Раждане в Окръжна болница Пловдив

• 166 000
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 1 905
А,и още нещо,Акта  за раждане на детето се взима от общината по местоживеене,но първо се ходи и се подава заявление и след една седмица се взима заедно с документа за броя деца.

# 1 906
  • Пловдив
Здравейте момичета! Опитвам се да бъда спокойна до вторник до срещата ни с доктора. Следа малката какви ги върши и така.
Наистина във ВМИ много държат на естествено раждане и до последно могат да те мъчат да родиш нормално. Една приятелка с херпес зостар (дано го пиша правилно) въпреки всички изследвания, документи и препоръки от наблюдаващия я доктор, накрая пак роди нормално. Сега е бременна пак и се е насочила към Окръжна.
Ваня Иванова, да ти е живо и здраво малкото съкровище.

# 1 907
  • Пловдив
Ако към момента на раждането херпесът не е в активна фаза не е проблем да родиш нормално. Но ако е в обострено състояние и са я накарали да ражда нормално......Без коментар относно преценките на лекарите.  Whistling

# 1 908
  • Пловдив
Като сме ги започнали Хирургиите- 4кг., седалищно- естествено раждане. Жената каза,че после са я шили по-дълго отколкото е раждала. То и аз съм За естественото раждане, но само когато всичко е ок.

# 1 909
Като сме ги започнали Хирургиите- 4кг., седалищно- естествено раждане. Жената каза,че после са я шили по-дълго отколкото е раждала. То и аз съм За естественото раждане, но само когато всичко е ок.

Ужас  ooooh!

Ваня Иванова страхотен разказ ... и честит син  Hug

# 1 910
  • Пловдив
Ваня Иванова честито бебче и от мен!  bouquet

Аз също съм с подобен диоптър с астигматизъм (че и с мързеливо око неподлежащо на лечение) и с първо секцио и затова и не съм и помислила за второто да е нормално. Освен това тръгнаха два плода близначета,  макар че остана едно още във 2-я месец. Та добре, че не се насочих към ВМИ, щяха да ме оставят да се мъча. Надявам се и в Окръжна при тези симптоми да не кажат нормално. newsm78

F.a.t.e. гледам, че линийката ти наближава края - желая ти леко и безпроблемно раждане.  Simple Smile

# 1 911

F.a.t.e. гледам, че линийката ти наближава края - желая ти леко и безпроблемно раждане.  Simple Smile

Благодаря  Hug още малко остана  Praynig

# 1 912
  • Точно където трябва
F.a.t.e. стискам палци всичко да е наред! Съвсем наближило, да не пишеш следващият пост от следродилна  Wink

# 1 913
F.a.t.e. ти при конкретен доктор ли ще раждаш?

# 1 914
F.a.t.e. ти при конкретен доктор ли ще раждаш?

Не ... никой от тамошните лекари не следи бременността ми. Отивам пък при когото се падна  Heart Eyes

# 1 915
Да пишеш после как е минало F.a.t.e Hug

# 1 916
  • Пловдив
F.a.t.e. виждам, че вече си съвсем на финала! Пожелавам ти леко, бързо и безпроблемно раждане! И скоро да четем как е минало събитието при теб!

# 1 917
Благодаря ви, ще пиша задължително  Hug само всичко да мине нормално  Praynig

# 1 918
  • Пловдив
Благодаря ви, ще пиша задължително  Hug само всичко да мине нормално  Praynig
Не се и съмнявай в това!

# 1 919
Момичета,продължавайте да споделяте впечатленията и преживяванията си за и в Окръжна болница!!!За мен,а предполагам и за много други момичета ,това е доста полезна и интересна информация! Hug Благодаря ви  Joy

Общи условия

Активация на акаунт