Раждане в Окръжна болница Пловдив

• 166 015
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 1 755
Ох, мен освен от болка, (ако се стигне до секцио) ме е страх и от излизането от упойка. Чух кофти изказвания по въпроса. За всеки случай пъхнах и жилетка в багажа.

# 1 756
И за болката, и за излизане от упойката. Всичко е ИНДИВИДУАЛНО!
Абстрахирайте се от чужд недобър опит.
Аз имам 2 секциа. 1-в чужбина, 2-окръжна.
И при двете излязох  много бързо от упойка.
Не съм имала проблеми, не ме е тресло, не съм повръщала, не ме е боляло нищо.
Всичко е до въпрос на психика. Ако 3 дни не сте яли и не сте спали от притеснение, нервата ви тресе...е няма как да ви е наред и след секциото . Въпрос на нагласа е, отивате с убеждението че всичко ще бъде наред. Все пак там работят едни от най-добрите специалисти. Персонала е внимателен, докторите добре си вършат работата.
Аз лично се възстанових много бързо. На 3я ден нищо вече не ме болеше, все едно нямах операция.
До сега не ме боли нищо, не ми дърпа, не ми опъва.
Късмет и ведри мисли!

# 1 757
Креми,когато ме събудиха още на операционната маса,нямах болка...поговорих си с лекаря сигурно е било няколко думи,но на мен ми се стори доста Laughing,болка нямаше...после усетих как доктора ме гушна и ме премести на леглото,пак не болеше,и си казах "ей то не боляло ",ама аз само за болката си мислех Laughing...после ме качиха в асансиора и като друсна от някакво прагче тогава заболя...след двете успокоителни вече не болеше..по точно болеше но като при цикъл...иначе раздвижването ме боля,ама аз си имам и други здравословни проблеми та и от там идваше малко болка...
babyAty,секциото ми беше първата упоика,излезнах много лесно,дори помня абсолютно всичко от събуждането...след 6 месеца ми се наложи операция на жлъчния канал пак с пълна упоика и от нея излезнах лесно....не се притеснявай толкова,има странични ефекти,но са рядкост..
ioli не съм съгласна че е въпрос на нагласа...по скоро е въпрос на организъм...аз отодох точно както ти описваш...3 дни ни яла ни спала,притеснена...когато влизах в операционата,нямаше кръв в мен,доктора се притесни че ще припадна от страх и всичко мина леко и безпоблемно..

# 1 758
  • Fort Worth, TX
Ох, мен освен от болка, (ако се стигне до секцио) ме е страх и от излизането от упойка. Чух кофти изказвания по въпроса. За всеки случай пъхнах и жилетка в багажа.
Глупости си чула.Мн съм им добри упойките.Аз също излезнах мн лесно.След 1 4ас ума ми беше съвсем на място и говорех по телефона.Няма главоболие, няма да те кара на сън.Свежа бях като кисела краставица.И да пратите на Бачуров много поздрави от мен.

# 1 759
  • Fort Worth, TX
И за болката, и за излизане от упойката. Всичко е ИНДИВИДУАЛНО!
Абстрахирайте се от чужд недобър опит.
Аз имам 2 секциа. 1-в чужбина, 2-окръжна.
И при двете излязох  много бързо от упойка.
Не съм имала проблеми, не ме е тресло, не съм повръщала, не ме е боляло нищо.
Всичко е до въпрос на психика. Ако 3 дни не сте яли и не сте спали от притеснение, нервата ви тресе...е няма как да ви е наред и след секциото . Въпрос на нагласа е, отивате с убеждението че всичко ще бъде наред. Все пак там работят едни от най-добрите специалисти. Персонала е внимателен, докторите добре си вършат работата.
Аз лично се възстанових много бързо. На 3я ден нищо вече не ме болеше, все едно нямах операция.
До сега не ме боли нищо, не ми дърпа, не ми опъва.
Късмет и ведри мисли!
Спомена от първото ми секцио беше, че мн ме тресеше.Сега си ги питах пак ли ще ме тресе и те казаха, че тресенето идвало от банките които вливали, ако не били затоплени.Успокоиха ме, че няма да тресе,Е вярно не ме тресе.

# 1 760
Благодаря !!!
  bouquet

# 1 761
Здравейте да си кажа и моето мнение за ОБ а то е че по никакъв начин не съжалявам че избрах точно ОБ спомените и страховете от първото ми раждане в друга Пловдивска болница бяха забравени от мига в който ме приеха в 00:00 през ноща от вежлив персонал и акушерата и доктора бяха изключителни не съм имала уговорка с лекар а д-р Бабаков ме следи цялато нощ дали всичко върви добре сутринта на първи юли се роди синът ми Йордан израждаха ме д-р Минчев и акушерка Тошева нормално раждане с няколко шева но всичко мина леко много съм доволна от професионализма и човешкото държание на персонола newsm10

# 1 762
Честит ти син- Йордан. Да расте жив и здрав и много обичан. Simple Smile
 baloni

Леко и успешно възстановяване и успешен кърмачески старт. Благодаря, че сподели с нас. Simple Smile

# 1 763
Здравейте,бих искала да изкажа огромната си благодарност към д-р Бачуров,благодарение на него преди 1 месец родих жива и здрава дъщеря си Виктория.Той е невероятен човек и голям професионалист.Доверете му се!

# 1 764
Ъъъ...чета ви, и не разбрах- в Окръжна секциото се прави само с пълна упойка, не и със спинална, така ли? Това сигурно ли е?

# 1 765
Да, само с пълна упойка.

# 1 766
А някой знае ли защо? Щом имат анестезиолози, които слагат епидурална, защо да не могат да сложат и спинална? Например във Весела, която е по-малка болница, правят спинална.

# 1 767
Здравейте,бих искала да изкажа огромната си благодарност към д-р Бачуров,благодарение на него преди 1 месец родих жива и здрава дъщеря си Виктория.Той е невероятен човек и голям професионалист.Доверете му се!
Мдааа, така е Simple Smile! Да сте живи и здрави Hug и да растете безпроблемно и весело Simple Smile

# 1 768
Записвам се, че живот и здраве за сега мисля да раждам там Simple Smile

# 1 769
Maghalena, не съм питала конкретно, така или иначе предпочитах пълната. Правило на болницата, предполагам...

fannyy, много добър избор. Няма да съжаляваш.

Общи условия

Активация на акаунт