"К" като Кипър или "К" като "карък", с лятото да дойде края на всеки дяволък{34}

• 31 546
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Хехе,радвам се,че разрешихме проблемацията Joy.Бе почудих се аз отде накъде Лорка ще ти прави (баш пък такива) номера Thinking Laughing,пък сЮФсем изключих,че си имаш котешко бебе Grinning.Тоз Ози,бе smile3560,кАжи ся,слуша ли,остана ли здрави лампи у вас hahaha.

А,наздраве ,да видим ще я гепна ли,че малкото шило се събуди newsm48.

# 571
   А при мен пък не дЯтИтУ, ами котакът е хакер  Stuck Out Tongue Winking Eye  - само докат`ме види, че съм седнала пред компа нещо да щракам и Озича льоп на бюрото и се полу-изтяга върху клавиатурата, като туку притиска някой клавиш, та 100 на 100 е негово дело гътването на шрифта tooth
.......... Joy hahaha Joy Mr. Green Mr. Green Mr. Greenтоз Ози Party..голям хакер си пада Peace...ти все пак бързо се справи с проблема,аз 2 месеца четях като Шерлохомс search...та Де чела,дЕ не схванала Mr. Green..умирах си на мъка и точно ти ми каза да пиша на модеризаторите Hug Hug,за което ти благодаря (малко след 100 години ама по-добре късно отколкото никога)..та благодарско и на ТИТИ,която ме светна по въпроса как да се оправи белЪта Peace

Весич,благодарско за кафенцето Hug,аз ще си го сръбна за следобедно Heart Eyes
Анче...много си писала smile3534
Deziree...kak стеееe???слуша ли населението в къщи Heart Eyes
Miss Caprice

Много се радвам,че бебка е по-добре и че всичко ви се размина  Hug
От тук нататък само хубави неща да ви се случват,започвайки от прекрасният ден който сте изкарали всички заедно Simple Smile
......мерсиииииии,тъпкано да ти се връща smile3503

между другото остана ли от биричката newsm78  и аз искам...тук имам чувството,че лятото се връща #Crazy,уж се поразхлади 2-3 дена,вчера и днес  Nature Sunny  Nature Sun With Face...направо не се търпи тази жега Whistling,та една биричка бих сръбнала cheersха наздраве на всички

# 572
Абе,Пепи,с тебе не се ли мъчихме в сурат-бука да се разберем за тоя шрифт,или аз нещо бъркам Thinking.Имам някакви спомени,че си писахме тогава в чата Rolling Eyes....

Deziree...kak стеееe???слуша ли населението в къщи Heart Eyes
Слуша,слуша,като спи smile3560.Добре,че баткото след 3 месеца лятна ваканция е вече на градина,че с 1 дЗвер е малко по-лесно.От друга страна пък малкото овнЕ вече си показва рогата,и ми разказва играта.Та не е една беля,брат и сега че е на градина добре...ама аз станах задължителна компанията за игра,а преди беше той Crazy.Та така,няма пълно щастие Joy.

# 573
  Привет, момичета! Аз наминавам, за да ви съобщя, че нашата автомобилна сага продължава! Днес на едно кръстовище моят мъж дал мигач и намалил да направи ляв завой, а една заспала мома се забила в колата му отзад! Сега сме със счупена задна броня и окривен капак на багажник. Пак за ремонти говорим! Добре, че белята е станала при почти спрял наш автомобил и мъжо се е оттървал с уплаха и яко разтрисане. Комичното в случая е, че е отивал да плати застраховките на колите ни! Явно напоследък хич не ни върви и на 2-та. Аз също имах интересен епизод докато шофирах към работа. На пътя излезе куче и застана точно на осовата линия. Главата и предните му крака бяха в моята лента, а задната му част - в другата. Намалих, за да видя на къде ще тръгне животинчето, че да не го ударя. Колата, която идваше срещу мен се движеше по-бързо и очаквах да го подплаши и то евентуално да се измести на някъде. На 3 метра от кучето вече спрях,т.к. то не помръдна, а колата отсреща така го шибна, че то прелетя покрай моята кола и падна зад нея!!!!!!!! Всичко стана за секунди...Интересното е, че все пак животинчето се изправи и побягна. А за шофьорката на бързащата кола ще се радвам ако се наложи да ремонтира предницата и! Не мога да  разбера как така не се опита дори да заобиколи кучето, не спря, дори не намали скоростта ....Честно изобщо не очаквах такъв развой на събитието и като се погледнах в огледалото бях зяпнала от учудване!!! Като слязох от колата на паркинга на фирмата, всичко ми трепереше. Едва се опомних .....Ето какви хора имат книжки в Кипър и защо трябва много да внимавате като сте на пътя,пък било то като пешеходци или шофьори. Като си помисли човек, че на мястото на кучето можеше да е някое малко детенце..... ooooh! ooooh! ooooh!

# 574
Еййй, Пепич напраУ мА напраЙ да падна от коня с тоя лаф "модеризаторите" Mr. Green.... страшни бисери раждаш Joy Joy Joy  Иначе да, аз ти бях дала идеята да питаш модератор, но нямах спомен да си споделила по-нататък кво-що... Whistling .., но ето че, нали съм тарикатка Wink наготово почерпих опит yes

А дето пита и Дезире, Оззи-Дзверът е голяма фурия smile3560  - освен че ми е опоскал 2-3 от китките и най-редовно обръща по някоя саксия докато ловува мухи hahaha един ден даже си беше хванал нощна пеперуда Crazy.., също тъй бяга по перваза у съседите Mr. Green и някой път ще ги`Спревари и ще им ооплюска вечерята,щот`готварската им печка е на балкона newsm65..., но коронния му номер е,види ли ме да сядам на бюрото тутакси да се намърда и много явно ме ревнува от компа, щото почва едно търкаляне по плота, едно събаряне на колонките, микрофона и нощната лампа, едно гонене на курсура /като мърдам мишката/ по монитора... - абе чудесия  angel008  Даже сега голЕм рахат че не ми е на главата, ама то щото му направих топче от станиола на шоколад и се е заиграл да го гони в несвяст  Stuck Out Tongue Winking Eye Joy Joy  Та прави ми белички доста, ама иначе е голяма душичка...и особено ми е мил сутрин, когато ме събуди миаукайки и започне да се вре с мъркане в ръцете ми, мушкайки главичка в дланите ми да го галя и завира влажната си муцунка в лицето ми да ме души и цунква по устата и очите - мноооого е нежно и приятничко Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Дани, съжалявам за вашите автомобилни неволи Rolling Eyes  много неприятно е като тръгнат такива пакости, съпроводени с извънредни разходи Confused... А за въпросната шофьорка, дето почти е прегазила бедното животно, коментарът е излишен Twisted Evil  Много вероятно е да е използвала не по предназначение огледалото си за обратно виждане, а именно да си проверява грима Twisted Evil

Девойки, оставям ви сега... На всички...

# 575
Дани #Crazy Много неприятни автомобилни случаи newsm78 Я да идеш и ти като Пепича до някоя църква - та да прекъснеш "омагьосаната" поредица Peace

Блондич завид, завид за Ози Wink Нашият котунгел откакто порастна не прави вече такива изпълнения и ми е много мъчно Cry Сега му виждам очите веднъж на два- три дни, защото приоритетите му са изместени в постоянно преследване на мацки и воинствено отстояване на територия Mr. Green

Ох, пак няма да ми остане време да си изкажа мнението по позатихналите дискусии за емигрирането и адаптацията и трите килца горница ooooh!

Хубав ден желая на всички  bouquet

# 576
  • Larnaca, Cyprus
Много работа днес ама викам да мина да ви драсна някой ред Hug Heart Eyes
Данииии малеееееее Shocked Shocked.....едно след друго е направо ужасно ама все пак да се радваме че се е разминало без наранявания а само със уплаха.....ела да те гушна да се успокоиш Hug....прати и мъжо и него да нагушкаме  Hug Hug
а що се отнася до ужасни шофиори разбирам те напълно всеки ден се боря със тях и направо се дразня ама какво да се прави като им дават книжките лесно...какво дават направо подаряват Mr. Green
Блонди....голяма работа тоз твоя котак  Twisted Evil....и в крайна сметка си оства коте .....да тичаш след една топка пък била тя и от станиол си е направо котешка работа Wink
На всички други много  Hug Hug и приятен ден   bouquet...тичам че мойто мъж пак иска да му правя папки в компютъра .....снимки по майла ....и кво ли още ще измисли ....... #Crazy

# 577
аз за бързо....Дани да се присъединя към теб Mr. Green....относно моята бричка..ето вече е изцяло моя ..(изплатих я Peace) и като почна...спука се радиатора,падна батерията и боята от слънцето се обели #Cussing out..общо взето сега ми трябва нова батерия,боядисване и радиатор Mr. Green ooooh!....само това ми липсва #2gunfire...не обичам да си давам парите по колата.... Crossing Arms Whistling

блонди смях се с твоя котак...мамина ...ох...сладур!!!

вес,радвам се че тук там се включваш..колкото толкова Peace

дезире и ти моме 'де изчезна newsm78

пеп..ами много пиша,я...чак пръста ми хвана мускулна треска Mr. Green hahaha..ами то все тая..едно и също...сега не съм в Б-я  Mr. Green и ежедневието ми минава в у-ще,домашни и някоя друга сметка за плащане Mr. Green
цвете,муци,кате,мис каприс и всички там Hug Heart Eyes

# 578
Ох, и аз да се включа с мойта авто-перипетия  Simple Smile.
След активно започналия ден - училище, обедна почивка, балет, рожден ден...колата отказа да запали. Шок! Бяхме на гости, съвсем близо до нашата къща. След работа дойде и мъжа ми за да погледне, но безуспешно. Уговорих "пътна помощ" да я вдигне от там и да я закара в сервиза. По едно време се обади момчето от сервиза, да ме попита какво и има на колата. Обяснявам аз, а той ми вика - " но колата си пали и нищо и няма, мадам. Може да сте я оставили на скорост(автоматични) и затова да не е искала да запали ".  Shocked  Аз съм абсолютно сигурна в себе си, че никога няма да я оставя на скорост различна от ПАРКИНГ и да извадя ключа. Обаче, явно като си вземам чантата(винаги много голяма и тежка) съм закачила скоростния лост и се е изместил. В паниката никой не е обърнал внимание на лоста. Аз се дзверех в таблото и всичките му индикатори. Та така, влязох в списъка на жените-шофьори станали за подигравка от страна на мъжете.  Толкова бях щастлива, че не е нещо сериозно, че изобщо не ми пукаше от подигравателните усмивки на хората в сервиза. Само ми беше неудобно, че ангажирах толкова хора около себе си със себе си...
Дани, надявам се с това да се затвори кръга на неволите около вас! Щом е ламарина, не е страшно. Жалко за нервите, времето и паричките, но в крайна сметка си казваме - майната им, нали ние сме добре! Много обичам възрастните хора, но като шофьори ги считам за обществено опасни. Не чуват, не виждат, реагират бавно, а ако се съчетае всичко това и с телефон или нещо друго, което да ги разсейва.....
Анче, няма такова нещо като изплатена кола. Винаги плащаш и колкото повече време минава, по-големи стават разходите по нея. Но тя има стойност, ако е в движение. Така, че сменяй батерията и радиатора, а боята ще почака.
Пепитка, не си и помисляй да се подстригваш! Косата ти е много хубава и поддържана. Аз исках да кажа, че няма нито грам излишен по твоето тяло и мисля, че ти ме разбра. Хубава разходка сте си направили, ние така сме ходили до другата част и манастира на Агиос Андреас.
Цвете, още малко остава до края на твоето изпитание. Постарай се да си събереш книгите накуп и да ги претеглиш. Ако можеш да си позволиш да платиш сумата за свръхбагаж, вземи си ги. Това са неща, които ще ти липсват. Почти винаги правят големи отстъпки. Ако имаш 20кг, ще ти вземат пари за половината. Можеш да ги пуснеш и на карго.
Кате, и твоя мъж като моя не иска да се  научи, защото има "секретарка" май. Моя даже смс не пише. По празници само ми дава телефона си и вика "отговори им".  Simple Smile А лаптопа  това лято го използва 2-3 пъти, за да се видим на скайп и познай дали го е изключил като хората  Laughing. Просто е затворил капака на лаптопа и това е.
Лек ден на всички  Hug

# 579
здравейте значи...

http://img69.imageshack.us/img69/859/image583v.jpg Whistling Crossing Arms Shocked hahaha hahaha hahaha

Слуша,слуша,като спи smile3560.
smile3521 smile3521 smile3521...тогава наистина слушат най-много Joy,защо ли е така Mr. Green...те май всички деца си приличат по отношение на слушането,в дадени моменти Rolling Eyes

Дани.. Hug Hug...просто нямам думи,и на теб ти е тръгнало последо време все така с несполуките Hug Hug..дано е последната Peace

Еййй, Пепич напраУ мА напраЙ да падна от коня с тоя лаф "модеризаторите" Mr. Green.... страшни бисери раждаш Joy Joy Joy
...ауууууууууу ама наистина бисер от класа съм изровила newsm78 newsm78,пък от дЕ ли????поне се посмях на моите писания...кои знае акъла дЕ пак ми е ,,миткал,,на разходка Joy....Блонди,тоз Ози,ми напомня за коташкия на една моя приятелка в б-ско,която го беше научила да ходи да пишка в тоалетната,и да си пуска водата Naughty,,,само т.хартия не използваше. hahaha Joy.та ако научиш Ози,да ти носи топла ве4еря Joy,хич няма да ти е лошо Peace..теж Mr. Greenко му на комшуто

Анче...май си напражила масаж на пръсчето Joy,та си драснала повечко hahaha
Винаги...и с моите приживявания се пукат от смях,но и твоите не са по- назад hahaha hahaha......ние на Агиос Андреас..ще ходи на 28 ноемри 2 дни преди празника,ама чесно казано хич не обичам да хода там..малко ми е скучно и тапичко

Кати,Веси Hug Hug

Аз съм бясна...вчера се опитах да сваля снимките от тлф на моито маж,и да ги кача в фб,но от много майстори,че имахме и гости,общо 3.ма някой нещо е натиснал и ми е изтрил всиииииииииичкоооооооо и снимки и видео #Cussing out #2gunfire...нямям думи Mr. Green...днес ще тичам до комшията да видя дали тои няма някаква снимка с моите дзВерчета ooooh!

Последна редакция: ср, 22 сеп 2010, 18:54 от pepita-1977

# 580
....та ако научиш Ози,да ти носи топла ве4еря Joy,хич няма да ти е лошо Peace..теж Mr. Greenко му на комшуто
Пепич, ама това си е идея - да го дресирам  Озича да примъква на комшУто вечерята newsm65... - бая икономия ще ми реализира от бюджета, особено на тая криза.. smile3560....Но засега той все още си е едно глупаче,щом дет`вика Кати, ходи да гони като гламав станиолово топче Joy Joy....Което ми припомня една случка от преди около 2месеца, когато беше хептен бебе и съвсем глупендерче още Mr. Green... - та аз го пусках спокойно на балкона да си играе /казвам спокойно, защото още не го беше усвоил тоя ГЯволък да търчи по перваза у съседите  Stuck Out Tongue Winking Eye/ и той свикнал влез-излез както си иска....и един ден, както обаче си играеше вътре в хола и гонеше една мушица, явно така вече се беше ожесточил, че все успява да му избяга, че с див котешки галоп се насочи към балконската врата да изскочи навън..., Убаче без изобщо да забележи, че въпросната врата е затворена smile3560...и така се дрънна челно в стъклото, че направо си седна на дупето и затъпя в недоумение:"КВо стаА тука бе?!" smile3557 rotfImbo rotfImbo...  Но погледнато от друга страна,\това е едно признание за мен като домакиня - как ми светят до невидимост прозорците clean newsm47... Та така, що се отнася до Дзверчо, има още много Фрискис да изяде докато захитрее Wink Mr. Green

И докато съм на котешка вълна...Весич, вие на кого ще го поверите Събчо докато сте си в БГ?  Той голям , верно, ама колкото и да го дава самостоятелен и да щъка като свободен електрон, сигурно търси да си се прибере като му поизгладнее трътката  Yum hahaha

Анче, да ти кажа на мен това ми е една от основните причини да не съм си взела кола, макар и на няколко пъти да съм се изкушавала от идеята... - Защото да речем позагубените ми шофьорски рефлекси ще си ги възстановя, ама като си представя, че наличието на собствено МПС съставлява автоматически още едно /при това сериозно/ перо в месечните разходи, просто няма как да издържа на такъв допълнителен напън #Silly

Винаги, наистина леко в комична ситуация си изпаднала с тая "авто-перипетия", ама те мъжете така или иначе само си търсят повод да се подиграват на жените шофьори newsm01 Wink  пък не гледат себе си Stuck Out Tongue Winking Eye
Ето по тоя повод нещо смешно, дето,помня, съм публикувала преди време, но е много яко, а и показателно по темата..:

Отляво ме задмина едно чисто ново БМВ с над 130 км/ч. Караше го жена, лицето съвсем близко до огледалото и си слагаше сенки…
За момент се разсеях и когато отново и обърнах внимание тя беше вече наполовина в моето платно, все още занимавайки се с грима си.
Въпреки, че съм мъжко момче се стреснах толкова, че си изпуснах електрическата самобръсначка и тя ми изби сандвича от другата ръка…
Като се опитах да върна колата на платното с коляно, ми падна Джи-Ес-Ем-а от ухото директно в горещото кафе между краката ми. Кафето се разля, изгори най-ценните ми части, прекъсна важен разговор и ми скапа Джи-Ес-Ем-а.
Фаса в устата успях да задържа с последни усилия…
О, как мразя жени зад волана!!!
rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao

Така усмихнати (надявам се) ви оставям...
Лека вечер! newsm46

Последна редакция: ср, 22 сеп 2010, 22:40 от Miss Blondy~Redhat

# 581
Дани,случката с мъжа ти я преживях и аз пролетта ooooh!,не помня дали тук ви разказвах Rolling Eyes.Добре че бях без децата,ама бях с майка ми,бая и се изправиха косите Confused.Та мен си ме блъснаха баш спряла,на червен светофар.Младежа зад мен така ме нацепи ooooh!,че и ми се кара Shocked.Щото съм била много засилена,и мислел че ще мина.На червено #Crazy.Та така....Не са само в Кипрото таквизИ шАфьори Tired.
vinagi,пък това за запалването.... Laughing,и на мен така ми угасяше колата,ама наистина Mr. Green.Както си карах при това,прпрпрпр,и айдиииии...спира насред пътя.И това беше точно в най-голямата зима,миналата година,когато бях сама с децата(а половинката-в Кипър). Twisted Evil .Кошмарна история,не искам да си спомням Tired.Та много важно,че са те взели за мезе искам да кажа Laughing,ааамаха Crossing Arms.Случва се и на най-добрите Joy.

И докато съм на авто-вълнА:
Цитат
Отляво ме задмина едно чисто ново БМВ с над 130 км/ч. Караше го жена, лицето съвсем близко до огледалото и си слагаше сенки…
За момент се разсеях и когато отново и обърнах внимание тя беше вече наполовина в моето платно, все още занимавайки се с грима си.
Въпреки, че съм мъжко момче се стреснах толкова, че си изпуснах електрическата самобръсначка и тя ми изби сандвича от другата ръка…
Като се опитах да върна колата на платното с коляно, ми падна Джи-Ес-Ем-а от ухото директно в горещото кафе между краката ми. Кафето се разля, изгори най-ценните ми части, прекъсна важен разговор и ми скапа Джи-Ес-Ем-а.
Фаса в устата успях да задържа с последни усилия…
О, как мразя жени зад волана!!!
Блонде,това кърти мивки  Mr. Green,трябва да си го запиша някъде  Laughing Joy
А така като Озича и аз съм влизала в магазин Embarassed...през витрината....малиииии,голям сконфуЗ бях,а продавачките едвам изчакаха да си изляза,за да прихнат да се смеят Crossing Arms.МиУото пък какво ме направи #Silly,чак рева от смях....

Анче(Галче) Hug,тук съм си,чета ви,ама нали знаЙш...на много места като ръсиш Laughing,и все не остава време навсякъде да се завъртиш достатъчно Crazy.

# 582
А така като Озича и аз съм влизала в магазин Embarassed...през витрината....малиииии,голям сконфуЗ бях,а продавачките едвам изчакаха да си изляза,за да прихнат да се смеят Crossing Arms.МиУото пък какво ме направи #Silly,чак рева от смях....
Дезиренце, аа не! Mr. Green нЕма начин тоз`хубав човек да е ревал от смях! fiuuuuuu   angel008
От съчувствие ще да е било  Stuck Out Tongue Winking Eye Joy Joy Joy

Мацоранки, хубав да ви е денят! Сервирам ви кайВЕнЦи и лека закусчица и отърчам, че задачките ме зоват bye

# 583
Добрютру маценца sun

Miss Blondy~Redhat,мерсаж за кафето и бАнбонките Hug .Ако се появи и компания да го пием заедно... Sunglasses
За случката-мъжа ми си мислел до него момент,че в най-смешните домашни видеоклипове дето сме гледали такива ''случки'',са били нагласени изпълненията Mr. Green Crazy.Не можело да има такива заспали хора smile3538 Laughing.Ама в нашия ситЮеЙшън той беше виновен Crazy,щото влизайки в магазина,ввървеше след мен...по едни стълби(2-3),и аз въртя назад глава да го гледам(голяма лИбоФ,ей Heart Eyes) докато се изкачвам по стълбите.Иииии....... уж вратата бях видяла,че е отворена,и като се обръщам напред,и като се засилвам Laughing,и целунах витрината.А как издрънча НЕЩО Mr. Green,не разбрах челото ми ли беше това,стъклото ли ooooh!.Смешното ми дойде чак след половин час #Silly,ама до сълзи и на мене...като напушени бяхме с благоверния ми в колата Crazy.Иначе в магазина се държах много сериозно и делово bowuu Laughing.

Последна редакция: чт, 23 сеп 2010, 11:00 от Desirée

# 584
Бреййй ,къФ лаФ съм изпуснала,докато съм била на Зъбар.....  Mr. Green
Винаги милата ти...  Hug Добре,че наистина не се е оказал истински проблем,другото Голяма   Работа  Peace Нали не бива да се приемаме много насериозно.Инак мерси за съветите за багажора  Peace Аз направих подбор на библиотеката си и някои книги,които отварям по-често и винаги намирам по нещо за конкретния момент ще си ги взема.Други ще оставя на братчедката Лора,като ни дойде на гости да ми ги донесе.Така ще им се радвам повече.Някои пратих по Андрей.И горе-долу ще се събера. Наистина усещам как затварям една съществена страница в живота си.Помъдряла,поизстрадала,понадебеляла,сдобила се с две дечиня се връщам в моя истински дом в Кипър.Простих се с детски илюзии и представи,но това малко ме поумори...Дано отново възвърна младежкия си дух и порив към много неща..Ще стане,само веднъж да се озова там...
 Дезире много се смях и с твойта витрина..... Joy Joy Joy Голям си образ.Да нацункаш дечицата от нас  Hug Hug Hug
 Блонде не можахме да се видим душооо,само за това ме е яд много.
Анче приготвай софрата,че ида.... Относно колата и аз мразя да давам пари за нея,а на Андрей само това му дай - озвучение,ароматизаторчета и т.н.Но аз все пак надделявам  Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт