Раждане в Окръжна болница Пловдив

• 165 916
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 1 980
Аничка, не зависи от ехографа, а от специалиста. Добър специалист и на 2д ще види и ще разпознае каквото трябва. Ако е неумел и неопитен, ако ще с последната техника да работи...

Аз ходих  при Белчев, каза ми 3400-500, роди се 3 550. Гледа на доста стара машинка.

# 1 981
Здравейте, момичета. На 4-ти септември родих сина си Даниел в Окръжна болница. Като цяло съм доволна от престоя си там. Родих при д-р Симеонов и акушерка Димчева, изключителни професионалисти. Безкрайно съм им благодарна. На раждането присъстваше и д-р Мирчев. Родих 23 дни преди термин, но всичко мина нормално. Бебчо се роди 3050кг. и 50 см. Друг път ще пиша по-подробно, но определено препоръчвам тази болница. Независимо с избор или без избор на лекар отношениято е професионално.....

F.A.T.E., мисля, че бяхме по едно и също време в болницата, ориентирах се по подписа ти Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 1 982
Да ти  е жив и здрав!
Ти с избор на екип ли беше?

# 1 983
F.A.T.E., мисля, че бяхме по едно и също време в болницата, ориентирах се по подписа ти Simple Smile Simple Smile Simple Smile[/i]

Със сигурност сме били заедно там  Crazy Аз родих на 03.09 и бях в 37 стая  Mr. Green Hug
Честито  Hug

# 1 984
natti_,честито ти детенце!  можеш ли да разкажеш повече за раждането и отношението на д-р Симеонов ?аз се следя при него за сега ,но все още не сме говорили за разждането.не знам дали се ангажира с раждане или не.

F.A.T.E. , разкажи и при теб как мина раждането (ако ти остава време де) .

аз малко се притеснявам от раждането ,ама дано всичко е ок .....

А за инфо - на 28-ми септември ще има пак отворени врати . някой ще ходи ли от тук ? аз мисля да се запиша за сега .....

# 1 985
Как става записването?

# 1 986
по телефона . отвори страницата на АГ отделението и в Новни има инфо кое кал

# 1 987
Имам въпрос към ползвалите вип стая - бебето оставят ли го по време на посещенията от близки ?

# 1 988
Имам въпрос към ползвалите вип стая - бебето оставят ли го по време на посещенията от близки ?

Да разбира се. Бебчето си е с теб неотлъчно през цялото време  Heart Eyes Без значение дали си във ВИП или не  Peace

# 1 989

Да,беше си при мен 2 часа след като родих,и оттам нататък не се е отделяла  Heart Eyes

# 1 990
Мерси много , след няколко седмици и аз ще споделя впечатления  Wink

# 1 991
F.A.T.E. , аз бях в 36-та стая и идвах при вас понякога Hug. Ти беше в една стая с Катя, ние с нея бяхме заедно в патологична и родихме една след друга.
Велма, ще ти пиша на лични по-подробно за д-р Симеонов.

# 1 992
F.A.T.E. , аз бях в 36-та стая и идвах при вас понякога Hug. Ти беше в една стая с Катя, ние с нея бяхме заедно в патологична и родихме една след друга.
Велма, ще ти пиша на лични по-подробно за д-р Симеонов.

Аааа ... ти ли си бе момичееее  Mr. Green Hug Ние така и не се запознахме /да си кажем имената  Heart Eyes/
Как сте, малкия папка ли вече  Heart Eyes
Как го кръстихте ... за справка в отчетна тема за да те впиша  Hug

# 1 993
Момичета,дайте повече информация относно Ден на отворените врати.За 28.09.сигурно ли е?Как става записването?

# 1 994
Точно няколко поста над твоя съм задала същия въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт