"К" като Кипър или "К" като "карък", с лятото да дойде края на всеки дяволък{34}

• 31 537
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • Larnaca, Cyprus
Пак набързо дано да не се сърдите Twisted Evil  Mr. Green
Анче колата веднаго щом я изплатиш трябва да се продаде уви така казва мойто мъж.....и аз със старата така направих  Peace
Винаги ейййййй голяма работа тия мъже само се чудят как да ни подиграят не ги е срам  Mr. Green.....СТАЧКАААААААААА ТОГАЗ.....отказвам да прибирам мръсни чорапи по пода тогава Crossing Arms....а също така да мия и мивката в банята след като са се избръснал.....и да пращам мейли.....и смс-и Crossing Arms да не изброявам и други да видим кой се смее последен Joy Joy
Дезире и БЛонди ама моля ви това да се блъснеш в стъклото ми е любимия номер Mr. Green елате да видите в ресторанта как се блъскат кат мухи без глави Joy Joy

А сега да почерпя за единствената ГОЛЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯМА звезда  Sunglassesдо мен.......  HugHeart Eyes поне за сега, докато пораснат децата....... Hug..........Мъжът ми днес е рожденник .....ЗАПОВЯДАЙТЕ за негово здраве..... Hug
...................
........

# 586
кате..относно колата и аз смятам така да направя,но не сега...след горе долу година Mr. Green(когато почна работа),че другата кола ще  е предполагам и по- скъпа Wink....
колкото да твоето агапи  bouquet  ..за агапито Wink

# 587
Катейй, да ти е жив и здрав мъжОто-рожденик! с риск да ме набиеш fight за вида й gydi
ама ей таз`торта му`Й подарък от мен Mr. Green
Късмет във всичко му пожелавам.., макар че най-големият късмет вече го е споходил - ТИ!!! Heart Eyes
Много весел празник днес! Tada

Цветюхче
, и мен мЪ`Й яд, душко, та чак ми иде да те набия newsm48, че на няколко пъти ми пускаше въдичката, че ахааа ще се завъртиш по нашиЮт край smile3560 та да се видим, ама аййййде от мен да мине fiuuuuuu Hug Hug

Дезире, абе на няколко пъти все пропускам да ти честитя новия аватар  bouquet 

Уффф, пак трябва да офейквам, че времето ме подпира...
Анче, писали сме заедно Hug... 

# 588
Здравейте сладуранки,чета си ви редовно,минавам набързо само да ви кажа здрасти  Hug
и да честитя на Катето на сУкровището,да ти е жив и здрав и да те слушка още повече  Mr. Green 

ВЕСЕЛ КУПОН  smile3525

# 589
Кати...да ти е живо и здраво мъжлето

Dezire..твоята случка с ветрината ,ме развесели,но поне не ти се е отразила на джоба Peace..да обясня...брат ми шофьор,и аз с него на редовната разходка...та както си чакахме пред склада да отворят,и обсъждахме колите в отсрешната афтокъща,гледаме как ветрината се сринва до основи Shocked и излиза кола  Mr. Green...това в центъра на Ст.Загора,и знаете за секунди колко зяпаджии се събраха ooooh!...та после разбрахме,че някакъв човечец влязъл да ди хареса колица,обаче решил и да се качи ,да я разгледа отвътре, и да види как работи двигателя Laughing...и накрая да пробва колко е здрава Joy hahaha

Блонди..казвай рецептата за
как ми светят до невидимост прозорците clean newsm47...
newsm78 newsm78,че моите колкото и да ги търкам,Андриани като мине с нейното,, фъш-фъш,,както му казва  на спрея за прозорци и забравям за прозрачност и блясък hahaha hahaha

Цвети...
Помъдряла,поизстрадала,понадебеляла,сдобила се с две дечиня се връщам в моя истински дом в Кипър.Простих се с детски илюзии и представи,но това малко ме поумори...Дано отново възвърна младежкия си дух и порив към много неща..Ще стане,само веднъж да се озова там...
newsm78 newsm78ще стане естествено Hug Hug..важното е да сте всички заедо Peace,а нещата се подреждат сега-сега Peace Peace Peace...не ми приличаш на човек,които се дава лесно Heart Eyes

Miss caprice Hug

оффффф,ние утре нямаме школо Naughty,понеже църква,,Агиа Фекла,, е до нашето у-ще и празнуват празника и, и  и по този случай,моя син се е затръшкал да го водя на църква,тъкмо си мислех,че поспим малко повече Mr. Green,да ама не...ще се ходи,няма начин,то и без това както са казали хората,,от сън спомени нема,,...ами да заведя дЯцата на празника Peace да се порадват

# 590
Miss caprice Hug

оффффф,ние утре нямаме школо Naughty,понеже църква,,Агиа Фекла,, е до нашето у-ще и празнуват празника и, и  и по този случай,моя син се е затръшкал да го водя на църква,тъкмо си мислех,че поспим малко повече Mr. Green,да ама не...ще се ходи,няма начин,то и без това както са казали хората,,от сън спомени нема,,...ами да заведя дЯцата на празника Peace да се порадват

пепитка,връщам ти я  Hug и още за децата  Hug  Hug  Hug
 Да ти кажа честно,много се радвам,че синчето ти иска на църква,вместо например нещо друго,браво на детето и като знам как празнуват в Кипър......чак ми иде да хвана самолета пак   Mr. Green

# 591
ние защо сме на училище?а?!!!Ъ  Crossing Arms

# 592
ние защо сме на училище?а?!!!Ъ  Crossing Arms
hahaha  Joy ами   `щото си нямате църква,която да празнува до вас  Hug

# 593

Катич, айде НАЗДРАВЕ за рожденника и да е ЖИВ И ЗДРАВ, ПРАВ И КОРАВ!!!

Блонди, на нашият Съботинович сме му осигурили "бавачка", която да го посещава всеки ден, докато ни няма, и да му сервира пресни храница и водица. Моля се само да не прави много поразии в къщи, че както смятаме да му оставим един отворен прозорец (за да може да излиза, когато поиска) може и булка да си доведе за компания Joy
А относно идеята да прескочим до Бургаз-ът, за огромно мое съжаление почти невероятно е да се осъществи. Имаме толкова много неща запланувани за отмятане в Троян, че надали ще успеем да мръднем другаде Sad ....но нищо не се знае със сигурност - така например преди няколко години на път от София за Ларнака минахме за по- напряко през Бургас, 'Щот' самолетът, видиш ли, поради лоши атмосферни условия в столицата, там кацнал и там останал да си чака пътниците за обратно.

Цвете Hug Hug

# 594
Katy жив и здрав да ти е мъжОт!Все така да е обичан от теб и да е щастлив от всичко в живота си!  Peace
Весии а така до Ловеч една разходчица  Wink

# 595
Кати, поздрави и от мен за половинката ти!
Да ти е жив и здрав, и много лични и професионални успехи в живота!

*Cveteto*, много смесени чувства ме обзеха като прочетох едно твое мнение от по-предна страничка...че си отивате в истинският си дом в Кипър. Хем ми стана едно такова мъчно, хем те разбирам чудесно, и всъщност и аз съм щастлива от този факт. Не знам как точно да го опиша Rolling Eyes. Както и да е де, много се радвам, че успяхме да се видим. И много се радвам, че ви познавам Hug Heart Eyes!

# 596
  • Larnaca, Cyprus
 Party Party ИДАААААААААААААААААААа Party Party
Момичета благодаря ви на всички за пожеланията   bouquet  bouquet
Какво направихме на моя мъж smile3508....Милия инфаркт щеше да получи Joy Joy
Подготвихме му ПАРТИ ИЗНЕНАДА т.е., скрихме се всички, цееееееееееееелия персонал плюс МЕН плюс двама трима случайно дошли негови приятели плюс съседите отляво и отдясно, всички зад бара, приготвихме тортата и до тортата, суши под формата на числото от годините му и разни там дребни нещица да се почерпим .........Заключихме всички врати оставихме само тази отпред за да знаем откъде ще влезе  Twisted Evil...иииииииии звъни му управителя и му казва .........Бързо идвай в ресторанта една тръба се е спукала и тече вода навсякъде  Shocked Shocked .....между другото само така можеш да накараш моя мъж да дойде веднага Twisted Evil......и влиза милия тичайки и НИЕ ВСИЧКИ .....HAAAAPY BURTDAAAAAAAAAAY........А той седи и гледа и се чуди от всички нас кой първо да набие ...... Mr. Green....ама бързо му мина и ни нацелува всички Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Анче пък представяш ли си да ти дадат и кола от новата работа догодина  Party
Блондеееееейтортето bombs  newsm53
Пепи ходихте ли на църква ....аз мойте ги разтоварих пред църквата и после свеки ги е взел ...... newsm47
Момичета после пак ще намина че работата ме зове bowuu

# 597

Честит рожден ден на Кати6 на агапито! Ей така да изскочиш следващия път от тортата. Да е жив и здрав и все в една посока да гледате!

# 598

Честит рожден ден на малката чаровница Андриани! Да расте здрава и щастлива, за радост на своите родители!

# 599
Честит 3-ти РД на малката сладкишка Андриани!

Общи условия

Активация на акаунт