става въпрос Rolling Eyes.Тук при нас например става направо като на северния полюс понякога(последните няколко зими задължително си има няколко такива седмици,че даже до бедствени положения със затворени пътища се стига)...сух студ е,поледици,виелици,мноооого сняг,ужасТТТ.Но има и големи скокове в температурите-от декември до март може да се случат невероятни температурни разлики,побърка се времето Rolling Eyes.Тя Блонди достатъчно изчерпателна беше де,аз не че добавих нещо по-различно Crazy.Ааа,като споменах Блонди,мернах мойто мъж из писаниците назад search....та наистина така е,понякога човек няма шанс и късмет,и това си е.И в случая,добре,че се прибра и не драпа повече там.При нас излезе вярна приказката "Всяко зло за добро''.Пък и иначе как щях да ви ''срещна'' вас Hug,таквиЗ Убави хорица сте,щеше да е голям пропуск Heart Eyes!
Айде,доскоро!

# 569
Дезире,пиле, жива-здрава да си!...Черпя те бирка&чипс Mr. Green
Абе хубо поВнА аз, че се коментираше същия проблем с Пепича, ама нямах спомен за резултата smile3560... Та получи ми се врътката с `Ctrl`+`+Hands Thumbsup Евхаристо поли`начи!  bouquet   А при мен пък не дЯтИтУ, ами котакът е хакер  Stuck Out Tongue Winking Eye  - само докат`ме види, че съм седнала пред компа нещо да щракам и Озича льоп на бюрото и се полу-изтяга върху клавиатурата, като туку притиска някой клавиш, та 100 на 100 е негово дело гътването на шрифта tooth
Айде пак цунквам ви всички и хубав остатък от деня!

Общи условия

Активация на акаунт