Раждане в Окръжна болница Пловдив

• 165 914
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 1 995
и аз ви отговорих  и хубаво да следите и страницата на болницата .излизат интересни неща

иначе ето го инфото  -  http://ag-plovdiv.com/news/index/

# 1 996
Момичета, да питам вече родилите в ОБ мами един малко странен въпрос - понеже моя мъж е малко смотан  в това отношение, когато се случи работата как стои въпроса с почерпката на персонала? Вие купувахте ли нещо да почерпите персонала в болницата и съответно според мен е хубаво и тези, които са били на смяна докато раждате.... иска ми се да знам предварително какво се прави, за да му дам инструкции Simple Smile

# 1 997
Нашият татко беше донесъл букет,торта,кока-кола, някакъв алкохол,бонбони и сладки,мисля. Дадохме ги на сестрата,която му подаде бебето, за да се почерпят всички. Тези,които бяха на смяна,когато раждах,ги нямаше в деня на изписването. Спомням си,че сестрата отказваше да ги вземе, но все пак ги прие. Simple Smile
Така че и нищо да не носите, няма никакъв проблем Peace

# 1 998
Нашият татко беше донесъл букет,торта,кока-кола, някакъв алкохол,бонбони и сладки,мисля. Дадохме ги на сестрата,която му подаде бебето, за да се почерпят всички. Тези,които бяха на смяна,когато раждах,ги нямаше в деня на изписването. Спомням си,че сестрата отказваше да ги вземе, но все пак ги прие. Simple Smile
Така че и нищо да не носите, няма никакъв проблем Peace

И ние така ... дадохме на персонала, който беше на смяна  Heart Eyes

# 1 999
Веднъж почерпка на екипа от родилна, непосредствено след раждането и втори път на акушерката, която изписва за всички от смяната, но при мен на изписването се случи не особено приветлива смяна, но......

# 2 000
F.A.T.E. , аз бях в 36-та стая и идвах при вас понякога Hug. Ти беше в една стая с Катя, ние с нея бяхме заедно в патологична и родихме една след друга.
Велма, ще ти пиша на лични по-подробно за д-р Симеонов.

Аааа ... ти ли си бе момичееее  Mr. Green Hug Ние така и не се запознахме /да си кажем имената  Heart Eyes/
Как сте, малкия папка ли вече  Heart Eyes
Как го кръстихте ... за справка в отчетна тема за да те впиша  Hug

Даниел го кръстихме..... Папка, ама наготово, взех си помпа на авент и се изцеждам. Дърпа по малко и се отказва. Но въпреки, че не е много лесно така докато имам кърма няма да се отказвам..............

# 2 001
  • Fort Worth, TX
Честито момичета.Живи и здрави да сте всички.  bouquet  bouquet

# 2 002
  • Пловдив
Здравейте момичета!
Влизам за малко само да се похваля, че си имам малка прекрасна дъщеричка, роди се на 10 септември със спешно секцио. Сутринта на 9 имах кървене, чухме се с доктора, видяхме се в болницата каза, че само шийката е изгладена и ако искам да си ходя в къщи ако искам да остана в болницата. Реших да се приберем, все пак живеем на 5 минути от болницата. Цял ден прекарах в леглото. Вечерта докато се чудех какво става, имах леки болки и ми падна тапата, обадих се отново на доктора, той каза да отиваме в болницата да ме прегледат и да му се обада. Отидох в болницата с болки на 2 минути и 5 см разкритие, обадих се на доктора и той дойде за 15 минути. Всичко беше наред до момента, в който рязко почнаха да падат тоновете на бебка. В 1:15 почнаха да падат тоновете, 1:20 бях на операционната, 1:25 е родена малката, 1:35 са я показали на таткото.
Моето сутрешно кървене е било от отлепена плацента. Думите на доктора бяха, че положението е било на ръба. Не мога да ви опиша какъв ужас изживях. Като гледаш всички как бързат. Нямаше време за катетри, паравани, косата си ми беше пусната, само ме вързаха, сложиха ми маската и нищо не помна до момента, в който се  събудих.
Радвам се, че избрах голяма болница! Едва ли на много места биха реагирали толкова светкавично. За 2 или 3 минути в операционната имаше най-малко 10 души. Все пак беше нощта на неделя срещу понеделник.
Хиляди благодарности на д-р Бачуров, на екипа, които се отзова светкавично, благодарности и за грижите които получих след секциото от акушерките, сестрите и санитарките.

# 2 003
Честита рожба,Пумпи!Да ви е жива и здрава и много,много да ви радва  ylinfant

# 2 004
Пумпи, честита ти рожба. Много се радвам, че всичко е минало добре, макар и на косъм. Да сте живи и здрави и двете и да расте малката хубавица здраво и щастливо детенце.

# 2 005
  • Точно където трябва
Честито, момиче! Да ти е жива, зсрава и много щастлива малката принцеска!

# 2 006
Отлепена плацента си е сериозна работа. Радвам се за вас че всичко е завършило добре.
Като споменаваш акушерки,санитарки ме връщаш месец назад.Това е любимото ми раждане ,макар и секцио.Въпреки всичкия зор с раздвижването и възстановяването.

# 2 007
Честито и от мен, Пумпи. И аз се връщам назад, но точно два месеца. Радвам се, че сте добре е с бебка. Да ти е жива и здрава и много да те радва. Simple Smile

# 2 008
Здравейте, бих искала да попитам някой знае ли ако отида без направление в окръжна или в Торакс за преглед на ехограф за установяване на бременност колко ще ми струва?

# 2 009
здравейте! някой от тук беше ли на отворените врати . аз отидох и останах доволна . родилните зали не са чак толква крсив , ама това не е най-важното де.другите стаи ми харесаха много .аз искам да съм във вип ,за да може татакото да влиза при мен когато е позволено. мисля пак да отида другия месец ,та да се чувствам все по-комфортно.

Общи условия

Активация на акаунт