Всякакви въпроси относно съдомиялните - 3

• 80 830
  • 748
  •   1
Отговори
# 270
Вени,мерси, че се включи, ама си е баш програма това 3 в 1.
При това два часа и половина Crazy
Пробвах вече Mr. Green
Сега ще пусна и една ЕКО с таблетка да видя каква ще е разликата, ако има Grinning
Оффф, да си го бях питала човека вчера ooooh!

# 271
  • София
Vanya_P, а нямаш ли инструкция за машинката? Иначе ясно - пробра, грешка и сама ще избереш програми и препарати  Mr. Green  Peace.

# 272
ooooh! Каква голяма бяла птица съм...да пропусна новата тема Rolling Eyes
Та да питам - глинени съдове мили ли сте в миялна? И ако мия с гел - да се пробвам ли и с тефлона, че все още не съм рискувала newsm78

Мила съм гювечетата мазни,черни  Laughing и тефалските тигани най-редовно.Нищо си им няма,излизат като нови.

# 273
 И аз имам програма 3 в 1,за която пише че трябва да се използват таблетки 3 в 1 ,мие 145 мин.Но досега не съм я ползвала Peace

# 274
  • Paris, France
Здравейте,

Ние още се чудим каква миялна да вземем, че от форума четох да е с три перки и да има половин зареждане и т.н.

Някой има ли отзиви за  AEG F 65011 VI ?

http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside/% … 0F2&scenario=

Много жалко, че няма Беко за вграждане в БГ, което да е аналог на 6832.

АЕГ не знам дали имат три перки, май не  newsm78, но не са най-доброто. 6832 на Беко тук отдавна я няма на пазара, миналогодишният модел беше 6833, същата, но с малко чекмедженце под горната кошница. Новият модел е 6834, с индукционен мотор и два пъти по-безшумен и е фантазия, възхитена съм. Виж модели на Blomberg и Amica за вграждане и гледай да са с душ на тавана и поне 8 програми. Вътре са същите като Беко Mr. Green.

# 275
Здравейте,

Ние още се чудим каква миялна да вземем, че от форума четох да е с три перки и да има половин зареждане и т.н.

Някой има ли отзиви за  AEG F 65011 VI ?

http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside/% … 0F2&scenario=

Много жалко, че няма Беко за вграждане в БГ, което да е аналог на 6832.

АЕГ не знам дали имат три перки, май не  newsm78, но не са най-доброто. 6832 на Беко тук отдавна я няма на пазара, миналогодишният модел беше 6833, същата, но с малко чекмедженце под горната кошница. Новият модел е 6834, с индукционен мотор и два пъти по-безшумен и е фантазия, възхитена съм. Виж модели на Blomberg и Amica за вграждане и гледай да са с душ на тавана и поне 8 програми. Вътре са същите като Беко Mr. Green.

Много ти благодаря за отговора! За съжаление в момента в България няма нито Амика, нито Бломберг, нито Беко 68ХХ за вграждане и съм се видяла в чудо! Писах на Беко в Турция как мога да си внеса, нямам отговор. Писах на Технополис, вносителите на Беко, и те не отговарят!  ooooh!
Не знам къде да търся?  newsm78

Тази 6834 за вграждане ли е, колко пари е във Франция?

# 276
Момичета помощщщщ Praynig. Имаме миялна Беко http://www.mvideo.ru/idb/187262.pdf, която още при първото пускане не проработи като хората ooooh!. Трябвало да я върнем веднага в магазина, но покрай другите неволи в къщи извикахме сервизния техник. Взеха я и затегнаха нещо разхлабено. Върнаха я /издрана естествено #Cussing out/, но не ми се разправяше повече. И сега мием с нея, но вече два пъти забелязвам, че остават мръсни следи на горния ред по съдовете. Нямам инструкция на български и намерих на руски, но пак не мога да разбера защо не се мият съдовете. Някой имал ли е подобен проблем и знаете ли как да го разреша?

# 277
Зависи за какви съдове става сума. Моята не мие добре гЮвече. Остава следи точно както обясняваш. Обаче всичко останало мие перфектно.
За да не става недуразумение, аз нямам Беко.
Но и при други марки се случва.

# 278
Ами става въпрос за чинии, които не са много зацапани и чаши от кафе newsm78. Не знам - да не би да не я зареждам правилно? Правя го според инструкциите.

# 279
Става въпрос за горната кошница.

# 280
Моята правеше така от гела на "Медикс", сега съм с прах на "Сомат" и нямам такъв проблем.

# 281
  • Тука, под липите стари...
Момичета, да се похваля. Имам си вече съдомиялна Бош -    http://www.electron.bg/product_info.php?products_id=2294
Нямах голяма възможност да избирам, защото мястото ми беше малко, а тази е една от най-малките (като габарити) от моделите за вграждане.
Все още не познавам всичките и възможности. Искам да ви питам колко минути е най-кратката програма на вашите машини?
И още нещо: купих си таблетки All in 1, някой ползва ли такива и мислите ли, че са добър вариант? Извинявам се, ако за това сте писали назад в темата.

# 282
Моята правеше така от гела на "Медикс", сега съм с прах на "Сомат" и нямам такъв проблем.

Мия с таблети на Claro и солите са същите. Не знам вече. Сега пак я пуснах да видим какво ще стане.

# 283
  • София
Хммм, аз също пуснах тиган Тефал в миялната, обаче сякаш има издраскано  newsm78

# 284
...купих си таблетки All in 1, някой ползва ли такива и мислите ли, че са добър вариант?

Първо - честито! Със здраве да я ползвате и много хубаво да мие!

Таблетите, които си купила вероятно са Калгонит/Финиш. Хубави са, макар че има и по-хубави и по-евтини.

Общи условия

Активация на акаунт