Раждане в Окръжна болница Пловдив

• 165 902
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 2 010
родилните зали не са чак толква крсив , ама това не е най-важното де.

На фона на тези във ВМИ ... тези ще ти се сторят като ВИП. Crazy
На мен лично всичко ми хареса там ... единствено имаше кофти смени от престоя ми, но като стигна до разказа ще пиша  Hug

# 2 011
Фейт,чакаме разказа. на мен ми се сторих така защото ги сравнявам с чужбина ,но знам че няма как да е едно и също

# 2 012
Фейт,чакаме разказа. на мен ми се сторих така защото ги сравнявам с чужбина ,но знам че няма как да е едно и също

Ееее, ... с чужбина е друго  Mr. Green ... във ВМИ са две или три магарета в една стая без преграда  Heart Eyes

# 2 013
Абе хора....... когато си в родилната зала последното, което ще те интересува е е как изглеждат, единственото което искаш е да свърши всичко, ако ще и в мазе да си. Но по мое мнение са си напълно прилични......аз съм много доволна от престоя си/особено в патологична и родилна. В следродилния сектор нещо ми липсваше. Там сякаш акушерките бяха по-груби и по-намусени. В патологична имаше една младичка акушерка, която само като ти се усмихнеше и ти намаляваха болките......постоянно минаваше да проверява как съм....

# 2 014
ааааа определено не е от определящо значение ..... важното е да сме всички здрави  .... просто споделх защо ми е направило впечатление...

# 2 015
Основното което помня беше червеното кожено магаре  Mr. Green и часовника на стената  Joy  ... нямах търпение всичко да свърши по-бързо  Crazy

# 2 016
Преди 4 дни ни изписаха от ОБ , Пловдив. Изключително съм доволна от отношението и от обстановката, и от възстановяването след секциото. Не съжалявам, че избрах това лечебно заведение за раждането на нашата Принцеса. Оперира ме д-р Пелев - нямам думи - професионалист! Бях във ВИП стая, но всички стаи в родилното отделение са на ниво.
Сега вече се гледкаме вкъщи и много сме щастливи!

# 2 017
  • Fort Worth, TX
ааааа определено не е от определящо значение ..... важното е да сме всички здрави  .... просто споделх защо ми е направило впечатление...
По-доро място за раждане от Окръжна няма да намериш.За държавна болница си е направо 5 звезди.Според мен важното е да излезнете живи и здрави.Аз нормално не съм раждала, но като ме вкараха за операция успях да хвърля едно око на родилните зали.Имаше 3 -4 стола, ако не се лъжа.Бяха от червена кожа и изглеждаха нови.

# 2 018
здравейте! някой от тук беше ли на отворените врати . аз отидох и останах доволна . родилните зали не са чак толква крсив , ама това не е най-важното де.другите стаи ми харесаха много .аз искам да съм във вип ,за да може татакото да влиза при мен когато е позволено. мисля пак да отида другия месец ,та да се чувствам все по-комфортно.

Този път не успях да присъствам на деня на  отворените врати(беше на 28-ми мисля),за което много съжалявам.Знаете ли дали следващия месец ще има отново такъв ден?Колко често се провеждат всъщност?Хубаво е когото прочетеш положителни коментари за мястото,където си се насочил за раждане...на фона на цялото притеснение,което ни тресе... newsm51

# 2 019
Знаете ли дали следващия месец ще има отново такъв ден?Колко често се провеждат всъщност?Хубаво е когото прочетеш положителни коментари за мястото,където си се насочил за раждане...на фона на цялото притеснение,което ни тресе... newsm51

Мисля, че всеки месец имат ОВ ... следи им сайта  Hug

# 2 020
  • Пловдив
Да споделя за родилната зала - спомням си я единствено от "Оторените врати" и точно червеното магаре.Още тогава реших ,че ще раждам там,много ми хареса -чисто,спретнато,добри специалисти и добри отзиви. А като влязох да раждам ,нищо не съм гледла  Crazy А иначе за държавна болница наистина си е хотел. Били сме с малкия в детското отделение на ВМИ, толкова гнусни бяха стаите ,че  Sick дано са ги ремонтирали

# 2 021
Момичета,каква е цената за раждане в окрьжна за нездравноосигурена???

# 2 022
  • Fort Worth, TX

А защо не почнеш да се осигуряваш?Имаш време.В крайна сметка през живота ти няма да ти се наложи само да раждаш.Има толкова скъпи операции , които не са 300-400 лв колкото касата плаща.Пари май не вземат дори и на нездравноосигурените за раждане.Да не би всички ромки да си плащат осигуровките?

# 2 023

Доколкото и аз знам нищо не се плаща.Води се по спешност.
Но подкрепям Креми Анев...започни да се осигуряваш.Имаш достатъчно време до раждането  Peace

# 2 024

Мисля, че всеки месец имат ОВ ... следи им сайта  Hug

А може ли тяхния сайт?
Аз съм се насочила към ВМИ -но все по -положителни мнения чувам за Окръжна!
И като пише носете си термометри -какъв да бъде, нали забраниха старите!

Общи условия

Активация на акаунт