Раждане в Окръжна болница Пловдив

• 167 075
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 75
Ами кетъринга - избираш си от менюто от днес за утре. Но се храниш в "стола" в коридора... Където се хранят всички останали мами.

# 76
Ами кетъринга - избираш си от менюто от днес за утре. Но се храниш в "стола" в коридора... Където се хранят всички останали мами.

Много полезна информация.Не знаех ,че има стол.Там,където раждах преди ти сипваха в стаята в чиния и на всичкото отгоре беше ужасно.Само водичка.Или хляб с нещо.Даже те питат да сипват ли или не  Joy Ако храната е " нормална" в Окръжна нямам нищо против да си ям от нея  Crazy

# 77
http://ag-plovdiv.com/
Това е сайта на отделението и каквото и да виждаш на снимката, така си е в действителност. Даже има и меню, от което можеш да си поръчаш хапване на доста прилични цени http://ag-plovdiv.com/pages/info/Plateni_uslugi.html най отдолу на меню и си го разглеждаш Simple Smile
А някой да сподели мнение за лекар...акушер...

# 78
  • Fort Worth, TX
То си има цяла тема за Аг-та .

# 79
  • Пловдив
Pipi Kapone  и тук по-назад в темата има обсъждани лекари

# 80
Знам, просто ме интересуваше специално АГ-та от отделението на Окръжна, понеже аз нямам някой конкретен лекар.....исках да посъбера повече мнения, понеже съм се ориентирала към Окръжна Simple Smile До момента всичко ме води към нея Simple Smile

# 81
  • Пловдив
Знам, просто ме интересуваше специално АГ-та от отделението на Окръжна, понеже аз нямам някой конкретен лекар.....исках да посъбера повече мнения, понеже съм се ориентирала към Окръжна Simple Smile До момента всичко ме води към нея Simple Smile
Peace   няма да сгрешиш

# 82

Всички лекари са добри.
Аз лично бих избрала д-р Бачуров,защото за него само сюперлативи са изписани.Общо взето най-хваления.И на снимката изглежда приветлив и спокоен.
Д-р Жорж Пелев си е главния.Той си е светило.Нямам представа как стои въпроса с раждането при него.

П.П. АЗ няма да раждам при никой от тях,защото си имам доктор,който ми следи бременноста и ще раждам при него,но ако нямах такъв избор и той не работеше там,щях да се спра на някой от двамата,които изброих или просто щях да отида без никакви уговорки.Достатъчно компетентни са всички  Peace

# 83
  • Fort Worth, TX
Хвален е щото си го заслужава човека.Аз съм с 2 ръце за д-р Бачуров.  bouquet

# 84
Елфичка, кой е твоя лекар? Peace

# 85
Включвам се и аз с положителна оценка за Окръжна болница.Раждала съм там и двата пъти.Без да избирам екип предварително.Първия път родих при д-р Бачуров и останах доволна.Страхотно отношение имат и лекари, и сестри, и санитарки.Втория път родих без лекар, но имах "щастието" да се срещна с д-р Ирмов от който изобщо не мога да кажа че съм доволна, защото заради неговото недоглеждане после имах задържана плацента и последва кюртаж.Имам наблюдения за д-р Матев-страхотен, д-р Демирев/той ми направи кюртажа/ свърши си работата идеално.Има и една млада докторка Матеева, която е невероятен човек, но все още само специализира или поне миналата година беше така.
Някой беше питал дали се заплаща присъствието на бащата.Преди 5г се заплащаше, но сега са го отменили и не платихме нищо.И двата пъти раждах в малката зала, чисто, сега беше освежена с нови столове за раждане, които са доста удобни.Стаите са чисти, има и топла вода.Ако раждам трети път, пак бих родила там и няма да избирам екип, защото знам, че ще съм в добри ръце.
Майчета, на които ви предстои това събитие, ако изберете Окръжна, знайте че сте в добри ръце!

# 86
Елфичка, кой е твоя лекар? Peace

д-р Бабаков,но той отскоро практикува там и още го няма в сайта.
Досега съм раждала все при него и сега пак него ще си извикам.
Доволна съм.Всичко мина успешно,перфектно зашиване /нещо,което е много важно/  Peace

# 87
Втория път родих без лекар, но имах "щастието" да се срещна с д-р Ирмов от който изобщо не мога да кажа че съм доволна, защото заради неговото недоглеждане после имах задържана плацента и последва кюртаж.

Защо ли не ме изненадва? Rolling Eyes

Някой няма ли да каже добра дума за човека? Laughing

# 88
Присъединявам се към кандидатките за раждане в Окръжна. Весето, радвам се да те видя тук! Ти там ли си раждала?
2008 раждах там - бях в обикновена стая, с три легла, но бяхме две настанени. После 2 дни бях сама, след като изписаха другата родилка, самостоятелна баня и тоалетна, като никой друг не е идвал да я ползва. Общо взето бяхме не повече от 6-8 родилки на етажа. Бебето си е при мен през цялото време. С две думи доволна съм и пак ще отида да раждам там, без избор на екип, без "екстри".

# 89
  • Fort Worth, TX
Втория път родих без лекар, но имах "щастието" да се срещна с д-р Ирмов от който изобщо не мога да кажа че съм доволна, защото заради неговото недоглеждане после имах задържана плацента и последва кюртаж.

Защо ли не ме изненадва? Rolling Eyes

Някой няма ли да каже добра дума за човека? Laughing
Няма, няма.Аз ако прочета доста ще се изненадам.

Общи условия

Активация на акаунт