Всякакви въпроси относно съдомиялните - 3

• 81 788
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
благодаря за препоръката ви, Беко изглежда напредват в технологиите  Mr. Green ще се поогледаме за някое промо

# 136
С риск съвсем да стана за смях, сериозно ли трябва да се дели таблетката на две за малка съдомиялна  #Crazy
И на мен така ми казаха някога, но се изнервях  от разпадащото се топче в средата , пазенето на другата част от таблетката - мазало, неконструктивна работа.
А ако сложа цяла - трудно се затваря вратичката на контейнерчето, натискам, бутам докато сплескам/разтроша таблетката или пък излизаше пяна през вратата на съдомиялната ooooh!
 Скоро ми подариха някакви таблетки - еко-меко, глупости - реших да пробвам -  пяна. Да не говорим, че нищо не се изми.
Ползвай гел.

# 137
  • София
Имам въпрос към някой по-експерт, напр. Sourcherry - с малко глупав въпрос.
Купих миялна Siemens Lady 45 SR 53503 - отделението ми за сол е отстрани, не на дъното. Да го пълня с цял пакет ли, вода ли първо се сипва, как става  newsm78

# 138
Първо четеш в упътването какво пише.
Някои машини изискват напълване на резервоара с вода и след това със сол, други не.
Резервоарът на тези машини е малък и няма да побере цяла кутия сол. Сипваш, докато поема. Като се напълни - спираш.

# 139
  • София
Срам - не срам, ама ще питам - има ли някой тук с Whirpool (45/85 см.) - да снима/сканира и да ми покаже поне примерно подреждане от manual-а (не открих онлайн), защото нещо май не се справям добре  Embarassed

# 140
  • София
Зелено човече, потърси каквото и да е подреждане, мисля, че марката не е от толкова решаващо значение, а пък ти ще добиеш представа. Ето тук http://www.docstoc.com/docs/8571821/%D0%A1%D1%8A%D0%B4%D0%BE%D0% … D0%B0%D0%BD%D0%B5 съвсем на прима виста го открих има. Дано ти е от полза, гледай само картинките на подредениет съдове  Laughing.

# 141
  • Велико Търново
Срам - не срам, ама ще питам - има ли някой тук с Whirpool (45/85 см.) - да снима/сканира и да ми покаже поне примерно подреждане от manual-а (не открих онлайн), защото нещо май не се справям добре  Embarassed

От тук можеш да си изтеглиш manual според модела на машината, ако искаш да видиш, точно за твоята.

# 142
  • София
Хиляди благодарности, момичета, няма го точно нашия модел, но има със същите начални букви!!! Аз рових ли рових, ама явно нещо не съм се справила добре - все ми излизаше, че трябва да си платя  Embarassed

# 143
  • София
Само обърни внимание дали кошниците приличат на твоите и по описанията и картинките ще се ориентираш  Peace.

# 144
Обикновено кошниците при различните модели и марки си приличат много.
Идеята е да се схване подредбата. После е лесно.

# 145
След като се поограмотиих в този форум и си извадих марки,изисквания и т.н. тръгнах да купувам съдомиялна.Какво беше моето учудване като видях,че при вградените изборът е доста беден.Не съм от София и търся пералня 45 см. В Технополис изборът е между Бош /почти 1000 лв. и затова отпада от листата ми/, Електролукс и Беко. В друг голям магазин предимно Аристон-4-5- модела,като този с най-многото екстри е 700 лв. и Конеляно и още една марка,която забравих. Харесах Аристона, но не бях обръщала внимание на отзиви за тази марка. Някоя от вас да има такава?Отзиви?
В Технополис попитах за Бломберг-от форума бях научила за качествата и.Казаха ми,че е немска,но се работи в Турция,в заводите на Беко.Че на Беко частите всъщност са немски-на Бломберг почти-бла,бла.Т.е. вземи си Беко-все едно вземаш Бломберг.

# 146
Купи си Беко,like us. Whistling Laughing 45 см. с 1/2 зареждане и отложен старт  Grinning.Харчи най вече сол(на около месец една кутия),а прах използваме цяла туба вече 8 месеца,в предвид ЕЖЕдневното пускане на миялната.

# 147
W, Аристон е добър избор Peace.
Купувай!

# 148
А какво ще кажете, за тази марка BOMPANI
http://www.techno-mix.com/SYDOMIYALNI/ZA-VGRAJDANE-45-SM.html

# 149
Здравейте, някой има ли миялна на Аристон. Намерих този модел на промоция. Какво ви е мнението от практиката. Исках да си намеря нещо на Бош или горене, но не намирам подходях модел в Бургас.
http://www.electron.bg/product_info.php?products_id=18430

Общи условия

Активация на акаунт