"К" като Кипър или "К" като "карък", с лятото да дойде края на всеки дяволък{34}

• 31 504
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
кате и от мен попътен вятър Peace
момичета ей тук стоя и си пиивам виски Mr. Green..мързи ме да пиша Mr. Green...

# 676
  Закускаааа...   

Да ви е добро утрото и весел петъка, мацоранки!

Офейквам сега, че времето ме натиска, но по-късно ще гледам пак да се влюча...
Целуфани на всички!  love001  love001  love001

# 677
Оооо, Блонди, закуска eat тъкмо ми се въртеше в ума какво сладко нещо да нападна, че съм така #2gunfire newsm77 yahoo_49 smile3544
Станах си аз сутринта в превъзходно настроение, сръбнах си кафенцето, изключих де що има телефон и потънала в дълбока нелегалност се залових с невероятното по количество гладене, което ме чака. И така ентусиазирана от намаляващата купчина дрехи си гладех подсвирквайки до преди малко, когато за мой ужас ютията ми прояви собствено мнение с катастрофален резултат точно върху най- представителния панталон на съпружието Sick Направо ми иде да се гръмна smile3551 никога до този момент не ми се е случвало да залепя дреха върху ютията Rolling Eyes но явно за всичко си има първи път Mr. Green

Ох, оплаках се, ама не ми олекна newsm78 Отивам да ровя за резервна ютия, а "виновницата" с неизчъргваемо по никакъв начин петно, заедно с "осакатения" панталон стават само за боклука Tired Face

Защо, аджеба, повечето домакински и здравословни бедствия се случват в петък???? newsm78

# 678
виж ,вес аз като не гладя,не ми се случват такива ''домакински и здравословни бедствия се случват в петък????'' Mr. Green

# 679
  • Larnaca, Cyprus
Добър ден  Heart Eyes
Блондич чудесна закусчица, чакаме включване по късно Heart Eyes
Веси, Мисс Каприс, Анче благодаря ви за хубавите думи Hug Hug...определено имах нужда от малко приятелско рамо Heart Eyes тия дни направо не съм на себе си .....много неща наведнъж които трябва да свършиш и в същото време трябва да ги свършиш перфектно ......то когато зависи от теб добре, но при положение че са намесени други хора които трябва да изкачкваш да им дойде музата е тогаз направо откачам #2gunfire #Cussing out Mr. Green
Веси не се коси мила на всеки му се е случвало да залепи по нещичко на ютийката  Embarassed.....ама хубавото в случая е че дори немогат и да ти се скарат ..... Twisted Evil.само ще цъкат от недоволство което е неизбежно  Mr. Green...но ако се скарат или повишат глас , и гледай как веднага ще си гладят сами hahaha Twisted Evil....
Айде стига толкоз засега .....отивам да погледна чадата какви ги вършат ...че днес тук е НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК не се работи, всички сме се отдали на мързел и почивка крак връз крак Crazy

# 680
Анче newsm78 Да не би да имаш домашна помощница Laughing Wink А назаем даваш ли я? Whistling

Катич мен 'Ич не ме е страх от караница, 'Щот съм много бойна #2gunfire пък и заплахата "Глади си сам" Crossing Arms няма да произведе особено впечатление  Thinking Повече ме притеснява откаченият ми навик, преди пътуване да изгладя всички дрехи Innocent, нищо че после излизат от куфара като сдъвкани bite
Луда работа ku-ku

.... и понеже резервният ютУк хич не се справя добре със предназначението си, в знак на протест се паркирам да дремя пред телевизора Twisted Evil....
.... и да не кажете че съм скрънзда - ето ви малко от моите пуканки

# 681
Ей ма на.
Няма да изпадам в подробности,но тук семейната атмосфера се нажежи и резултатите са : Йоана е с брадчедка ми в Благоевград,а ние с бебо му изчакваме пАсАпорта и на 12-ти отиваме и ние там,където на спокойстви ще изчакаме последните дни от прекалено дългия ни престой тук.
 Затова Весисвиркай по- навреме да се видим  Hug  Peace За ютията не се коси....това е само една дреха....И аз като Галчето ли е,Анчето ли.... ГаНчето ли newsm78  Joy не съм по гладенето и нямам големи аварии.И да искам,време не остава и го практикувам в краен случай.Добре,че сега е на мода да си омачкан.Туй са го внедрили таквиз като мен  hahaha
Кате успех в новото начинание и бързо осаферване в матриала ти желая Peace
 Цунки от мен! Стискайте ми палци да ми минат дните,колкото може по-спокойно....Мъчно ми е за момиченцето ми вече....ама няма как  Sad

# 682
Ехоооо,миличкииии,ето какво получих на майла си Hug

Бутилираната вода във вашата кола е много опасна!

В шоуто на Елен(The Ellen DeGeneres Show), Шерил Кроу заявява какво е
причинило рака на гърдата и.Водата от пластмасови бутилки в колата е
дефинирана като една от най-честите причини за високи нива   на
диоксин в тъканите на млечната жлеза, а диоксините са силно
канцерогенни.Онкологът на Шерил Кроу и е казал: – Не трябва да се пие
бутилирана вода, оставена в колата!
Топлината реагира с химикали в пластмасата на бутилките, които отделят
диоксини във водата.
Диоксините са токсини, които все по-често се намират в пробите от
биопсичен материал от рак на гърдата.Така че, жените трябва да бъдат
внимателни и да не пият вода от бутилки, оставени на топло!

Пратете това писмо на всички жени, които познавате!

Тази информация всеки трябва да я знае и тя може да се окаже животоспасяваща!

