"К" като Кипър или "К" като "карък", с лятото да дойде края на всеки дяволък{34}

• 31 505
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Олеееее...не ми се качват снимки zа почерпката Cry

Моля накой да иzбере....не мога да ви почерпяяяя Confused

# 661
                                                                  Хе-хеее, Деситка, айде аз ще почерпя за твое здраве! Mr. Green

# 662
аууууууу Блонди ей тванка първото офффффф smile3508

деси да си жива и здрава и мноооооого хубави моменти за напред с мноооооого хубави хора!!!   newsm51

# 663
Блонди,уцели точно питието ,любимото ми е  Mr. Green

# 664
Айде на закускааатаааааааааааааааа.
Сава като ме събуди в 6 ,малкото безсрамниче той, и реших да ви приготвя туй онуй  Mr. Green

Весел ден!
Десита айде разправяй по-подробно туй-онуй,че сме зажадняли за новини Wink

# 665
Добро утро ! Simple Smile
Аз току-що се върнах от зъболекар .... Мъдреца го извадиха от раз Simple Smile Много съм доволна, защото не ме болеше Simple Smile , но сега съм така гладна ... че като гледам закуската на Цветето  не знам как ще издържа още 1 час да не ям ...  Thinking
Хубав ден на всички ... Simple Smile   bouquet

# 666
Десита  bouquet

Я да се присламча на почерпките Whistling и без туй нямам време за готвене  chef а булки шътърни тук колкото щеш Mr. Green

Снежна Peace Дано не се налагат повече зъбо-интервенции Wink

Анче newsm78 Сега ще ме караш да си петлея езика и да превключвам на Гал4е tooth

На всички  Hug Hug

# 667
 Flutter вес.... Mr. Green...беше кратка проба...ама нещо и на мен ми куцаше т'ва Гал4е Crazy...ама ето пак съм си Анче tooth

# 668
Десита..добре сте си изкарали Peace...а за снега...бих ти завидяла Naughty и аз искаммммммм..тук още ходим на плаж Heart Eyes

Блондииии...да пиинем,щом си сервирала Hug Hug...няма прошка Heart Eyes

Анче---->>>Галче newsm78 Innocent... hahaha

Веси..пробивай ушите,хич не му мисли Peace,нищо няма да усетиш...поне на ,,ранна младост,,да се фръцнеш с продупчени ушенца smile3503

Снежанке ....как така ти извадиха мъдрец newsm78,без упойка ли newsm78...доколкото знам в твойто положение  preggoса забранени упойките....аз се бях подула в 5-я мес.от зъб ooooh!..и доФтора каза да чакам ,да спадне сам ,ако не ще го вади без упойка #Cussing out...благодаря на господ Praynig Praynig,размина ми се...а с втората бременност първо отидох за зЪбар,после бебето Peace Peace

Цвети...благодаря за туй-онуя Hug Hug Hug...не отказвам на нищо Heart Eyes...и твоя бебешок като моята кака Mr. Green..като се събудят веднъж нама заспиване Crossing Arms,,,да не пропуснат някоя клюка tooth

на всички Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 669
Блондииии,мерсиииии,мила.... HugПак спаси положението!

Благодаря ви девойки.... Hug

Момичета,новини нямам многоооо....но съм добра компания PartyНо нали Ади е сега във ваканция,не мога много да се zадържа онлайн Whistling

Цунки на всичкииииии

# 670
  • Larnaca, Cyprus
Най-накрая успях да се добера до компа  Wink
Деситта ЧРД мила .....все по-умна да ставаш от година на година, много успехи на теб а покрай теб и на цялото семейство ............и нищо не казваш сега каква риба newsm78 какъв аквариум newsm78колко на колко свърши мача newsm78
СноуКуинБГ моите поздравленя как си издържала да ти извадят зъбчето бъъъъъъъъъррррррррррр......направо като чуя зъбар и настръхвам Mr. Green....и какво сега подуто е много  newsm78 можеш ли да ядеш newsm78
Мис Каприз аууууууууу фенка си на Бейлийз ауууууууу нали знаеш лафа на какво приличал Бейлиииииииийссссссссса Joy Joy Joy.....аууууууууууу мръсници какво си помислихте веднага .....нее  това бе .......правилния отговор ееее боза hahaha

А пък НИЕ момичета се потим и се зорим из офиса тези дни ............уф приключва се месеца ....хвърчат фактури .....чекове ......хора......химикали.....ужас  #Crazy.....и на всичко това мойто мъж реши да отваря нов бизнес и сега съм малко неадекватна и в шок ама нищо ще се оправя Shocked.....и то само след като намерим персонала който ще ни върши работа достатъчно добре .......уфуууууу.... Rolling Eyes

# 671
Мис Каприз аууууууууу фенка си на Бейлийз ауууууууу нали знаеш лафа на какво приличал Бейлиииииииийссссссссса Joy Joy Joy.....аууууууууууу мръсници какво си помислихте веднага .....нее  това бе .......правилния отговор ееее боза hahaha
  Joy ти пък  hahaha ,аз и боза си обичкам бе Катенце  Joy
Ако не е тайна,какъв ще е новият бизнес  Rolling Eyes

# 672
  • Larnaca, Cyprus
 Кафенце молииииииим Hug

с всички екстри...... ......и черноооооои едно ЛАТЕнце и ако има все още някой на фрапенце
А сега да ви светна за новия БИЗНЕС Twisted Evil щото Мисс Каприз ако не кажа може и целия Бейлиз да изпие и на нас няма да остави Joy
Та значи ще се занимаваме с всички видове лампи ...улични и къщни и градински които работят със слънчева енергия ......и също така всички лампички вътре в къщи които работят със спестяваща енергия...с малък волтаж,  или така наречените ЛЕД....LED.....не този от хладилника нали Joy Joy......щото и на мен като ми казаха първия път гледах като изтребител за какво иде реч Shocked Rolling Eyes
 и така та ШОУ рума и офиса са ОК ......Секретарка за момента съм аз ....но ще трябва и друга .....намерихме  хора които да извършват инсталациите между които има и трима инжинери българи .....къде ги открих не ме питайте  Crazy...чакам да дойде и компютърния техник да ми сложи счетоводната програмка Naughty.. търсим си кипърче където да ни прави чертежите в компютъра и скици и таквиз неща  Rolling Eyes..и после живот и здраве след месец, два пускаме реклами и се почва яка работа Mr. Green
а сега ще ме извините отивам да се СВЕТНА Joy по някои въпроси дето не са ми ясни

# 673
Набързо минавам да пожелая успех на Катюша с новия бизнес. Силно се кефя и мотивирам от хора, които дори и "по време на криза" търсят възможности за развитие smile3501

Ще се опитам да пиша повече утре, когато планирам да си изключа телефона и да "премина в нелегалност" поне за един ден Whistling

# 674
Катенце ,аз не от любопитство душице  Embarassed ,просто исках ако можем нещо да помагаме  newsm78 ,не знаех в чия компетентност ще е  Mr. Green
Пожелавам ви успех от сърце   bouquet ,всяко начало е доста трудно,но ти това добре го знаеш и се справяш перфектно  Hug

Общи условия

Активация на акаунт