Раждане в Окръжна болница Пловдив

• 165 927
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 1 950
а като не правят, нещо като препоръка какво едобре да направим ние евентуално да избегнем неудобството да се изпуснем... или това си е неизбежно. Едно момиче в друга тема беше писала, че при първото раждане си еправила вкъщи, ама не дай си да те хване по път, става още по.зле

# 1 951
Наистина не правят клизма в Окръжна и да,има го този момент,че организма иска да се изчисти преди да настъпи самият процес .Още сутринта преди да започнат контракциите,ме изгони в тоалетната.И то добре.От това започнах да се замислям и не смеех да хапна нищо,половин кофичка кисело мляко само.И после дойдоха контракциите и падна тапата.При мен се наложи секцио по спешност,заради некадърни лекари в Хирургийте ,въпреки че имах и медицински показатели за него .Трябва да ви кажа,че ме приеха в 12:05, в 12:25 свършиха със записа на тоновете и залата беше готова,12:45 вече ми сложиха упойката.Събраха екип за отрицателно време  просто.

# 1 952
Защо поради грешка на лекари от вми? За аг отделението ли става въпрод?

# 1 953
  • Пловдив
jjjenq , на мен не са ми правили клизма, а и от преди знам,че не правят  Peace Аз целия ден преди да родя не съм яла нищо освен малко кисело мляко, нямах апетит,по-предния ден също. Може би организма си знае- изчиства се .Не е имало гафове при мен. Аз не бих си направила вкъщи, но всеки си преценя.
Леко раждане   bouquet

# 1 954
Здравейте може ли някои да ми каже дали Пелев води ЖК и някои ако може да сподели впечатления от него ще съм ви много благодарна. Simple Smile

# 1 955
Здравейте може ли някои да ми каже дали Пелев води ЖК и някои ако може да сподели впечатления от него ще съм ви много благодарна. Simple Smile

Мисля,че не води ЖК. Само на частно ако искаш може да ти следи бременността . Прегледа е 25лв. По принцип не е от най-сговорливите ,но мисля че си разбира от работата .Аз съм доволна за сега от него ,но пък съм и нямала някакви проблеми така че.... Някой друг ако има някакви наблюдения да каже .

# 1 956
Пелев е страшно добър лекар.Не води ЖК по здравна каза,но има някакъв пакет за проследяване на бременност/женска консултация/.Още от едно време го знам и сега скоро някой пак беше писал.Нещо ми се върти 200-300 лв за цялата бременност като работи в екип с още един лекар,който пък работи със ЗК и оттам прекарват изследванията.

Но нека се включи някой ,който е по-запознат с този пакет.

# 1 957
Да, проследява за 200лв. в частния си кабинет точно зад автогара юг. Медицински център "Св.Валентин" . А за ЖК по здравна каса мен ме изпрати при д-р Арнаудов в окръжна .Така ходя и при двамата като при единия си плащам ,а другия ми уска всички изследвания по ЗК и ми води ЖК. Но за Пелев си се плаща -200лв. Преглежда в кабинета от 14:00 -16: 00 часа.тел е 032/ 65 11 01,ако искаш да си запазиш час.

# 1 958
Какви са тези 200лв?не можах да разбера.Плащат се еднократно или толкова излиза проследяването? newsm12Моля,малко повече за д-р Пелев.

# 1 959
Вместо да даваш всеки месец по 25лв и в края на бременността и по-често ,плащаш 200лв. в началото за целия период ,като абонамент.

# 1 960
  • Точно където трябва
На мен този МЦ ми излиза някъде зад Тримонциум, което хич не е  зад Автогара ЮГ. Моля за уточнение. И ако може по-подробно, кое прави той и кое лекарят, при който изпраща.

# 1 961
Момичета имам един въпрос и съм много притеснена...от няколко дена много ме боли срамната кост отпред и костите между краката,едвам едвам ходя не се трае,трудно се обръщам в леглото..притеснявам се.Звъннах на Бачуров каза ми няма проблем, но аз пак се притеснявам дали е нормално.Дали нещо не става с бебето знам ли...Моля Ви, яко някой е имал подобен проблем да сподели.. Sad Sad

# 1 962
Момичета имам един въпрос и съм много притеснена...от няколко дена много ме боли срамната кост отпред и костите между краката,едвам едвам ходя не се трае,трудно се обръщам в леглото..притеснявам се.Звъннах на Бачуров каза ми няма проблем, но аз пак се притеснявам дали е нормално.Дали нещо не става с бебето знам ли...Моля Ви, яко някой е имал подобен проблем да сподели.. Sad Sad

Не се притеснявай, като ти гледам лентичката вече си на "финалната права", организмът ти се подготвя за раждането, плодът ти тежи, аз имах същия проблем в последните седмици и на двете бременности.

# 1 963
  • Пловдив
Аз самата нямам наблюдения, но мога за твое успокоени да споделя, че при жената на брат ми беше същото. Спомням си, че в последните седмици изпитваше адски болки точно на същото място и гинекологът й беше казал, че това е нормално за този период от бременността.
И тъй като виждам, че щастливото събитие вече ти предстои, успех и здраво и красиво бебче ти желая, мила Hug  ylinfant

# 1 964
Благодаря ви момичета, успокоих се...веднага щом излезна от болницата ще ви пиша моите впечатления... Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт