Раждане в Окръжна болница Пловдив

• 165 964
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 1 920
Момичета, исках само да постна една хубава новина .Дано не ми се сърди F.a.t.e. , но все пак я мислехме доста хора ,дори и да не се познаваме много .

Фейт е родила нормално Пламенчо днес в 16:20 часа.Бебчо е 3440гр. и 50 см.

Да й е живо  и здраво детенцето и много да се радват един на друг !

# 1 921
Еее,браво!!!
Честито на F.a.t.e !!!Да й е живо и здраво момченцето и много да я радва!!! А на мама Фейт бързо възстановяване!  smile3525

# 1 922
Честит юнак на мама Фейт  smile3525

# 1 923
Фейт, да ви е жив и здрав малкият юнак!
Вероятно е коментирано многократно, но да попитам кои лекари, от които сте доволни водят ЖК по ЗК и израждат?
Искам да сменям моята гинеколожка.

# 1 924
  • Пловдив
F.a.t.e. Честит ти син!  bouquet
Да расте здрав и много щастлив, обичан от мама и тати!

Бързо възстановяване и на мама F.a.t.e. и по-малко безсънни нощи.
Ще чакаме отзиви как е минало раждането.

# 1 925
Честитооо  Hands Clap Hands Clap !
Да ви е жив и здрав малкото мишле :*
Браво на мама   bouquet  и бързо възстановяване

# 1 926
F.a.t.e., да ти е честит малкият принц!!!   bouquet
Оттук нататък само радости да ви чакат! Леко и бързо възстановяване!

Шушулче, ЖК по ЗК водят и израждат Белчев и Симеонов. Поне аз знам за тези...

# 1 927
  • Пловдив
Да е жив и здрав малкия Пламенчо!!!
Да носи много радост и усмивки на мама Фейт!!!
Дано съвсем скоро ги изпишат и да ни разкаже как е минало голямото събитие!
При нас нещата са добре по думи на доктора. Малката е наддала 100 грама, плацентата ни е хубава, кръвотока към бебка е хубав.  Доктора обясни, че просто няма да е голямо бебе и да бъда спокойна.

# 1 928
Шушулче, ЖК по ЗК водят и израждат Белчев и Симеонов. Поне аз знам за тези...
Лични впечатления имаш ли от някого от двамата?

# 1 929
аз ходя при Симеонов по ЗК ,но реално само 2 видеозоня няма да са платени.всеки път преглежда на видеозон,който е 20 лв.дава ми белажки за изследвания,ама не ще да ми вземе влагалищен секрет без да имам симптоми, а имам открита бактерия в урина.та на този етап съм 50 на 50 в това дали съм доволна или не.аз му задавам малко тъпи въпроси ,но какво да направя като първия път не съм раждала тук и съм свикнала с друга система на следене.

# 1 930
Честито на F.A.T.E.. Да ти е жив и здрав сина и много, много да те радва. Бързо възстановяване. Simple Smile

# 1 931
Лични впечатления имаш ли от някого от двамата?

И от двамата. Белчев ми водеше ЖК и при двете бременности, той ми прави и двете операции секцио. Слава богу, всичко мина перфектно, без никакви усложнения, но на мене и самите ми бременности бяха много леки. Със Симеонов съм контактувала в болницата, при двете раждания и когато ми се налагаше да лежа като бременна там. И двамата са чудесни лекари и професионалисти. Симеонов е по-весел и предразполагащ, повече се шегува и някак ти повдига духа, докато Белчев е по-строг, но само проформа.
Който и от двамата да избереш, няма да сбъркаш.  Peace

# 1 932
  • Пловдив
А случайно някой да знае всички ли лекари от родилното правят секцио или само някои от тях?
Защото от това, което съм чела все попадам за секцио на Бачуров, Белчев, Симеонов, Пелев и май й Бабаков срещнах някъде, но не съм сигурна. Thinking

# 1 933
Честит Пламенчо на Фейт - да е жив и здрав и много да я радва!

Мами, в списъка за болницата нищо не пише за бебешка козметика - трябва ли нещо да се носи и какво?

# 1 934
  • Пловдив
Честит Пламенчо на Фейт - да е жив и здрав и много да я радва!

Мами, в списъка за болницата нищо не пише за бебешка козметика - трябва ли нещо да се носи и какво?
На отворените врати казаха, че не е необходимо. Но ако ти искаш можеш да си занесеш каквото искаш. В болницата даже ти давали мострички на разни козметики. Преди да чуя това пазарувахме и за всеки случай взех едно сапунче и кремче бочко за дупето.

Общи условия

Активация на акаунт