Използвайте бутилки от неръждаема стомана или от стъкло, а не пластмасови!

Нека всеки, който има жена, дъшеря, приятелка знае!

Тази информация се разпространява и от медицинския департамент на
армията на САЩ.

Не слагайте пластмасови кутии с храна в микровълновата печка!

Не замразявайте вода в пластмасови бутилки във фризера!

Не поставяйте храна в найлонови опаковки в микровълновата печка!

Диоксините са химикали, които причиняват рак, особено на гърдата...

Диоксините са силно отровни за клетките на тялото ни!

Наскоро Едуард Фуджимото, който е уелнес програмен мениджър в Castle Hospital ,

обясни рисковете от диоксините в телевизионно предаване.

Той говори за опасността от диоксините. Той каза, че не трябва да използваме

пластмасови съдове в микровълновата печка.

Това важи с особена сила за храни, съдържащи мазнини.

Г-н Фуджимото казва, че комбинацията от мазнини, висока температува и пластмаса

освобождават диоксини и те навлизат в тялото ни.

Той препоръчва да се използват стъклени или керамични съдове за
погряване на хранителните

продукти в микровълновата. Така се получават същите резултати, само че
без диоксин.

Полуфабрикатите трябва да се отстранят от пластмасовата си опаковка и
да се затоплят

в някой стъклен или керамичен съд.

Хартиените съдове не са лоши, но не знаем каква е хартията, затова е
по добре стъкло или керамика.

Фолиото, с което е обвита храната съшо е опасно при затопляне в
микровълнова и трябва да се маха.

Пратете това писмо на всеки, на когото държите!

Обичкам Ви и цункииии....аz бегам Laughing
П.С.Блондиии,страхотна zакуска Peace

# 683
...Катееее,успех,мила Hug Hug Hugв началото има винаги стрес SickНо после всичко си идва по местата PeaceКато има желание и старание,няма начин да не се получи... Peace Hug Hug...А иначе ние си имаме аквариум с рибки,zа радост на Ади.За сега са 7 рибета,постепенно се очаква да попалним "колекциятя".А иначе ходих да гледам Баzел с Байерн Мюнхен.Таzи година Баzел играе в Champions League.Момчетата от баzел играха многооо добре,водиха преz цялото време,но немците ги биха с голяма доzа късмет....спорна дуспа и статичен гол в 89 минута Mr. GreenМного ни бе яд...ама това е играта LaughingМерсиии и zа пожеланията,миличка,и попътен вятър на Вас Peace Praynig Hug

Весииии,и на мен ми се е случвало и ме е било яд #Cussing outта zатова те раzбирам,мила Hug

Цвети,хайде на остана Peace

Пепи,мн ме яд zа Григори Mr. GreenТрябва май да си смените квартала,ако няма оправия Thinkingцелувкииии

На всички мами....многоооо цункиииии

# 684
леле desitta много ме стресира   Shocked Аз най-редовно си оставям бутилка вода в колата,останало си ми е навик от Кипрото от жегите,че и на детето понякога оставям  Crazy
Принципно има логика,да,обаче тези имейли.......дали не е някаъв спам все пак   newsm78

# 685
 Shocked newsm78 Десита и аз яко се стресирах, особено по повод бутилираната вода Thinking

Цвете Hug Hug Hug Стисни зъби още малко. Мноооого са неприятни тия семейно-нажежени-отношения Thinking Но се преживяват - вЕрвай ми - от опит знам Peace Дано успея да планирам разходчица до Ловеч до 12-ти newsm78 иначе ще трябва да се търсим из Лимасол Laughing

# 686
ЗДРВЕЙТЕ Hug Hug Hug Hug

Аз да поздравя всички,но нямам време да ви прочета,но искам да ви почерпя,е моята мама има рожден ден

.......наздраве... Hug Hug Hug

на нас програмата ни е пълна,освен р.ден на мама,имам още 2  р.дни днес Heart Eyes...отивам да се приготвям за довечера,..на всички Kissing Heart Kissing Heart lovekiss..утре ще се включа подробно

# 687
не е за вярване как ме мързи просто #Silly...имам един камион чинии за миене...някой има ли желание да ми помогне Mr. Green

вес... Flutter..с удоволствие щях да ти пратя филипинката ми,но е оф днес Mr. Green,нали е 1 октомври Mr. Green Joy

бих писала.....но ме  е хванал един мързел Crazy...сутринта имах планове за една разходка по плажната улица и прочие,но ми дойдоха гости Crossing Arms...на това отгоре ми се обадиха от горе Crazy #Silly и ми казаха да изчистя двора от треволяци и да измия колата....да ровя като прасе в кочината си в прахуляк Crazy..общо взето така ми мина днешният празничен ден Mr. Green-1 октомври- Ден на независимостта (1960 - обявяване на републиката; бившата британска колония става независима)

# 688
Пепит  bouquet Да ти е жива и здрава  рожденничката!:bouquet:

Анчей за чиниите съм кандидат #Onfire ама с моя днешен късмет знаЙ ли сЪ нИ сЪ ли знаЙ какъв резултат ще постигна Twisted Evil Joy
Аз моите "нареждания отгоре" да стегна багажа за БГ тотално ги пренебрегнах след злополучния инцидент и буквално проспах празника smile3524 Сега ще си врътна едно кафенце за ободряване, ще медитирам над празните куфари и ще чакам да ми дадете приз за най- активен потребител днес Mr. Green

# 689
 #Silly hahaha hahaha...вес...пак ме караш да се смея...а колкото за чиниите....отдавна се чудя дали вече да не почна да ползвам еднократни Thinking Crossing Arms Whistling

Общи условия

Активация на акаунт