Раждане в Окръжна болница Пловдив

• 165 922
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 1 965
ROSALINDA: стискам палци всичко да мине добре и скоро да гушкаш едно сладко и пухкаво бебче  Hug

# 1 966
Не се притеснявай и аз съм по същия начин.Имам чувството ,че ще се разглобя още малко  Blush ,но и аз знам че е нормално от тежестта вече .

# 1 967
За момичетата,на които им предстои скорошно раждане–НЕ НИ ЗАБРАВЯЙТЕ!!! newsm10Задължително да пишете как е минало раждането ,кое ,какво ,как...Едва ли ще ви е до писане след това(покрай грижите за бебето)„но намерете 10-15 минутки и споделете с нас.Ще сме ви много благодарни!!!Леко раждане на всички мами newsm47 newsm51

# 1 968
За момичетата,на които им предстои скорошно раждане–НЕ НИ ЗАБРАВЯЙТЕ!!! newsm10Задължително да пишете как е минало раждането ,кое ,какво ,как...Едва ли ще ви е до писане след това(покрай грижите за бебето)„но намерете 10-15 минутки и споделете с нас.Ще сме ви много благодарни!!!Леко раждане на всички мами newsm47 newsm51

И аз подкрепям  Peace

А за грижите...три бебета съм раждала и имах време колкото искаш.Те все пак спят по доста време,та чак умирах от скука на моменти  Laughing Така,че не се шашкайте  Crazy

# 1 969
 Laughing
Няма да забравим спокойно . Винаги ще намерим време да ви споделим какво се е случило Simple Smile .
А до тогава да стискате палциии .

# 1 970
При първа възможност ще пиша за престоя си в ОБ  Peace Hug
Сега е малка лудница още  Laughing

# 1 971
Мерси момичета за пожеланията  Simple Smile да стискате палци Praynig Hug Hug

# 1 972
Моя близка роди там с идеята,че няма да я мъчат с естествено раждане,имайки предвид,че бебето се очертаваше да е доста голямо.Е,изчакаха я 10 часа да роди 4.5 килогрмово бебе,и накрая като не можа,направиха секцио.А се носеха слухове,че бебета над 3.5 кг там задължително със секцио ги вадят,без да се налага майката да се мъчи естествено.

# 1 973
Преносих си 10 дена.Виждаха,че е едричко(3900),но пак си ме измъчиха нормално,пропуснаха да видят 2 пъти увита пъпна връв.Как да им се доверя пак  Crossing Arms

# 1 974
Как така са пропуснали?Разкажи какво точно се е случило и при кого?

# 1 975
 dghigova ,не ми се впуска в подробности.Лежах 10 дена и де факто ме гледаха почти всеки ден на ехо+запис на тонове всеки ден.Един единствен път Пелев каза,че май е едро бебето,но ще пробваме нормално.При положение,че се очакваше синът ми да се роди с проблем.

На всеки мой познат я препоръчвам,кака ми си роди там и двете дъщери,но аз не бих отишла да раждам там пак.А този път съм се насочила към секцио,защото не съм се възстановила след 2 епизотомии и страха за бебето.

# 1 976
 ooooh! ужас !
Аз не знам и колко познават за килограмите на детето .Една позната беше при Пелев на преглед онзи ден и й каза детето  е 3600кг ,вчера роди и ....изненада детето е 2800кг.
Сега ще видя и на мен колко са ми познали като се появи беба  Simple Smile
Друга позната пък щеше да ражда в Торакс ,не знам кой точно й следеше бременността ,но пак  2800кг накрая роди 2200кг ,но по спешност във ВМИ.
Така ,че си мисля ,че няма как да знаят детето колко е едро и т

# 1 977
Много е относително, всичко зависи от ехографа. Обикновено познават, но има и разминавания. На мен все ми казваха дребно бебе ще се роди, а то излезе 3800.

# 1 978
Аз съм чувала,че обикновено ги "виждат" по-малко килограмите.Но колко по-малко да са видяли бебе родено 4.5 кг,че да преценят,че е за естествено раждане и да чакат 10 часа,докато решат секцио?

# 1 979
И аз мисля , че зависи от ехографа - до скоро ходих в София да ме следят , на последния преглед ми казаха , че бебето е 2100 гр , а само 3-4 дни по-късно Пелев ми каза 2800 гр ! Не че разбирам много , но така като гледам на външен вид техниката на софийския и на Пелев имат поне 6-7 години разлика в моделите . И сега си знам - като ми каже цифрата махам около 600 гр Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт